- 22 Mart 2019
- 5.257
- 11.805
- 25
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #16.221
Cok gecmiş olsun canimCanım dün gece doğumum gerçekleşti çapa'da bebeğimi kaybettim sonlandirma işlemi yapıldı hem bana hayati riski vardı hemde durumu hiç iyi değildi
normal doğum için yaptığınız özel bir şey var mı ?evet canım benim önceki iki doğumda normaldi oğlum kolay oldu darısı buna ben en çok dikişten korkuyorum oğlumda uyuşturmadan diktiler çok kötüydü
Özel miydi devlet mi oglunuzda dogumunuzevet canım benim önceki iki doğumda normaldi oğlum kolay oldu darısı buna ben en çok dikişten korkuyorum oğlumda uyuşturmadan diktiler çok kötüydü
şuan için yok canım ama elimden geldiği kadar hareket etmeye çalışıyorum yürüdükçe hareketli oldukça doğum daha kolay oluyo zaten oğlumun peşinde dolanarak baya hareket ediyorumnormal doğum için yaptığınız özel bir şey var mı ?
devletti canım yaşadığımız ilçede özel yok buda devlette olurÖzel miydi devlet mi oglunuzda dogumunuz
Allahtan şekerim iyi çıktı, gözüm dönmüş bir şekilde tatlı yiyorum ben debende durmadan bişey yemek istiyorum tatlı karbonhidrat bu gidişle tombik tombik bebişlerimiz olucakayy biran önce temmuz gelsinde sevim bebişimi oğlumu kim severken görse sanki günlerdir görmüyon diyo banane içimden sevmek geliyo seviyorum
Mide yanması bende de çok yoğun ya. Sabah kahvaltı öncesi şurubu dikiyorum kafaya. Yanmasını beklemeden ilaç kullanmak gerekiyor, insan açlıktan unutuyor bazenMerhaba canim
Bende geceleri midem yangin yeri bide bu iki gundur aksamlari midem de bulaniyor
Rabbim hepimizi kolaylıkla kurtarsındevletti canım yaşadığımız ilçede özel yok buda devlette olur
Saol canım Allah razı olsun çok zordu ama yavrum için en iyisi buydu perinatoloji ne dediyse hepsi doğumdan sonra doğrulandı hatta sanırım fazlası bile var genetik sonuçlar 3 hafta sonra çıkacak rabbim ahirette şefaatçi eylesin bizlere inşallah güzel yavrumuCok gecmiş olsun canim
Allah sana sabir versin yaşadigin durum cok zordu bi secim yapmak zorundaydin
Geçmiş olsun bi yandan zor ama bi yandan da sağlıklı beslenmek iyi hissettiriyo olmalı. Bas ağrısı, mide yanması, kilo, ani açlık fazla tokluk rahatsızlık veren ne varsa ister istemez uzaklaşmış oluyorsunuz. İnsan tatlı abur cubur yedikçe kendini suçlu hissediyor.Kızlar size kendi sürecimi anlatayım şu bir iki haftadır benim için zorlu bi süreç başkadı gebelik şekeri yüksek gelince hemen diyete başladım sıfır şeker sıfır karbonhidrat ekmek karabugday siyez yada cavdar olarak yiyorum şeker hayatımda hiç yok meyve porsiyonları hariç ve en zor kısmı her gün aç tok olmak üzere günde 6 kere parmaktan kan alıp seker takibi yapıyorum doktoruö ve diyetisyenim bu konuda cok netler sıkılar o yüzden uymama gibi bi şansım yok bebiş için herşeyi yaparım tabiiki onlarda benim ve oğluşum için bunları tavsiye edip beni takip ediyorlar ama bu sürec beni cok yordu üzdü diyet doguma kadar devam edicek kan ölçümü kan degerler normale dönünce diyetle birlikte bırakıcaz arada yapıcaz. Anlayacagınız ne öyle pastaymıs yada çaya bi kasık seker atayımmış doguma kadar hayal galiba gebeliğimin son zamanlarının bu kadar zor gececegini hayal etmezdim rabbim kimseye yasatmasın benim gibi sekeri çıkanlar dikkat etsin bebeklerimiz saglıgı canımızın isteklerinden önemli hiç yoktan doguma kadar sabır sabır sabır
Evet öyle aslında sadece insan bazen otururken bisey yemek istiyor açlıktan degil canın tatlı ceker yda bi cips yemek istersin ya :) aslında hiç açta kalmıyorum ama iste bide çayı şekerlı içen ben günlerdir sırf sekersiz cayın tadı igrenc geliyor diye çay içemiyorum bazen kendimi herseyden mahrum bırakılmıs gibi hissetmiyor degilim ama elimden bisey gelmez 3 ay sıkmak zorundayım dişimi biraz canım sıkkın bu yüzdenGeçmiş olsun bi yandan zor ama bi yandan da sağlıklı beslenmek iyi hissettiriyo olmalı. Bas ağrısı, mide yanması, kilo, ani açlık fazla tokluk rahatsızlık veren ne varsa ister istemez uzaklaşmış oluyorsunuz. İnsan tatlı abur cubur yedikçe kendini suçlu hissediyor.
ben oğlumda çok aşırı tatlı yiyodumAllahtan şekerim iyi çıktı, gözüm dönmüş bir şekilde tatlı yiyorum ben dekendimi de kötü hissediyorum, kötü mü besleniyorum bu kadar tatlıya düşünce diye
Çay da kansızlığı tetikliyor bak bi tasla iki kuş diyerek moral vereyim birazEvet öyle aslında sadece insan bazen otururken bisey yemek istiyor açlıktan degil canın tatlı ceker yda bi cips yemek istersin ya :) aslında hiç açta kalmıyorum ama iste bide çayı şekerlı içen ben günlerdir sırf sekersiz cayın tadı igrenc geliyor diye çay içemiyorum bazen kendimi herseyden mahrum bırakılmıs gibi hissetmiyor degilim ama elimden bisey gelmez 3 ay sıkmak zorundayım dişimi biraz canım sıkkın bu yüzden
Allah razı olsunÇay da kansızlığı tetikliyor bak bi tasla iki kuş diyerek moral vereyim biraz
Saol canım Allah razı olsun çok zordu ama yavrum için en iyisi buydu perinatoloji ne dediyse hepsi doğumdan sonra doğrulandı hatta sanırım fazlası bile var genetik sonuçlar 3 hafta sonra çıkacak rabbim ahirette şefaatçi eylesin bizlere inşallah güzel yavrumu
Saol canım Allah razı olsun rabbim kimseyi evladiyla sinamasinAllah Sabir versin canim, gercekten zor bir süreç. Kelimelerin yetersiz kaldigi anlardan bitanesi.
Gercekten ne desek bos.
Canım dün gece doğumum gerçekleşti çapa'da bebeğimi kaybettim sonlandirma işlemi yapıldı hem bana hayati riski vardı hemde durumu hiç iyi değildi
Merhaba hanımlar bi süredir sizin yazdıklarınızı takip ediyorum birçok konuda bilgi edindim teşekkür ederimbenim de tahmini doğum tarihim 21 temmuz ve ilk hamileliğim.detaylıda rahimi besleyen damarlardan birinde çentik görüldü. 24. Haftadaki kontrolde boyu ve kilosu bir hafta gerideydi. Doktorum şuan için endişelenecek birşey olmadığını söylese de tabi benim elimde değil. Elimden geldiğince iyi beslenmeye çalışıyorum. Böyle bir durumla karşılaşan var mı içinizde daha önceki hamileliklerinde yada çevresinde