2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
keşke canım neler var et konusuyla içinde olunca görüyosun duyuyosun biz elimizden geldiği kadar kasaptan et almmaya çalışıyoruz tabiki imkanımız oluyo tanıdıkları götürüyo hayvan kestiriyo öyle satın alıyolar kendileri kestirince onun etinden tartılmadan önce alıyolar keşke herkes özen gösterse bu konularda
senin sezeryanmı olucak canım benimki tahmini 12 temmuz ama tabi o zaman tutarmı bilmiyorum

Evt cnm sezaryen hem ikiz hem onceki dogumumda sezaryendi. Senin normal dogum mu ilk dogumun?

Ahhh hiç farketmemisim benim sonrasına kalmaz herhalde ayy bayramda dogurmayayim ayyyy fena oldu içim hem çok az kaldığını hissettim ki bitsin istemiyorum hemde bayram tatil falan içim daraldı
Yaaa geliyorlar valla haziran sonu temmuz basi bir cogumuz bebeli olcaz valla ben memnunum bizim aileler kalabalik bayramlar biraz zulum oluyo yalan yok hamile oldugum icin pek bi beklenti olmazda bide dogum yaparsam dogum mahremiyeti olur ilk gunlerimiz cekirdek aile geciririz en fazla annelerimiz gelir benim acimdan pek problem yok yani

Magnezyumu sabah aksam kullan dedi bana doktor , emniyet kemerini takinca filan da cok rahatsiz oluyorum, ama az yemek de sanki biraz daha azaltti agriyi sag gogsun altinda karaciger oldugu icin baski yapiyormua oyle dedi doktor bana cok normalmis
Hamile emniyet kemerini denediniz mi harika bisey. Cok rahat ediyorum arac kullanirken

Merhabalar kızlar. 3.trimestera koşa koşa girdiğimiz bu dönemlerde gece aşermeleri bende üst boyutlara çıktı. Tatlı kızım geceleri karbonhidrattan zengin ne varsa yememi istiyor sizlerde de durum böyle mi?
Merhaba canim
Bende geceleri midem yangin yeri bide bu iki gundur aksamlari midem de bulaniyor

A Asliyokfotokopisivar canim nasilsin bebek nasil merak ettim seni allah bu mübarek gunlerin hatrina bebegine şifa olur insallah
Canım dün gece doğumum gerçekleşti çapa'da bebeğimi kaybettim sonlandirma işlemi yapıldı hem bana hayati riski vardı hemde durumu hiç iyi değildi

Merhabalar kızlar. 3.trimestera koşa koşa girdiğimiz bu dönemlerde gece aşermeleri bende üst boyutlara çıktı. Tatlı kızım geceleri karbonhidrattan zengin ne varsa yememi istiyor sizlerde de durum böyle mi?
bende durmadan bişey yemek istiyorum tatlı karbonhidrat bu gidişle tombik tombik bebişlerimiz olucak ayy biran önce temmuz gelsinde sevim bebişimi oğlumu kim severken görse sanki günlerdir görmüyon diyo banane içimden sevmek geliyo seviyorum

Bende nerde abuk subuk şey var onu istiyor canım yemeyince sinirim bozuluyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…