- 20 Eylül 2022
- 411
- 799
- 26
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #16.281
İlk dozunu oldum ikinci doz için zamanı geldi ama ne sağlık ocağında ne de eczane depolarında kalmamış ne yapacağım bilmiyorumKızlar tetanoz aşınızı oldunuz mu olduysanız kaç doz oldunuz ben bugün eczaneden ücretli alıp yaptırdım eczanelerde bile yoktu yeni gelmiş hemen aldım ama tek dozla kalacağım sanırım
Bizimde eczaneye gelmiyor zor buldum tanıdıkdı eczacı gelirse ayır dedim öyle yakaladım 2.dozu bulmam çok zorİlk dozunu oldum ikinci doz için zamanı geldi ama ne sağlık ocağında ne de eczane depolarında kalmamış ne yapacağım bilmiyorum
Ben de hala olmadim hemşire öncelikli olduğumu söylüyor ama bir türlü olamadımKızlar tetanoz aşınızı oldunuz mu olduysanız kaç doz oldunuz ben bugün eczaneden ücretli alıp yaptırdım eczanelerde bile yoktu yeni gelmiş hemen aldım ama tek dozla kalacağım sanırım
Eczaneye gelmeseydi bende halâ olamamıştımBen de hala olmadim hemşire öncelikli olduğumu söylüyor ama bir türlü olamadım
Bizimki Asel olacak allah izin verirse canımkızlar isim konusunda gün geçtikçe kafam karışıyo zaten aklımda 3 tane isim vardı 4 oldu baktıkça seçenek çoğalıyo şuan ecrin erva buğlem ravza siz ne durumdasınız acaba ismi belli olan varmı yada seçenekleriniz neler şuan için
10 lu takıma gic gereken yok. 5 li yeterli canimKızlar hastane çıkış seti olarak 10 lu almamız şart mı 5 li takım beğendim ondan almak istiyorum ama deneyimlerinizi paylaşır mısınız
Anladım canım acaba tek doz yeterli olur mu gerçi sağlık ocağındaki hemşire yeterli olur dedi ama yinede arada kaldım
Önce diyet verir sanırım canım direk insülin başlamaz 2 3 hafta evde sana ölçüm yaptırır sonra onları kontrol eder Ben öyle biliyorumAnladım canım benimki gene yüksek çıktıdahiliye gitcem yarın da
Ben bugün 2.dozu oldum canım.İlk dozunu oldum ikinci doz için zamanı geldi ama ne sağlık ocağında ne de eczane depolarında kalmamış ne yapacağım bilmiyorum
Canım orta doğu hastanesinde var istersen ona sor ben yeni yaptırdım ordaHaklısın Ankara da yaşıyorum kaç tane eczane aradım, 3 depo kontrol edildi ama yok
İnş ya ilaç içmek istemiyorum aslında ne kilo aldım nede aşırı yemek yiyorum nasıl şeker çıktı anlamadım ciddenÖnce diyet verir sanırım canım direk insülin başlamaz 2 3 hafta evde sana ölçüm yaptırır sonra onları kontrol eder Ben öyle biliyorum
Benimki düzeldi şükür canım ama benim zaten ilki hem sezeryan hemde 38 haftada doğmuştu gene aynı olacak buda pek değişiklik olmadı yaniBurda plasentasi aşağıda olan başka da vardı ne yaptınız acaba düzeldi mi
Bebek nasıl peki kaçıncı haftada ve kaç kgİnş ya ilaç içmek istemiyorum aslında ne kilo aldım nede aşırı yemek yiyorum nasıl şeker çıktı anlamadım cidden
Çok sevindim geçmesine benim kaldi21
Benimki düzeldi şükür canım ama benim zaten ilki hem sezeryan hemde 38 haftada doğmuştu gene aynı olacak buda pek değişiklik olmadı yani
Benimkisi de geçti canım ama sıkma canını sağlıklı olsun da önemli olan o inşallah sağlıkla kucağımıza alacağız az kaldıÇok sevindim geçmesine benim kaldi