2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar dünden beri garip bi başdönmesi yaşıyorum. Üç kere oldu. Gece tuvalete kalktım sendeledim başın döndü oturdum yoksa düşecektim. Bugün kahvaltıdan sonra yine oldu. Hiç olmamıştı şimdiye kadar. Böyle bi şey yaşayan var mı. Tansiyonla mi alakalı bilmiyorum sadece aklıma o geliyor. Evde de alet yok ölçemedim

Yakınlarında bir sağlık ocağı ve ya eczane varsa hemen gidip baktır istersen tabi yalnız çıkmasan daha iyi olur. Yüksek ihtimal tansiyona bağlıdır. Gebelikte tansiyon daha da önemli, ihmal etme

canım ya tansiyon ya şekerle ilgilidir biriyle birlikte en yakın sağlık kuruluşuna gidip ölçtür derim

Bu arada gördüm ki herkes tatlı isteğinden şikayetçi Bende inanılmaz krize giriyordum yemesem ölecekmişim gibi, şimdi canım çok istediğinde bir tane hurma yiyorum tatlı isteğimi frenliyor

Valla beni mahvetti midem ağzımda şimdi 3. kanı vercem 12. 26 da 4.kan sonra bitti inşallah. Çocukta takla atıyor sanırım karnımda şekerden sonra çok sert vurmaya başladı
Bende cok sanci gibi olmustu gozum karardi resmen
4 kani verdikten sonra biseyler ye iyi gelir

Bu arada gördüm ki herkes tatlı isteğinden şikayetçi Bende inanılmaz krize giriyordum yemesem ölecekmişim gibi, şimdi canım çok istediğinde bir tane hurma yiyorum tatlı isteğimi frenliyor
Benimde canim tatli cekiyor hele iftardan sonra
Cok şukur ki gebelik şekerim yok

Bende baş agrisi var dunden beri
Tansiyonum 120/80 cikiyor normal
1 aydir olmamisti bas agrim gene basladi ve mide bulantilarimda yavas yavaş basliyor

Ben de aynı durumdayım hep dikkat ediyorum nasıl oldu anlamadım bence o gün yediklerimle alakalı benim gitmeden şekerli yememeliydim ben hep tatlı yemiştim hem çayı şekerli çok içmiştim önceki gün :)

İnanın bunla gebelik şekeri alakası yok. Her türlü çıkacaktı. Şeker yemeseydiniz örneğin 240 değil 235 çıkardı ama yine yüksek çıkardı.

kızlar peki 32. haftada izin almazsak 35 de almak istersek de oluyor mu ? yoksa ya 32 de ya 37 de mi çıkış yapmak zorundayız ??

kızlar peki 32. haftada izin almazsak 35 de almak istersek de oluyor mu ? yoksa ya 32 de ya 37 de mi çıkış yapmak zorundayız ??
Hayır 35. hf de gidip çalışamaz raporu alıp analık iznini başlatabilirsiniz, isterseniz de 37 de, ama üst sınır 37 hf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…