2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kesinlikle bide kac yasinda insana icme etme demekte komik oluyo bi sure sonra cunku onun ki bile bile lades. Ve boyle bi travma yasamissin daha hassas olunmasi lazim. Kimisi korkunc bagimli yani anliyorum onuda ama onun ki sigarayi birakmakla olmaz bence psikolojik destek lazim neyin yerini sigarayla dolduruyo o onemli onu cozmeden zor. Yavrucaga acidim suan sadece

benim oğlum hala süt kokuyo evimizde o koku var bebişte gelince ikiye katlanıcak çok çok çok heyecanlıyım şimdiden napıcam nasıl olucak hiç bilmiyorum oğlumda kaynanam gille birlikte oturuyoduk o çok yardımcı oluyodu şimdide yakınız ama ayrı evimiz ilk defa tek başıma büyütücem ve öncedende hep kız annesi olmak istiyodum allah nasip eder inşallah kucağıma almayı o kadar heyecanlanıyorumki benim bebeğim abi olucakkk

Merhaba arkadaşlar şuan 24+6 yım. 25 . Haftamdayım benimde tahmini doğum tarihim temmuz görünüyor. Size şunu sormak istiyorum. Sağ göğsümün altında kaburgalarımın altında yani sağ üst boşluğumda ağrı oluyor. Yatınca geçiyor. Otururken ve ayakta çok ağrıyor. Böle şikayeti olan var mı

Bende de oluyor ama geciyor
Sende sidetliyse doktoruna soyle canim

Ben de yatarken de gecmiyor ( normalmis

Ben ben ben.Son 2 gündür acayip.Yatınca bişey yok.Oturunca ve ayakta sağ göğsümün altı sağ üst boşlukta kaburgamda ağrım var.

Bi dönem bendede oldu o ağrı sanırım söylediğin haftalarda oldu bendede tam ama sonra geçti bana sırtımın ağrısı göğsüme vuruyor gibi geliyordu göbek büyüyp öne çektiği için.

Merhaba arkadaşlar şuan 24+6 yım. 25 . Haftamdayım benimde tahmini doğum tarihim temmuz görünüyor. Size şunu sormak istiyorum. Sağ göğsümün altında kaburgalarımın altında yani sağ üst boşluğumda ağrı oluyor. Yatınca geçiyor. Otururken ve ayakta çok ağrıyor. Böle şikayeti
Bende de oluyor ama geciyor
Sende sidetliyse doktoruna soyle canim
Teşekkür ederim Geçen hafta söyledim. Normal dedi. Aslında son ayda olur senin ki erken başlamış dedi. 2 gündür şiddetlendi yarın gene gidicem inşallah. Başka yaşayan var mı diye merak ettim.

Ben ben ben.Son 2 gündür acayip.Yatınca bişey yok.Oturunca ve ayakta sağ göğsümün altı sağ üst boşlukta kaburgamda ağrım var.
YouTube da falan izledim. Magnezyum kalsiyum dengesizliği kramp yapar diyor. Özellikle kasık krambı ve kaburga altı kas krambı. İkiside mevcut. Yarın doktora takviye alayım mı diye soracağım. Siz yakında gittiniz mi Dr a. Yada sizde de kramp oluyor mu

Süt gibi de bi kızçe gelir inşallah benim de irkek() bende de daha yok. Ama bence de çıkabilir son aylarda

Geçmiş olsun size de inşallah geçer hayırlısı ile hepimizinki
Magnezyumu sabah aksam kullan dedi bana doktor , emniyet kemerini takinca filan da cok rahatsiz oluyorum, ama az yemek de sanki biraz daha azaltti agriyi sag gogsun altinda karaciger oldugu icin baski yapiyormua oyle dedi doktor bana cok normalmis

Magnezyumu sabah aksam kullan dedi bana doktor , emniyet kemerini takinca filan da cok rahatsiz oluyorum, ama az yemek de sanki biraz daha azaltti agriyi sag gogsun altinda karaciger oldugu icin baski yapiyormua oyle dedi doktor bana cok normalmis
Bende yarın takviye soracaktım Dr a. Evet az yiyince azaldığını fark ettim de insan evham yapıyor. Neler neler kurdum internetten araştırdıkça. Teşekkür ederim içimi rahatlattı yorumlarınız

Bende yarın takviye soracaktım Dr a. Evet az yiyince azaldığını fark ettim de insan evham yapıyor. Neler neler kurdum internetten araştırdıkça. Teşekkür ederim içimi rahatlattı yorumlarınız
Rica ederim canim benim de oyle doktor kendi hamileliginde de o sekilde oldugunu soyledi. Cok zor bir durum oluor oturmasi kalkmasi yatmasi vs. ama degecek tum zorluklara insallah. İyi akşamlar

Kasıklarımda kramp mıdır bilmiyorum ama çok ayakta kalınca ve oturunca ağrı oluyor.Kaburgada da oluyor.Doktor bana bu hafta başladı magnezyum.Biraz zaman geçsin anlarım muhtemelen ondan olup olmadığını.Bide mutlaka ek almanız lazım devletin verdikleri asla yeterli gelmiyor dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…