- 22 Mart 2019
- 5.257
- 11.806
- 25
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #16.381
Sen bu hafta yaptirabilirsin gec olmadanGeçmiş olsun canım. Gittim biraz önce sağlık ocağına tansiyonum 11/ 5 cıktı. Her gün gidip olcturucem ama hemşire şeker de olabilir açlık sekerine de bakmamiz lazim dedi. Şeker yüklemesi yapmamıştım
Bende hergun yiyorum hurmayiYavrum sana doktorun hiç bisey demedi mi hurma yasam gebelere dogumu tetikliyor kasılmayı gebelik sonunda öneriyorlar bebiş gelsin kasılma baslasın diye
Ben uzun ceket giyiyorum devamlı sinirim bozuluyor desem yeridir kıyafetler desen olmuyor göbek desen benden önde gidiyorgöbüş alfı başını gidiyogöğüsler popo baya almış görünüyorum ama tartıya çok yansımıyo yinede dikkat etmek gerek ama pek olduğu söylenemez
Benim bildiğim son aylarda yemek doğumu rahatlatıyor Muş ben öyle yaptım hep yine öyle yapicam internettende araştırma bilirsin öneriliyor cnmBende hergun yiyorum hurmayi
Son ayda onermiyolar benim bildigim
Tek sen değilsin cnm bende öyleyim uykuya doyamıyorum bu ara akşam 11 de yatıp öğlen kalkıyorum aradan üç dört saat geçiyor tekrar uyuyorumAy kızlar ben 2 gündür uykuya asla doymuyorum. Dün okuldan çıkıp hastaneye gittim, sonra eve geldim. Bir iki lokma atıştırdım, azıcık dinlenir düzgün yemek yapar yerim dedim. Dinlenirken uyumuşum. Uyumak da değil, bayılmak resmen. 12-13 saat falan uyudum. Bi ara gözlerimi açtım saat gece 1 olmuş. Bugün de şeker testi yaptıracağım diye gece 12 den sonra bir şey yeme demişlerdi. Mecbur tekrar uyudum. Sabah uyandım, şeker yüklemeyi yaptırdım. Eve geldim, 2 lokma yedim yine sızmışımkapı çalmasına uyandım. Yoksa yine uyumaya devam edermişim
Ayy çok şükür bitti en son kızımı görmek iyi geldi neyseki. :)Bende cok sanci gibi olmustu gozum karardi resmen
4 kani verdikten sonra biseyler ye iyi gelir
Ben 63 le başladım 73 oldumKizlar sizde son durum ne ben çok kilo aldım ya dengeli de beslensem yarıyor sankibu gidişle 70 gecicem kesin
Az kalmış cnm senin benim daha çok var 25+1 ben daha çok alırımBen 63 le başladım 73 oldumsom iki ayım kaldı 2 ayda kaç kilo daha alırım bilmiyorum.
Ben tartilmiyorumBen 63 le başladım 73 oldumsom iki ayım kaldı 2 ayda kaç kilo daha alırım bilmiyorum.
Ay tek olmadığıma çok sevindim. Sanki ilk aylardaki gibiyim yaTek sen değilsin cnm bende öyleyim uykuya doyamıyorum bu ara akşam 11 de yatıp öğlen kalkıyorum aradan üç dört saat geçiyor tekrar uyuyorum
Aslında dikkat gerektiriyor benim ilk oğlumda çıkmamıştı 38 haftaya kadar hiç sorun yaşamamıştım
Aynen valla tek olmamak güzel napalim hormonlardan dolayı galibaAy tek olmadığıma çok sevindim. Sanki ilk aylardaki gibiyim ya
Aynen cuma günü hastanede baktiracam şekereSen bu hafta yaptirabilirsin gec olmadan
Saglik ocaginda yapma hastanede yapsan daha iyi
Ah mide sorunu olanlar benim gibi bunun yarisini bile yiyemiyorum yine de kilo aldim. Ekmek hic yok bende hele ara oğün yapsam mide siskinligimden nefes alamıyorum. Günde sadece 2 ogün yiyorum o da sirf beslenmek icin hala acikma hissim yok.Az önce diyetisyene çıktım canım bana verdiği liste belki işine yarar
Cnm fazla yeme hurmayi günde 1 adeti gecmesin. Kasılma yapar dogum yaklastiginda yani 1 hafta varken falan bol bol yemelisin şu an cok erkenBende hergun yiyorum hurmayi
Son ayda onermiyolar benim bildigim
Ayyy kız herkeze söyleme nazar olur bende uyumak istiyom ama hiç uyuyamıyorumAy kızlar ben 2 gündür uykuya asla doymuyorum. Dün okuldan çıkıp hastaneye gittim, sonra eve geldim. Bir iki lokma atıştırdım, azıcık dinlenir düzgün yemek yapar yerim dedim. Dinlenirken uyumuşum. Uyumak da değil, bayılmak resmen. 12-13 saat falan uyudum. Bi ara gözlerimi açtım saat gece 1 olmuş. Bugün de şeker testi yaptıracağım diye gece 12 den sonra bir şey yeme demişlerdi. Mecbur tekrar uyudum. Sabah uyandım, şeker yüklemeyi yaptırdım. Eve geldim, 2 lokma yedim yine sızmışımkapı çalmasına uyandım. Yoksa yine uyumaya devam edermişim
Yani dikkat derken işte çok hareket etmiycek cinsel ilişki falan işte kız 38 erken sayılmaz Allah korusun daha erken kötü olur hoş artık hemen hemen yaşam sınırına girdik sanırım ama genede ne kadar çok durursa karnınızda o kadar iyiBBuna dikkat etsen de engelleyemez son ki
Benim de uyku halim ilk zamanlarım gibi yemeği yiyorum zar zor toplayıp bayılıyorum resmen.2 saat sonra zor ayılıyorum.Sonra yatağa gidiyorum orada da devam.Ay kızlar ben 2 gündür uykuya asla doymuyorum. Dün okuldan çıkıp hastaneye gittim, sonra eve geldim. Bir iki lokma atıştırdım, azıcık dinlenir düzgün yemek yapar yerim dedim. Dinlenirken uyumuşum. Uyumak da değil, bayılmak resmen. 12-13 saat falan uyudum. Bi ara gözlerimi açtım saat gece 1 olmuş. Bugün de şeker testi yaptıracağım diye gece 12 den sonra bir şey yeme demişlerdi. Mecbur tekrar uyudum. Sabah uyandım, şeker yüklemeyi yaptırdım. Eve geldim, 2 lokma yedim yine sızmışımkapı çalmasına uyandım. Yoksa yine uyumaya devam edermişim