2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
bnenimde tam 100 gün kaldı miniş o zamanı beklerse tabi 37 den sonra her an gelebilir gibi gissediyorum ve bence bundada sancı gece başlar sabah doğar bakalım bakalım nasıl olucak
Canim sen galiba sahura kalkiyorsun
Oruc tutuyormusun hala

Canim sen galiba sahura kalkiyorsun
Oruc tutuyormusun hala
evet canım toplam iki gün tutmadım artık 2 tutup bir tkutmam heralde oruç zorlamıyo baş ağtım falan olmadıktan sonra bebişin hareketide iyi daha bu yıldan başka toplam 60 gün borcum var birinde 30 gün ölü doğum yaptığımda tutamadım birindede oğlum yeni doğmuştu sadece anne sütüyke besleniyoken 30 gün tutmadım daha fazla artsında istemiyorum zorlanmıyorumda sen heralde hepsini tuttun değilmi

Borcun cokmuş canim allah yardımcın olsun
Evet ben hepsini tuttum zorlanirsam tutmicam
Bazen diyorum arada yiyecem sonra diyorum zaman cabuk geciyo hava serin gunler cok fazla uzun degil bazen uyuyorum bazen film izliyorum zaman geciyo oyle

Bana rennie verdi doktor kuzucuk.Bide denedim baharatlı,salçalı,susamlı falan bişeyler yediğim zaman yanıyor.

Rennieyle yatıp kalkıyorum zaten. bazen gece midem yandigi icin uyanıyorum. Bir Rennie atıyorum, Sonuccc diler çürümeye başladı galiba
Bu arada asit galiba bi ara yemek boruma zarar vermişti. Soğuk su felan icince sanki yanık bi yere su dokmus gibi hissediyordum.

Ben tutamıyorum. Midem inanılmaz yanıyor. Varsa bir caresi soyleyin
Sahurda seni zorlamayacak şeyler haşlama yumurta zeytin peynir yiyebilirsin biraz ara verip su içip sonra 1 elma ye ben böyle rahatl@dım 2 gündür bende bir yanma hissetmeye başladım ve iç güdüsel olarak normalde hiç tüketmem elma elma yiyesim geldi sonra baktım yanma yok oldu. Bir de bazen tam tersi mide asidimiz sindirime yetmediği için sıkıntı yapabiliyormuş. Onu da bir araştırın isterseniz.

Genelde kahvaltımı o sekilde yapıyorum. Ona rağmen bir kaç saat sonra yanma başlıyor.
Hayirlisi bakalım. Kisin günler kısalınca tutmaya calisirim insjallah. Aslında bu kis kazalarıma baslicaktim. Ogluma olan hamilelikten ve emzirme surecinden kalanlar var. Ama Bebis büyük süpriz oldu

bayrama denk gelmese bari benim her sene eşim kesiyo kurbanı akşama kadar birbirimizi doğru düzgün göremiyoruz ama şanstan ya biçer zamanına gelir ya bayrama
Bosversene baska insan mi yok o isleri halledicek her seyi dusunuyoruz bi o eksik kalsin sen saglikla dogurmana bak

Bosversene baska insan mi yok o isleri halledicek her seyi dusunuyoruz bi o eksik kalsin sen saglikla dogurmana bak
büyük baş olunca bir kişiyle bitmiyo bide bu sene belki sadece annesi gille biz keseriz 3 kişiye olacak düve bakıyolar bayrama kadar beslicekler zaten her sene kendi beslediklerini kesiyoruz en sağlıklısı o şekilde oluyo bazıları çok fazla antibiyotik falanda kullansa veriyolar bizimkiler diğer sattıklarındada çok özen gösteriyolar ilaç verdiklerini ilacın etkisi geçene kadar ahırda ölse bile kesip satmıyolar eğer kimse olmazsa kesecek sadece babasıyla ikisi olur ki zaten başkası olsa bile anca eşim kesiyodu diğerleri yardım ediyodu bebiş gelirsede yapacak bişey yok tabiki hiç kafama takmam en önemlisi bebeğim

Masallah cnm ne guzel düsünceler bunlar keske herkes sizin gibi olsa.
Bu arada ben de bayrama debk gelmesin diyorum. Cünkü esimin babalik izni var o karambolde kaynamasin istiyorum. En önemlisi zamanında saglıkla dogmaları tabii. Normalde 23 temmuz dogum ama doktor 8 nisan da alırım demisti 38 hafta ediyor. Baska doktor da ikizlerde 36. Haftaya gidince iyi diyoruz dedi. Bakalim insallah guzel olur hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…