2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar tetanoz aşınızı oldunuz mu olduysanız kaç doz oldunuz ben bugün eczaneden ücretli alıp yaptırdım eczanelerde bile yoktu yeni gelmiş hemen aldım ama tek dozla kalacağım sanırım
İlk dozunu oldum ikinci doz için zamanı geldi ama ne sağlık ocağında ne de eczane depolarında kalmamış ne yapacağım bilmiyorum

İlk dozunu oldum ikinci doz için zamanı geldi ama ne sağlık ocağında ne de eczane depolarında kalmamış ne yapacağım bilmiyorum
Bizimde eczaneye gelmiyor zor buldum tanıdıkdı eczacı gelirse ayır dedim öyle yakaladım 2.dozu bulmam çok zor

Bizimki Asel olacak allah izin verirse canım erva güzelmiş

Benm doğumunda bir temmuz görünüyor ama riskli gebelik plasenta aşağıda diye sezerysn olcam ilki normaldi. O yüzden Haziran ortasi olur gibi bayram öncesi tam iki buçuk ay kalmis korku heyecan hepsi var

Bende 24+3 günlük hamileyim.. aynen benimde bebiş sürekli kasıklarımda.. aşağılarda geziyo hala bugün Tetenoz aşısinin 2.dozunu vurundum ordaki ebede karnımı dinledi kalp atışını sol alt kasığımda buldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…