2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bende birden ayağa kalkınca başım dönüyor ama anlık geçiyor sonra

25+4 haftalıgız bizde ilk hamileliğim ama önceden vajinismus geçmişim olduğu için doktorla birlikte sezeryana karar verdik bi aksilik çıkmazsa acaba benim doğumum da haziran sonu mu olur ki
Benimde vajinismus geçmişim var bende oyüzden sezeryan istiyorum

Ben normal yiyorum günde 2 ögün yiyorum, abartılı bir iştah yok ,o yüzden kilo almadığımi düşünüyorum,ilk ay doymak bilmiyordum,ellerim titriyordu acliktan ,öyle olsa çok kilo alırdım eminim,birşey yerken başka ne yesem diye düşünüyordum ,çok komikti

Bende baş agrisi var dunden beri
Tansiyonum 120/80 cikiyor normal
1 aydir olmamisti bas agrim gene basladi ve mide bulantilarimda yavas yavaş basliyor
Geçmiş olsun canım. Gittim biraz önce sağlık ocağına tansiyonum 11/ 5 cıktı. Her gün gidip olcturucem ama hemşire şeker de olabilir açlık sekerine de bakmamiz lazim dedi. Şeker yüklemesi yapmamıştım

Yavrum sana doktorun hiç bisey demedi mi hurma yasam gebelere dogumu tetikliyor kasılmayı gebelik sonunda öneriyorlar bebiş gelsin kasılma baslasın diye
Doktorum beslenmeyle ilgili bilgi vermiyor bana herkesin doktoru neler yiyip içeceğini mi anlatıyor anlamadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…