- 10 Haziran 2022
- 4.469
- 7.034
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #16.241
Aminn inşallah saol canım Allah razı olsunBaşınız sağolsun. Kendinizi hazır hissettiğiniz ilk zamanla Allah evinizi sağlıklı bir yavru ile neşelendirsin inşallah.
Merhaba canimMerhaba hanımlar bi süredir sizin yazdıklarınızı takip ediyorum birçok konuda bilgi edindim teşekkür ederimbenim de tahmini doğum tarihim 21 temmuz ve ilk hamileliğim.detaylıda rahimi besleyen damarlardan birinde çentik görüldü. 24. Haftadaki kontrolde boyu ve kilosu bir hafta gerideydi. Doktorum şuan için endişelenecek birşey olmadığını söylese de tabi benim elimde değil. Elimden geldiğince iyi beslenmeye çalışıyorum. Böyle bir durumla karşılaşan var mı içinizde daha önceki hamileliklerinde yada çevresinde
Saol canim sanada gecmiş olsunMide yanması bende de çok yoğun ya. Sabah kahvaltı öncesi şurubu dikiyorum kafaya. Yanmasını beklemeden ilaç kullanmak gerekiyor, insan açlıktan unutuyor bazengeçmiş olsun canım
Fodi Hamile Emniyet Kemeri Aparatı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL ben bunu aldimhiç duymadım araştırayım hemen model öneriniz var mı ? link atabilirseniz sevinirim.
Allah yardımcın olsun canım her şey bebeklerimizin sağlığı için inşallah ikiniz de sağlıklı olarak bitirirsiniz bu güzel süreci artık son zamanlarımız biraz daha sabırKızlar size kendi sürecimi anlatayım şu bir iki haftadır benim için zorlu bi süreç başkadı gebelik şekeri yüksek gelince hemen diyete başladım sıfır şeker sıfır karbonhidrat ekmek karabugday siyez yada cavdar olarak yiyorum şeker hayatımda hiç yok meyve porsiyonları hariç ve en zor kısmı her gün aç tok olmak üzere günde 6 kere parmaktan kan alıp seker takibi yapıyorum doktoruö ve diyetisyenim bu konuda cok netler sıkılar o yüzden uymama gibi bi şansım yok bebiş için herşeyi yaparım tabiiki onlarda benim ve oğluşum için bunları tavsiye edip beni takip ediyorlar ama bu sürec beni cok yordu üzdü diyet doguma kadar devam edicek kan ölçümü kan degerler normale dönünce diyetle birlikte bırakıcaz arada yapıcaz. Anlayacagınız ne öyle pastaymıs yada çaya bi kasık seker atayımmış doguma kadar hayal galiba gebeliğimin son zamanlarının bu kadar zor gececegini hayal etmezdim rabbim kimseye yasatmasın benim gibi sekeri çıkanlar dikkat etsin bebeklerimiz saglıgı canımızın isteklerinden önemli hiç yoktan doguma kadar sabır sabır sabır
Allah yardımcıniz olsun gebelik sekeri cok zor gercekten istedigin yemegi yiyemiyorsun hersey kisitlaniyorEvet öyle aslında sadece insan bazen otururken bisey yemek istiyor açlıktan degil canın tatlı ceker yda bi cips yemek istersin ya :) aslında hiç açta kalmıyorum ama iste bide çayı şekerlı içen ben günlerdir sırf sekersiz cayın tadı igrenc geliyor diye çay içemiyorum bazen kendimi herseyden mahrum bırakılmıs gibi hissetmiyor degilim ama elimden bisey gelmez 3 ay sıkmak zorundayım dişimi biraz canım sıkkın bu yüzden
Tecrübem yok ama hepsi aynı şey değil bence göğüs pedi minik pamuk gibi bişey akıntı gelince geçmesini önleyen gümüş kalkan galiba meme ucunun yara olmasını engelleyen kapak gibi bişey ucu örten göğüs kalkanı nedir bilmiyorum ama o gümüş kapakla aynı şey olabilirBenim tecrubeli annelere sorum vardi.gögüs pedi- gögus kalkani- gümüs kalkan bu 3 ü ayni sey mi? Tam olarak ne ise yariyorlar acaba
teşekkürler ben de alayım <3
Ben varım ilk bebeğimde ana arterlerden birinde çentiklenme (daralma) vardı, 3400 kg doğdu ve sağlıklıydı. Sadece son aylar tansiyonum sınırda çıkıyordu takipteydim. Korkmayın sadece iyi beslenin ve mümkün olduğunca sağa yatın, geçmiş olsunMerhaba hanımlar bi süredir sizin yazdıklarınızı takip ediyorum birçok konuda bilgi edindim teşekkür ederimbenim de tahmini doğum tarihim 21 temmuz ve ilk hamileliğim.detaylıda rahimi besleyen damarlardan birinde çentik görüldü. 24. Haftadaki kontrolde boyu ve kilosu bir hafta gerideydi. Doktorum şuan için endişelenecek birşey olmadığını söylese de tabi benim elimde değil. Elimden geldiğince iyi beslenmeye çalışıyorum. Böyle bir durumla karşılaşan var mı içinizde daha önceki hamileliklerinde yada çevresinde
Göğüs pedi emzirirken genelde diğer göğüste akmaya başlıyor veya emzirmiyorkende akabiliyor çamaşırın ıslak kalmasın diye, gümüş kalkan göğüs ucu yaralarını çabuk iyileştiriyor diyorlar denemedim ben ama bunun için kullanılıyor çünkü o yaralar çok ağrılı ve aktif emzirme halindeyken düzelmesi çok kolay olmuyor mümkün mertebe yara olmamaya çalışmak, lansiloh tarzı kremleri aksatmamak gerekiyor. Göğüs kalkanı da yine yara göğüs sütyene değip daha fena olmasın diye ya da onun emzirme kalkanı olanlar var emzirirken takıyorsun bebek ondan emiyor göğsünü ısıramıyor böylece, bir de Philips in ki süt de topluyor içinde herkes ihtiyacına göre birini seçiyor. İçlerinde en lazım olan ped genelde çünkü ıslak kalmamak gerekiyor ve hijyen açısından da iyi ıslanınca yenisini takıyorsun wee baby ninki çifter çifter paketli oluyor kutunun içinde mesela ben ondan kullandım hep. Ve ennnnnn önemli mevzu doğru emzirmeyi öğrenmek benim arkadaşım yapamadığı için emzirmeyi bırakmıştı bu yüzdenBenim tecrubeli annelere sorum vardi.gögüs pedi- gögus kalkani- gümüs kalkan bu 3 ü ayni sey mi? Tam olarak ne ise yariyorlar acaba
çok teşekkür ederiim ayrıntılı dönüş için :)Göğüs pedi emzirirken genelde diğer göğüste akmaya başlıyor veya emzirmiyorkende akabiliyor çamaşırın ıslak kalmasın diye, gümüş kalkan göğüs ucu yaralarını çabuk iyileştiriyor diyorlar denemedim ben ama bunun için kullanılıyor çünkü o yaralar çok ağrılı ve aktif emzirme halindeyken düzelmesi çok kolay olmuyor mümkün mertebe yara olmamaya çalışmak, lansiloh tarzı kremleri aksatmamak gerekiyor. Göğüs kalkanı da yine yara göğüs sütyene değip daha fena olmasın diye ya da onun emzirme kalkanı olanlar var emzirirken takıyorsun bebek ondan emiyor göğsünü ısıramıyor böylece, bir de Philips in ki süt de topluyor içinde herkes ihtiyacına göre birini seçiyor. İçlerinde en lazım olan ped genelde çünkü ıslak kalmamak gerekiyor ve hijyen açısından da iyi ıslanınca yenisini takıyorsun wee baby ninki çifter çifter paketli oluyor kutunun içinde mesela ben ondan kullandım hep. Ve ennnnnn önemli mevzu doğru emzirmeyi öğrenmek benim arkadaşım yapamadığı için emzirmeyi bırakmıştı bu yüzdençünkü doğru veremiyordu memeyi ve çok yara oluyordu kanıyordu sürekli şimdi bunu dedim diye korkmayın hemen hastanelerde artık bunun için görevli emzirme hemşireleri var öğrenene kadar sizinle ilgileniyorlar. Ve dediğim gibi kreminizi düzenli sürüp boşvermeden kullanıp doğru emzirme yaparsanız emzirmek çok başka bir duygu içiniz akıyor resmen bebeğinize "pure love" dedikleri olay yani. Bağlanıyorsunuz bebeğinizle sizi süt kokunuzdan tanıyor artık etrafı algılayamasa bile
Rabbim sabır versin canımSaol canım Allah razı olsun çok zordu ama yavrum için en iyisi buydu perinatoloji ne dediyse hepsi doğumdan sonra doğrulandı hatta sanırım fazlası bile var genetik sonuçlar 3 hafta sonra çıkacak rabbim ahirette şefaatçi eylesin bizlere inşallah güzel yavrumu
canım ben oğluma hiç öyle 10 lu set falan almadım altlı üstlü takım eldiven penye beresi çorabı tulumu kendin nasıl istersen ayarlayabilirsin bence hiç illa bu olmalı diye düşünme bence zaten şuan bizimkiler yaz bebeği olucak çok fazla giydirmeyiz çoğu parçasını hava soğuyana kadarda üstüne olmaz zaten kendini şartlama 10 lu olucak falan diye 5 limi beğendin bence olur ayrı ayrı birleştirmekmi istedin bence oda olur tadını çıkarKızlar hastane çıkış seti olarak 10 lu almamız şart mı 5 li takım beğendim ondan almak istiyorum ama deneyimlerinizi paylaşır mısınız
Kocam karar verse bende isim çok.kızlar isim konusunda gün geçtikçe kafam karışıyo zaten aklımda 3 tane isim vardı 4 oldu baktıkça seçenek çoğalıyo şuan ecrin erva buğlem ravza siz ne durumdasınız acaba ismi belli olan varmı yada seçenekleriniz neler şuan için
eşimede soruyorum ama son olarak ben koyucam o konuda anlaştık ama nasıl karar vericem hiç bilmiyorum çok ciddi bi karar ömür boyu o ismi taşicak ve isim karakteri bence etkiliyo bakalım napıcazKocam karar verse bende isim çok.
Ama beyfendi bekliyor :)