- 12 Temmuz 2016
- 4.166
- 6.075
- 31
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #16.161
Kesinlikle bide kac yasinda insana icme etme demekte komik oluyo bi sure sonra cunku onun ki bile bile lades. Ve boyle bi travma yasamissin daha hassas olunmasi lazim. Kimisi korkunc bagimli yani anliyorum onuda ama onun ki sigarayi birakmakla olmaz bence psikolojik destek lazim neyin yerini sigarayla dolduruyo o onemli onu cozmeden zor. Yavrucaga acidim suan sadeceAmin inşallah bana çocuğu olacak ikna et içmesin artık diyorlar ben 30 yıl bi insanla mücadele ettim gönderdim öbür tarafa Allah irade vermiş banane ben uğraşamam diyorum. Tabi ki kolay değil İnsanlar yüzüme bakıyor gaddarlığıma ama hastane koridorlarında birinin ölümünü beklemek hiç bişeye benzemiyor.
Ben de duymuştum başkasından ama o ikinci hamileliğinde bile uyarılmasına rağmen bırakmadı.Şimdi emziriyor yine içiyor
İnşallah seninde geçer hemen canım benimNe güzel bir doktormuş, sağol canım. İnşallah olmaz çünkü cidden acı verici
benim oğlum hala süt kokuyo evimizde o koku varYa bugün sabah namazı civarında burnuma bebek kokusu gelerek uyandım.
Eşime diyorum ki pudra filan mı sürdün naptın
Adam sahurdu namazdı derken hiç uyumamış “yok ben bişey yapmadım” diyor
Bebek kokusu dolmaya başlıyor sanırım evlere
Yakında süt de kokarız ve ev kokar:))
Ben de hamile kaldigimsan beri var gobek deligimden asagiya dogruBende çok silik şekilde göbeğimin altında oluştu yeni yeni dikkatimi çekiyor
Benim 99 gun kalmiş bebegime kavuşmamaBu arada 2 li rakamlara düşmüşüz doğum süresinde
Bende de oluyor ama geciyorMerhaba arkadaşlar şuan 24+6 yım. 25 . Haftamdayım benimde tahmini doğum tarihim temmuz görünüyor. Size şunu sormak istiyorum. Sağ göğsümün altında kaburgalarımın altında yani sağ üst boşluğumda ağrı oluyor. Yatınca geçiyor. Otururken ve ayakta çok ağrıyor. Böle şikayeti olan var mı
Ben de yatarken de gecmiyorMerhaba arkadaşlar şuan 24+6 yım. 25 . Haftamdayım benimde tahmini doğum tarihim temmuz görünüyor. Size şunu sormak istiyorum. Sağ göğsümün altında kaburgalarımın altında yani sağ üst boşluğumda ağrı oluyor. Yatınca geçiyor. Otururken ve ayakta çok ağrıyor. Böle şikayeti olan var mı
Ben ben ben.Son 2 gündür acayip.Yatınca bişey yok.Oturunca ve ayakta sağ göğsümün altı sağ üst boşlukta kaburgamda ağrım var.Merhaba arkadaşlar şuan 24+6 yım. 25 . Haftamdayım benimde tahmini doğum tarihim temmuz görünüyor. Size şunu sormak istiyorum. Sağ göğsümün altında kaburgalarımın altında yani sağ üst boşluğumda ağrı oluyor. Yatınca geçiyor. Otururken ve ayakta çok ağrıyor. Böle şikayeti olan var mı
Bi dönem bendede oldu o ağrı sanırım söylediğin haftalarda oldu bendede tam ama sonra geçti bana sırtımın ağrısı göğsüme vuruyor gibi geliyordu göbek büyüyp öne çektiği için.Merhaba arkadaşlar şuan 24+6 yım. 25 . Haftamdayım benimde tahmini doğum tarihim temmuz görünüyor. Size şunu sormak istiyorum. Sağ göğsümün altında kaburgalarımın altında yani sağ üst boşluğumda ağrı oluyor. Yatınca geçiyor. Otururken ve ayakta çok ağrıyor. Böle şikayeti olan var mı
Teşekkür ederimBende de oluyor ama geciyor
Sende sidetliyse doktoruna soyle canim
Hadi inşallah canım kaç haftadasın ki şuan :) temmuz 10 mu oluyor doğum tarihinKizlar 3
Benim 99 gun kalmiş bebegime kavuşmama
Geçmiş olsun size de inşallah geçer hayırlısı ile hepimizinkiBen de yatarken de gecmiyor( normalmis
Maşallah sizin geçmiş ne güzel.Bi dönem bendede oldu o ağrı sanırım söylediğin haftalarda oldu bendede tam ama sonra geçti bana sırtımın ağrısı göğsüme vuruyor gibi geliyordu göbek büyüyp öne çektiği iç
YouTube da falan izledim. Magnezyum kalsiyum dengesizliği kramp yapar diyor. Özellikle kasık krambı ve kaburga altı kas krambı. İkiside mevcut. Yarın doktora takviye alayım mı diye soracağım. Siz yakında gittiniz mi Dr a. Yada sizde de kramp oluyor muBen ben ben.Son 2 gündür acayip.Yatınca bişey yok.Oturunca ve ayakta sağ göğsümün altı sağ üst boşlukta kaburgamda ağrım var.
Süt gibi de bi kızçe gelir inşallahBende yok o çizgiden
Kızda deliğe kader erkek bebekte göbeğin tamamında olur derler (doğruluk tartışılır)
Belki 8. Ayda çıkar benim. İlk bebeğimde göbek deliğime kadar hafif olmuştu bunda hala bişy yok. Sadece süt gibi bi göbüş var
Magnezyumu sabah aksam kullan dedi bana doktor , emniyet kemerini takinca filan da cok rahatsiz oluyorum, ama az yemek de sanki biraz daha azaltti agriyi sag gogsun altinda karaciger oldugu icin baski yapiyormua oyle dedi doktor bana cok normalmisGeçmiş olsun size de inşallah geçer hayırlısı ile hepimizinki
Bende yarın takviye soracaktım Dr a. Evet az yiyince azaldığını fark ettim de insan evham yapıyor. Neler neler kurdum internetten araştırdıkça. Teşekkür ederim içimi rahatlattı yorumlarınızMagnezyumu sabah aksam kullan dedi bana doktor , emniyet kemerini takinca filan da cok rahatsiz oluyorum, ama az yemek de sanki biraz daha azaltti agriyi sag gogsun altinda karaciger oldugu icin baski yapiyormua oyle dedi doktor bana cok normalmis
Önce Hba1c testini istedi benden onda yaklaşık 3 aylık ortlalama şekere bakılıyor 6.5 altı olması isteniyor benim 4.7 çıktı şükür sonra değerlerinize göre insülin lazım mı değil mi karar veriyor. Bana bir çizelge verdi her gün bir öğünde 3 defa ölçüm yapıyorum bi ölçüm cihazı aldım bakıyorum 7-10 günde bir de kontrole gidip doktora o çizelgeyi veriyorum. Eğer yüksek olan şeyler olursa ona göre değerlendiriyor. Bir de beni diyetisyene yönlendirdi ona göre besleniyorum. Buarada Hba1c testi sağlık ocaklarında da yapılıyor bilginiz olsun.
Rica ederim canim benim de oyle doktor kendi hamileliginde de o sekilde oldugunu soyledi. Cok zor bir durum oluor oturmasi kalkmasi yatmasi vs. ama degecek tum zorluklara insallah. İyi akşamlarBende yarın takviye soracaktım Dr a. Evet az yiyince azaldığını fark ettim de insan evham yapıyor. Neler neler kurdum internetten araştırdıkça. Teşekkür ederim içimi rahatlattı yorumlarınız
Kasıklarımda kramp mıdır bilmiyorum ama çok ayakta kalınca ve oturunca ağrı oluyor.Kaburgada da oluyor.Doktor bana bu hafta başladı magnezyum.Biraz zaman geçsin anlarım muhtemelen ondan olup olmadığını.Bide mutlaka ek almanız lazım devletin verdikleri asla yeterli gelmiyor dedi.YouTube da falan izledim. Magnezyum kalsiyum dengesizliği kramp yapar diyor. Özellikle kasık krambı ve kaburga altı kas krambı. İkiside mevcut. Yarın doktora takviye alayım mı diye soracağım. Siz yakında gittiniz mi Dr a. Yada sizde de kramp oluyor mu