- 21 Eylül 2022
- 1.661
- 2.255
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #16.201
keşke canım neler var et konusuyla içinde olunca görüyosun duyuyosun biz elimizden geldiği kadar kasaptan et almmaya çalışıyoruz tabiki imkanımız oluyo tanıdıkları götürüyo hayvan kestiriyo öyle satın alıyolar kendileri kestirince onun etinden tartılmadan önce alıyolar keşke herkes özen gösterse bu konulardaMasallah cnm ne guzel düsünceler bunlar keske herkes sizin gibi olsa.
Bu arada ben de bayrama debk gelmesin diyorum. Cünkü esimin babalik izni var o karambolde kaynamasin istiyorum. En önemlisi zamanında saglıkla dogmaları tabii. Normalde 23 temmuz dogum ama doktor 8 nisan da alırım demisti 38 hafta ediyor. Baska doktor da ikizlerde 36. Haftaya gidince iyi diyoruz dedi. Bakalim insallah guzel olur hersey
Ben oruç tutmadığım halde midem çok yanıyo üç saat falan bişey yemesem başlıyo cayır cayır yanmayaBen tutamıyorum. Midem inanılmaz yanıyor. Varsa bir caresi soyleyin
Ayni durum bendede var yemiyince midem alev alıyor sankiBen oruç tutmadığım halde midem çok yanıyo üç saat falan bişey yemesem başlıyo cayır cayır yanmaya
Cok gecmis olsun ya. Gercektende zor, bazen uykularım bile bolunuyor.Ayni durum bendede var yemiyince midem alev alıyor sanki
Evt cnm sezaryen hem ikiz hem onceki dogumumda sezaryendi. Senin normal dogum mu ilk dogumun?keşke canım neler var et konusuyla içinde olunca görüyosun duyuyosun biz elimizden geldiği kadar kasaptan et almmaya çalışıyoruz tabiki imkanımız oluyo tanıdıkları götürüyo hayvan kestiriyo öyle satın alıyolar kendileri kestirince onun etinden tartılmadan önce alıyolar keşke herkes özen gösterse bu konularda
senin sezeryanmı olucak canım benimki tahmini 12 temmuz ama tabi o zaman tutarmı bilmiyorum
Ahhh hiç farketmemisim benim sonrasına kalmaz herhalde ayy bayramda dogurmayayim ayyyy fena oldu içim hem çok az kaldığını hissettim ki bitsin istemiyorum hemde bayram tatil falan içim daraldıSanki kurban bayraminda buralar bebek kaynayacak gibime geliyor
Ahhh hiç farketmemisim benim sonrasına kalmaz herhalde ayy bayramda dogurmayayim ayyyy fena oldu içim hem çok az kaldığını hissettim ki bitsin istemiyorum hemde bayram tatil falan içim daraldı
evet canım benim önceki iki doğumda normaldi oğlum kolay oldu darısı buna ben en çok dikişten korkuyorum oğlumda uyuşturmadan diktiler çok kötüydüEvt cnm sezaryen hem ikiz hem onceki dogumumda sezaryendi. Senin normal dogum mu ilk dogumun?
Yaaa geliyorlar valla haziran sonu temmuz basi bir cogumuz bebeli olcaz valla ben memnunum bizim aileler kalabalik bayramlar biraz zulum oluyo yalan yokAhhh hiç farketmemisim benim sonrasına kalmaz herhalde ayy bayramda dogurmayayim ayyyy fena oldu içim hem çok az kaldığını hissettim ki bitsin istemiyorum hemde bayram tatil falan içim daraldı
Hamile emniyet kemerini denediniz mi harika bisey. Cok rahat ediyorum arac kullanirkenMagnezyumu sabah aksam kullan dedi bana doktor , emniyet kemerini takinca filan da cok rahatsiz oluyorum, ama az yemek de sanki biraz daha azaltti agriyi sag gogsun altinda karaciger oldugu icin baski yapiyormua oyle dedi doktor bana cok normalmis
Merhaba canimMerhabalar kızlar. 3.trimestera koşa koşa girdiğimiz bu dönemlerde gece aşermeleri bende üst boyutlara çıktı. Tatlı kızım geceleri karbonhidrattan zengin ne varsa yememi istiyorsizlerde de durum böyle mi?
Canım dün gece doğumum gerçekleşti çapa'da bebeğimi kaybettim sonlandirma işlemi yapıldı hem bana hayati riski vardı hemde durumu hiç iyi değildiA Asliyokfotokopisivar canim nasilsin bebek nasil merak ettim seni allah bu mübarek gunlerin hatrina bebegine şifa olur insallah
bende durmadan bişey yemek istiyorum tatlı karbonhidrat bu gidişle tombik tombik bebişlerimiz olucakMerhabalar kızlar. 3.trimestera koşa koşa girdiğimiz bu dönemlerde gece aşermeleri bende üst boyutlara çıktı. Tatlı kızım geceleri karbonhidrattan zengin ne varsa yememi istiyorsizlerde de durum böyle mi?
benim mide yanmam baya azaldı kendiliğinden ramazan başladığından beri ama arada bulantı bendede oluyoMerhaba canim
Bende geceleri midem yangin yeri bide bu iki gundur aksamlari midem de bulaniyor
Bende nerde abuk subuk şey var onu istiyor canımMerhabalar kızlar. 3.trimestera koşa koşa girdiğimiz bu dönemlerde gece aşermeleri bende üst boyutlara çıktı. Tatlı kızım geceleri karbonhidrattan zengin ne varsa yememi istiyorsizlerde de durum böyle mi?
hiç duymadım araştırayım hemen model öneriniz var mı ? link atabilirseniz sevinirim.Hamile emniyet kemerini denediniz mi harika bisey. Cok rahat ediyorum arac kullanirken
canım ben başında tatlı yiyemiyodum şimdi baya tatlıya yüklendimBende nerde abuk subuk şey var onu istiyor canımyemeyince sinirim bozuluyor resmen
Ben dün yiyemiyorum diye ağladımBende nerde abuk subuk şey var onu istiyor canımyemeyince sinirim bozuluyor resmen