2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın neyse ki iyisiniz. Bebeklerimiz bu kadar badireye rağmen bizimlelerse güçlü bebekler olacaklar inşallah

Ben Anadolu yakasında Kozyatağında central hospitala gidiyorum doktorum Fatmanur temel baya memnunum kendisinden burda da hakkında hep olumlu yorum gördüm isterseniz bir araştırın

Ozaman normal mi diyorsun

Çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et Allah korumuş

Gecmiş olsun canim
Aynen oyle verilmiş sadakatiniz varmiş

Ozaman normal mi diyorsun
O zonklama bende de oluyor.
Karnımın heryerinde ağrı sancı oluyor
Aşağıya da baskı uyguluyor büyüdüğü için
Oruçtan ötürü belki acıkıyor tepki veriyordur bilmiyorum ama ben hareketli olunca oluyor coğunlukla
Bir de çok geçmiş olsun oğluna, şifa diliyorum

Kizlar hayirli sahurlar
Oruc tutugumdan beri afedersiniz vajinamda zonklamiyo gibi bisey olur bebegin hareket etkisi de olabilir sizde varmi
Acaba erken dogum belirtisimi
Geçenlerde bende de oluyordu öyle bi durum hatta benim kronik idrar yolu enfeksiyonum var diye erken doğum riski de var detaylıya girdiğimde doktor bana rahimde açılma var demişti sonrasında da zonklamalar olunca açıkçası biraz korkutum erken doğum belirtisi mi diye ama bir kaç gün önce randevum vardı o zaman söyledim doktora baktı rahimde bir sorun yok şuanlık doğum belirtin yok herşey yolunda. Bebek hareketleridir fln dedi

Kizlar hayirli sahurlar
Oruc tutugumdan beri afedersiniz vajinamda zonklamiyo gibi bisey olur bebegin hareket etkisi de olabilir sizde varmi
Bende de olmuştu geçen hafta bende senin gibi düşündüm ama ogün kendimi de çok yormuştum bir daha olmayınca yorgunluktan olmuştur dedim

Kizlar benim gibi kaburga agrisi yasayan var mi? Sol tarafimda hafif bi agri hep vardi bugun sagimda bicak saplanir gibi olmaya basladi
Doktor normal dedi kaburga ağrılarına ara ara bendede oluyor bugün de alt bacağıma sabah karşı kramp girdi hala sızlıyor anlamadım niye böyle oldu. Normalde kramp giriyor ve geçiyordu

Biz sanırım artık bu ağrılarla yaşayacaĝız bende 2 sabahtır karın ağrısıyla uyanıyorum ama çok şiddetli bir ağrı nefes bile aldırmıyor

Kizlar hayirli sahurlar
Aynı şey ara ara oluyor bende canım dolgunluk hissi batma hissi normalmiş ama bugünde kızım resmen vajinama vuruyor içerden baya huzursuz etti beni çok tuhaf bi his.

Aynı şey ara ara oluyor bende canım dolgunluk hissi batma hissi normalmiş ama bugünde kızım resmen vajinama vuruyor içerden baya huzursuz etti beni çok tuhaf bi his.
Ozellikle aksamlari ve gun icerisinde boyle olunca dedim heralde oruc tuttugum icindir

Benimde surekli idrar enfeksiyon um var
En son carsamba gunu gitmistim ama idrar tahlili vermedim

Selamlar, herkese şimdiden güzel hafta sonları. benim bi sorum vardı, 5 kilo almışım şimdiye kadar22 haftalık olduk, ama kilom normalde de yüksek olduğu için doktorum bu konuda çok takıntılı.
diyetisyene giden ya da doktoru tarafından diyet konusunda yönlendirilen var mı acaba, benimki mi abartıyor yoksa gerçekten diyetisyene gitmeli miyim

Benimde surekli idrar enfeksiyon um var
En son carsamba gunu gitmistim ama idrar tahlili vermedim
Ondan kaynaklı da olabilir düzenli olarak enfeksiyon polikliniğinde muayene oluyorum en son geçen detaylı da ay rahim açılması oluşmuş denilince iğne tedavisine başlandı 5 gün sabah akşam antibiyotik iğne vuruldum sonra sonra düzeldi sanırım bu sefer baktık değerler normaldi

Kadın doğum yüksek ilk saat dedi

Merhaba ben bir buçuk ayda 7 kilo aldım geçen kontrolümde doktorum şok oldu 55 kilo ile gebe kalmıştım. Kontrol günü 62 kiloydum Sıkı bir diyet vermedi ama böyle devam edersem ilerleyen ayların zor olacağını dikkat etmem gerektiğini söyledi. Protein ağırlıklı beslen karbonhidratı kes demişti. O ay memlekete gitmiştim hem çok yedim hem de az hareket ettim. Randevu sonrasında karbonhidrat alımını azalttım. Ve yürüyüş yapıyorum. Düşük tehlikem de geçince hareketlerim de arttı. Bu ay daha hafif hissediyorum kendimi. Baskülümün pili bitmiş tartılamadım ama max 2 kilo alarak giderim kontrole diye düşünüyorum. Yeme alışkanlıklarını düzenleyebiliyorsan gerek yok bence diyetisyene ben sabahları 2 yumurta peynir 7-9 zeytin domates salatalık maydanoz marul biber bal,reçel veya tahin pekmez 2-3 tane de ceviz yiyorum. Ekmek olabildiğince az yiyorum. Gün içinde yediklerim gün akışına göre değişiyor. Akşam da eskiden ne yiyorsam öyle devam ediyorum. Sadece bebeğe kilo aldıracak besin değeri yüksek şeyler tercih etmeye çalılıyorum Yaptığım yemeğin yanında genelde pilav oluyor. Salata ya da yoğurt. Ve gün içine de mutlaka meyve yiyorum.

Sizin boyunuz ve kilonuzla ilgili bir şey bu ben doktor yönlendirmesi ile değil ama kendim gideceğim kilo almamak için çok hızlı kilo alıyorum

Benim kızım da ramazanda daha hareketli oldu özellikle sahur bittikten yarım saat sonra ve iftara yakın saatlerde çok tekmeliyor :) heralde bir tok olunca bir de aç olunca tekmelemeyi seviyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…