Herkese hayırlı haftalar inşallah sağlıkla sıhhatle geçen bir hafta olur. Şimdiden herkesin Ramazan ı mübarek olsun.
Bazı sorular gördüm kendimce cecapladım.
İdrar yolu enfeksiyonu genelde vücudunuzun alt kısımından üşürseniz de olur dikkat edin, dışarıda iç çamaşırı değişmek olmuyor ama eski usul pamuklu bez tedarik edin ya da steril gazlı bez, ıslak kalmamak için. Sirkenin kendisi ph bozar asit çünkü ama suyla seyrelince içindeki probiyotik orada ki mantar vs oluşumunu engelliyor, hatta ben sirkeye mesafeliyim diyen bunun tabletiydi galiba onu kullanabilir vajinal probiyotik diye geçiyor tam net bilmiyorum hangi formda satılıyor araştırın. Bir de el yapımı olması lazım, market sirkesi olmaz içinde sirke anası oluşmuş sirke bulun muhakkak, çünkü diğer türlü asetik asit sürmüş olursunuz önemli olan içindeki probiyotik oluşum. Hatta fıs fıs şişe yanınızda bulunsun dışarı çıkarken filan .
Yani yalan olmasın neredeyse Ağustos ayından beri bende çözemediğim akıntı ve kaşıntı vardı. Mixovul kullandım en son ve taharet sonrası sirkeli su fısfısladım elhamdülillah geçti. Şu an tek dikkat ettiğim kuru kalmak ve arada yine sirkeli su fıslıyorum ama eskisi kadar düzenli değil. Bir de şeye bakın eşle münasebet sonrası oluyor mu? Eğer öyle birşey varsa eşinde tedavi olması gerekiyor.
Hepinize çok geçmiş olsun şimdiden.
Doğumla ilgili hareket soranlar var perine masajı öneriyorlar son haftalar ve nefes egzersizleri ıkınmayı öğrenmek gerekiyor çünkü ve açılmanız olması gerekiyor. Normal isteyip olamayanların genel sebebi açılamama ve ıkınamama. Yine son hafta hurma yemek öneriliyor. Çömelme hareketi, açılmanızı hızlandırmak için çok iyi ve ben şahsi olarak İnşirah suresi ezberlemenizi tavsiye ederim. Hikmetinden sual olunmaz 2 doğumumda da okumaya başlayınca herşey kolaylaştı ve normal doğurdum 90 üstü kiloyla üstelik.
Normal doğurmak isteyen herkese Rabbim hızlı açılma ve kuvvetli ıkınma kabiliyeti versin inşallah