2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Teşekkür ederim cevabın için tansiyon bende de olabileceği söylendi o nedenle tuzsuz yiyorum, aspirin içiyorum elimden geldiğince iyi beslenmeye çalışıyorum inşallah sizin gibi sağlıkla kucağıma alırım bebişimi

Merhaba canim
Rahmi besleyen damar centik derken damar daralmasindan bahsediyorsun galiba
Canim bazi kisilerde duydum takip edilmesi lazim mesela farkin acilmamasi lazim miş
Sende gonlunu ferah tut kontrollerini aksatma insallah bi sorun olmaz
Teşekkür ederim Fark açılmaması için bir sonraki kontrolüme kadar bebişi besleyici herşeyi yicem içicem bakalım inşallah fark açılmaz

Kızlar tetanoz aşınızı oldunuz mu olduysanız kaç doz oldunuz ben bugün eczaneden ücretli alıp yaptırdım eczanelerde bile yoktu yeni gelmiş hemen aldım ama tek dozla kalacağım sanırım

Allah yardımcın olsun canım her şey bebeklerimizin sağlığı için inşallah ikiniz de sağlıklı olarak bitirirsiniz bu güzel süreci artık son zamanlarımız biraz daha sabır

merhaba parmaktan kan alınınca tokluk yüksek çıkıyor mu ? benim sadece o gün yüksek çıktı da sizin de o şekilde mi emin olamadım.

Bizim burda yok malesef oyüzden ücretli aldım
Görümcemde eczaneden almış İzmir’de.Deprem bölgesine gönderdik demişler.Bizim hemşire sesimi duyunca kapıya çıktı sen tetanoz aşısı oldun mu diye yakaladı beni.Aslında onlarda kayıtlarımız varmış bi gebem daha var seninle aynı zamanlarda demişti.İhtiyacına göre saklamış galiba.

Son düzenleme:
Merhaba su içmek dışında başka birşey önermişmiydi doktorunuz, ben de kendim araştırdım biraz su içmek yürüyüş yapmak limon tüketmek iyi geliyormuş deneyeceğim sizinkinin açılmasına çok sevindim bana da doktorum kendiliğinden açılabilir dedi. 2-3 hafta sonra tekrar bakacak inşallah açılır

Anladım canım acaba tek doz yeterli olur mu gerçi sağlık ocağındaki hemşire yeterli olur dedi ama yinede arada kaldım
benim oğlanda tek doz yapmışlardı ama ondan hemen önce bir hamileliğim vardı 2 doz olmuştum zaten o yüzden oğlumda 2. doz gerek görmedi eğer ilk hamileliğinse imkanın olursa 2. doz ol bence imkanın olmazsada en azından 1 doz olmuşsun bişey olmaz

Evet ilk hamileliğim canım

Çok teşekkür ederim herkes illa 10lu al diye tutturdu ben istemiyorum ama en güzel senin dediğin gibi yapmak

Yok başka bir şey söylemedi. Ama ben gerçekten çok su içtim. Yani normalde 2,5 içiyordum. 3,5 çıkardım. Yürüyüş düzenli yapıyordum zaten etkisi oldu mu bilmiyorum.
Kendiliğinden açılır sizinde inşallah. Açılmazsa da sorun olacak bir durum yok. Bebek tek kanaldan da gayet besleniyor.

Çok teşekkür ederim herkes illa 10lu al diye tutturdu ben istemiyorum ama en güzel senin dediğin gibi yapmak
canım ben set şeklinde hiç almadım oğlumada almamıştım zaten benim aldığımdan çok hediye geldi çoğunu kullanamadım şimdi kızıma kaldı şuan kıyafet falan hiç almasam bile baya bi zaman yeter yürüyene kadar yetecek kıyafeti var sonrada alırım sağlıklı olsunda kıyafet falan hemen olur anneanne babaanne hala teyze dayı vs birsürü oluyo çoğunu giydirmeye zamanında olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…