2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Diyet listesi var mı paylaşabileceğiniz ?
Sabah iki yumurta domates salatalık peynir sekersiz bi bardak acık cay bir dilim siyez cavdar yada tam burday ekmek
Öğlen bi kepçe corba sebze yemegi bi bardak yogurt ayran yada cacik bi dilim siyez cavdar yada tam bugday ekmek
Ara ögün sayıyıla oluyor bunlar az bi meyve sallıyorum 5 tane cilek yanına findk mesela oda en fazla 12 13 tane sonra aksam yemegi oda bi kepce corba sebze yemegi et yemegi 4 5 kifte kadar et tavuk yoksa peynir yada yumurta sonra yanına yoğurt gene bi dilim ekmek bide aksam ara ögün var ondada gene sayıyla meyve ve yine yogurt yada cacik yada ayran bu kadar bunlar saatli tabi salıyorum sabah 9 bucuk sonra oglen 13 30 ara ögün 3 bucuk aksam yemegi 6 da ya 6 bucuk gece ara ögün 9 bucuk seklinde bu tam ögünlerde hem ac hemde ilk lokmadan bi saat sonra kan ölmek gerekiyor

Burda plasentasi aşağıda olan başka da vardı ne yaptınız acaba düzeldi mi
Benimkide aşağıda canım duzelmedi hala. Senin ki tam mi kapatıyormus rahim agzini yoksa yarimmi. Kanaman falan olmusmuydu. Valla zor insallah zamaninda kucagimiza aliriz erken olcak diye korkuyorum ben de

Evet canım bende artık şekerin tehlikesini anladım normalde de hiç yemem ama şimdi ağzıma bile almıycam korkuma

Ben de aynı durumdayım hep dikkat ediyorum nasıl oldu anlamadım bence o gün yediklerimle alakalı benim gitmeden şekerli yememeliydim ben hep tatlı yemiştim hem çayı şekerli çok içmiştim önceki gün :)
Bende öğle düşündüm demin çünki kan alıyorum aç tok sabah 91 çıktı aç tok 150 çıktı bence normal de bile edim ki ya valla zor ve karışık bu işler

Valla beni mahvetti midem ağzımda şimdi 3. kanı vercem 12. 26 da 4.kan sonra bitti inşallah. Çocukta takla atıyor sanırım karnımda şekerden sonra çok sert vurmaya başladı
Ay o beni dün öldürdü bide hastanede eve uzak evde gidemedim 3 saat hastane köşelerinde iğrenç bir sıvı da tükettim miğde aç işkenceyi resmen

Çok uzak orası bize gitme imkanım yok maalesef gölbaşında oturuyorum
Hmm uzakmış ama genede aklında bulunsun hiç bulamazsan bir ihtimal gidersin oraya bende Eryaman da oturuyorum bu arada yıllarca gölbaşında teknokentte çalıştım sen yazınca anılarım ve her sabahki yol işkence aklıma geldi

Yaaa doğrudur Eryamanı bilmiyorum Ankara’da yeniyim bir buçuk yıldır, söylediğin hastaneye de arkadaşım gidiyor Yenimahalle’de oturuyor ona yakınmış orasıyla kıyaslama yaparak uzak olduğunu düşündüm bulurum inşAllah buralardan :)) teşekkür ederim

Eryaman bir uç Gölbaşı diğer uç gibi düşün uzak gölbaşını severim güzel bir yer

25+4 haftalıgız bizde ilk hamileliğim ama önceden vajinismus geçmişim olduğu için doktorla birlikte sezeryana karar verdik bi aksilik çıkmazsa acaba benim doğumum da haziran sonu mu olur ki
Canim normalde 38 le 39 haftada sezeryana aliyorlar fazla bekletmezler
Benim ilk gebelikte tansiyon vardi bundada bazen cikiyor o yuzden haziranin sonu gelir diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…