- 21 Eylül 2022
- 1.661
- 2.255
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #16.181
bnenimde tam 100 gün kaldıKizlar 3
Benim 99 gun kalmiş bebegime kavuşmama
Evet 10 temmuz gozukuyor ama ben temmuzun basi yada haziranin sonu gibi bebiş gelir diye tahmin ediyorumHadi inşallah canım kaç haftadasın ki şuan :) temmuz 10 mu oluyor doğum tarihin
Bende erken gelcegini düşünüyorum bebegimin ama nasipbnenimde tam 100 gün kaldıminiş o zamanı beklerse tabi 37 den sonra her an gelebilir gibi gissediyorum ve bence bundada sancı gece başlar sabah doğar bakalım bakalım nasıl olucak
Canim sen galiba sahura kalkiyorsunbnenimde tam 100 gün kaldıminiş o zamanı beklerse tabi 37 den sonra her an gelebilir gibi gissediyorum ve bence bundada sancı gece başlar sabah doğar bakalım bakalım nasıl olucak
evet canım toplam iki gün tutmadım artık 2 tutup bir tkutmam heralde oruç zorlamıyo baş ağtım falan olmadıktan sonra bebişin hareketide iyi daha bu yıldan başka toplam 60 gün borcum var birinde 30 gün ölü doğum yaptığımda tutamadım birindede oğlum yeni doğmuştu sadece anne sütüyke besleniyoken 30 gün tutmadım daha fazla artsında istemiyorum zorlanmıyorumda sen heralde hepsini tuttun değilmiCanim sen galiba sahura kalkiyorsun
Oruc tutuyormusun hala
Borcun cokmuş canim allah yardımcın olsunevet canım toplam iki gün tutmadım artık 2 tutup bir tkutmam heralde oruç zorlamıyo baş ağtım falan olmadıktan sonra bebişin hareketide iyi daha bu yıldan başka toplam 60 gün borcum var birinde 30 gün ölü doğum yaptığımda tutamadım birindede oğlum yeni doğmuştu sadece anne sütüyke besleniyoken 30 gün tutmadım daha fazla artsında istemiyorum zorlanmıyorumda sen heralde hepsini tuttun değilmi
GünaydınnnAllah kabul etsin oruçlarımızı
canım benimde çok yanıyodu oruç tutarken azalfı ben ilaç kullanmadım ama burda kullanan arkadaşlar vardı istersen doktoruna danış mide yanman için ilaç versin çok fazlaysaBen tutamıyorum. Midem inanılmaz yanıyor. Varsa bir caresi soyleyin
Bana rennie verdi doktor kuzucuk.Bide denedim baharatlı,salçalı,susamlı falan bişeyler yediğim zaman yanıyor.Ben tutamıyorum. Midem inanılmaz yanıyor. Varsa bir caresi soyleyin
canım benimde çok yanıyodu oruç tutarken azalfı ben ilaç kullanmadım ama burda kullanan arkadaşlar vardı istersen doktoruna danış mide yanman için ilaç versin çok fazlaysa
Bana rennie verdi doktor kuzucuk.Bide denedim baharatlı,salçalı,susamlı falan bişeyler yediğim zaman yanıyor.
Sahurda seni zorlamayacak şeyler haşlama yumurta zeytin peynir yiyebilirsin biraz ara verip su içip sonra 1 elma ye ben böyle rahatl@dım 2 gündür bende bir yanma hissetmeye başladım ve iç güdüsel olarak normalde hiç tüketmem elma elma yiyesim geldiBen tutamıyorum. Midem inanılmaz yanıyor. Varsa bir caresi soyleyin
Sahurda seni zorlamayacak şeyler haşlama yumurta zeytin peynir yiyebilirsin biraz ara verip su içip sonra 1 elma ye ben böyle rahatl@dım 2 gündür bende bir yanma hissetmeye başladım ve iç güdüsel olarak normalde hiç tüketmem elma elma yiyesim geldisonra baktım yanma yok oldu. Bir de bazen tam tersi mide asidimiz sindirime yetmediği için sıkıntı yapabiliyormuş. Onu da bir araştırın isterseniz.
Benimde 2 temmuz görünüyor ama haziran sonu olur Allah nasip ederse. :)Evet 10 temmuz gozukuyor ama ben temmuzun basi yada haziranin sonu gibi bebiş gelir diye tahmin ediyorum
bayrama denk gelmese bariSanki kurban bayraminda buralar bebek kaynayacak gibime geliyor
Bosversene baska insan mi yok o isleri halledicek her seyi dusunuyoruz bi o eksik kalsin sen saglikla dogurmana bakbayrama denk gelmese baribenim her sene eşim kesiyo kurbanı akşama kadar birbirimizi doğru düzgün göremiyoruz ama şanstan ya biçer zamanına gelir ya bayrama
büyük baş olunca bir kişiyle bitmiyo bide bu sene belki sadece annesi gille biz keseriz 3 kişiye olacak düve bakıyolar bayrama kadar beslicekler zaten her sene kendi beslediklerini kesiyoruz en sağlıklısı o şekilde oluyo bazıları çok fazla antibiyotik falanda kullansa veriyolar bizimkiler diğer sattıklarındada çok özen gösteriyolar ilaç verdiklerini ilacın etkisi geçene kadar ahırda ölse bile kesip satmıyolar eğer kimse olmazsa kesecek sadece babasıyla ikisi olur ki zaten başkası olsa bile anca eşim kesiyodu diğerleri yardım ediyodu bebiş gelirsede yapacak bişey yok tabiki hiç kafama takmam en önemlisi bebeğimBosversene baska insan mi yok o isleri halledicek her seyi dusunuyoruz bi o eksik kalsin sen saglikla dogurmana bak
Masallah cnm ne guzel düsünceler bunlar keske herkes sizin gibi olsa.büyük baş olunca bir kişiyle bitmiyo bide bu sene belki sadece annesi gille biz keseriz 3 kişiye olacak düve bakıyolar bayrama kadar beslicekler zaten her sene kendi beslediklerini kesiyoruz en sağlıklısı o şekilde oluyo bazıları çok fazla antibiyotik falanda kullansa veriyolar bizimkiler diğer sattıklarındada çok özen gösteriyolar ilaç verdiklerini ilacın etkisi geçene kadar ahırda ölse bile kesip satmıyolar eğer kimse olmazsa kesecek sadece babasıyla ikisi olur ki zaten başkası olsa bile anca eşim kesiyodu diğerleri yardım ediyodu bebiş gelirsede yapacak bişey yok tabiki hiç kafama takmam en önemlisi bebeğim