2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
İnş ya ilaç içmek istemiyorum aslında ne kilo aldım nede aşırı yemek yiyorum nasıl şeker çıktı anlamadım cidden
Bazı şeker hastaları zaten zayıflar şekeri yüksek olduğu için şekerli şeyleri kesersen düzelir bence ben sekerm olmadığı halde çok dikkat ediyorum inan bana çünkü Seker normalde bile tehlikeli. Bence sigara kadar tehlikeli

Kızlar tetanoz aşınızı oldunuz mu olduysanız kaç doz oldunuz ben bugün eczaneden ücretli alıp yaptırdım eczanelerde bile yoktu yeni gelmiş hemen aldım ama tek dozla kalacağım sanırım
Ben oldum ikinciyi geçen ay yaptılar bana

100 mg şeker yüklemesi için geldim bugün ilki yüksek çıkınca acayip ağır bir içecek 50 böyle değildi midemi çok bulandırdı inşallah kusmam. Açlık şekerini aldı 3 saat daha burdayım kan alacak :KK43:

100 mg şeker yüklemesi için geldim bugün ilki yüksek çıkınca acayip ağır bir içecek 50 böyle değildi midemi çok bulandırdı inşallah kusmam. Açlık şekerini aldı 3 saat daha burdayım kan alacak :KK43:
Bende 75 mg icmistim dayanamadim kustum doktorum genede sorun yok dedi
100mg daha sekerlidir evet 3 saat beklemen lazim 😒

Benm doğumunda bir temmuz görünüyor ama riskli gebelik plasenta aşağıda diye sezerysn olcam ilki normaldi. O yüzden Haziran ortasi olur gibi bayram öncesi tam iki buçuk ay kalmis korku heyecan hepsi var
Ayyy evet az kaldi bende haziranin sonu yada ortasi dogum yaparim heralde

Kizlar bu uygulamaya gore 7 aya girmisim
Ama ben 6 ayda oldugumu dusunuyordum🙄

Eklentiler

• Screenshot_20230405-095038.jpg
    Screenshot_20230405-095038.jpg
    77,6 KB · Görüntüleme: 57
Canım geçen hafta bende yaptırmıştım sana yazmıştım hatta ilk kan alımımda sıkıntım olmadı ama 2. ve 3. alışlarında başım döndü çok ayağa kalkmamaya çalış istersen umarım gebelik şekerin çıkmaz Hoppa

İnş ya ilaç içmek istemiyorum aslında ne kilo aldım nede aşırı yemek yiyorum nasıl şeker çıktı anlamadım cidden
Ben de aynı durumdayım hep dikkat ediyorum nasıl oldu anlamadım bence o gün yediklerimle alakalı benim gitmeden şekerli yememeliydim ben hep tatlı yemiştim hem çayı şekerli çok içmiştim önceki gün :)

Bende 75 mg icmistim dayanamadim kustum doktorum genede sorun yok dedi
100mg daha sekerlidir evet 3 saat beklemen lazim 😒
Valla beni mahvetti midem ağzımda şimdi 3. kanı vercem 12. 26 da 4.kan sonra bitti inşallah. Çocukta takla atıyor sanırım karnımda şekerden sonra çok sert vurmaya başladı🤣

X