- 18 Ağustos 2022
- 684
- 847
- 27
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #16.341
Sabah iki yumurta domates salatalık peynir sekersiz bi bardak acık cay bir dilim siyez cavdar yada tam burday ekmekDiyet listesi var mı paylaşabileceğiniz ?
Ben 50’den 58 oldum.Kızlar kaç kilo aldınız 6 ay sonunda ? Ben 68 den / 80.8 e cıktım:
63 le hamile kaldım 68 .3 e geldim suan diyet yaptırdıkları için bi haftada 67.7 ye indimKızlar kaç kilo aldınız 6 ay sonunda ? Ben 68 den / 80.8 e cıktım:
Teşekkürler canım bende dün gittim aynı oldu dikkat et bile dediYazan benim canım sanırım,bana doktor 185e kadar normal dedidikkat et bile demedi diyet falan yapmıyorum. Yine de arada makineyle ölçüp bakarım nolur nolmaz
Benimkide aşağıda canım duzelmedi hala. Senin ki tam mi kapatıyormus rahim agzini yoksa yarimmi. Kanaman falan olmusmuydu. Valla zor insallah zamaninda kucagimiza aliriz erken olcak diye korkuyorum ben deBurda plasentasi aşağıda olan başka da vardı ne yaptınız acaba düzeldi mi
25+4 günlük canım 830 kiloymuş 10 gün önden gidiyor dedi Dr bu gün diyete başladım Allahtan ilaç vermedi DrBebek nasıl peki kaçıncı haftada ve kaç kg
Aslında dikkat gerektiriyor benim ilk oğlumda çıkmamıştı 38 haftaya kadar hiç sorun yaşamamıştımÇok sevindim geçmesine benim kaldi
Evet canım bende artık şekerin tehlikesini anladım normalde de hiç yemem ama şimdi ağzıma bile almıycam korkumaBazı şeker hastaları zaten zayıflar şekeri yüksek olduğu için şekerli şeyleri kesersen düzelir bence ben sekerm olmadığı halde çok dikkat ediyorum inan bana çünkü Seker normalde bile tehlikeli. Bence sigara kadar tehlikeli
25+4 haftalıgız bizde ilk hamileliğim ama önceden vajinismus geçmişim olduğu için doktorla birlikte sezeryana karar verdik bi aksilik çıkmazsa acaba benim doğumum da haziran sonu mu olur kiAyyy evet az kaldi bende haziranin sonu yada ortasi dogum yaparim heralde
Bende öğle düşündüm demin çünki kan alıyorum aç tok sabah 91 çıktı aç tok 150 çıktı bence normal de bile edim ki ya valla zor ve karışık bu işlerBen de aynı durumdayım hep dikkat ediyorum nasıl oldu anlamadım bence o gün yediklerimle alakalı benim gitmeden şekerli yememeliydim ben hep tatlı yemiştim hem çayı şekerli çok içmiştim önceki gün :)
Ay o beni dün öldürdü bide hastanede eve uzak evde gidemedim 3 saat hastane köşelerinde iğrenç bir sıvı da tükettim miğde aç işkenceyi resmenValla beni mahvetti midem ağzımda şimdi 3. kanı vercem 12. 26 da 4.kan sonra bitti inşallah. Çocukta takla atıyor sanırım karnımda şekerden sonra çok sert vurmaya başladı
Hmm uzakmış ama genede aklında bulunsun hiç bulamazsan bir ihtimal gidersin oraya bende Eryaman da oturuyorum bu arada yıllarca gölbaşında teknokentte çalıştım sen yazınca anılarım ve her sabahki yol işkence aklıma geldiÇok uzak orası bize gitme imkanım yok maalesef gölbaşında oturuyorum
Az önce diyetisyene çıktım canım bana verdiği liste belki işine yararDiyet listesi var mı paylaşabileceğiniz ?
YaaaHmm uzakmış ama genede aklında bulunsun hiç bulamazsan bir ihtimal gidersin oraya bende Eryaman da oturuyorum bu arada yıllarca gölbaşında teknokentte çalıştım sen yazınca anılarım ve her sabahki yol işkence aklıma geldi
14 kilo almişsin canimKızlar kaç kilo aldınız 6 ay sonunda ? Ben 68 den / 80.8 e cıktım:
Eryaman bir uç Gölbaşı diğer uç gibi düşün uzak gölbaşını severim güzel bir yerYaaadoğrudur Eryamanı bilmiyorum Ankara’da yeniyim bir buçuk yıldır, söylediğin hastaneye de arkadaşım gidiyor Yenimahalle’de oturuyor ona yakınmış orasıyla kıyaslama yaparak uzak olduğunu düşündüm bulurum inşAllah buralardan :)) teşekkür ederim
Canim normalde 38 le 39 haftada sezeryana aliyorlar fazla bekletmezler25+4 haftalıgız bizde ilk hamileliğim ama önceden vajinismus geçmişim olduğu için doktorla birlikte sezeryana karar verdik bi aksilik çıkmazsa acaba benim doğumum da haziran sonu mu olur ki
Ne kadar zorAz önce diyetisyene çıktım canım bana verdiği liste belki işine yarar
İyim saol canimKizlar nasılsınız bakalım . Uzun zamandır görüşemedik