- 15 Ekim 2009
- 217
- 448
- 39
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #1.421
Eline emeğine sağlık canımcım@Kazen abi ben listeyi yaptimda cok karmasik oldu hepsini boyle art arta olmasini istiyorum yardimci olurmusunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eline emeğine sağlık canımcım@Kazen abi ben listeyi yaptimda cok karmasik oldu hepsini boyle art arta olmasini istiyorum yardimci olurmusunuz
Yaa bende akşam yaptırmıştım 5+0 a saatler kala bş arkadaşım ikizmi acaba değerin yüksek gibi dedi ama moralim bozuldu açıkcasıCanim gayet normal, cok guzel. Ben 5+0 ken ayni boyle degerim vardi
Amin inş benim yardımcı olacak bi yakınımda yok maalesef gurbetteyim nasip bakalım hayırlısı. Rabbim size bir can emanet etmiş aldırmamakta doğru olanı yapmışsınız sanki hayırlısıyla sağlıkla alın kucağınızaHersey gonlunce olsun
ikiz gercekten de cok zor hayatimdan bezdim benim kaynanam ve gorumcem cok yardimci oldular bu gebeligimde istemeyerek oldu mallesef gonlum razi gelmedi aldirmaya
Ah iyi tek değilmişimayni yastayiz canim aralikta 24 olcam yeni ilk gebeligim ikizdi bu da ikinci gebelik
Nerdesin canım ? Almanya ? Kitaya verebilirsin 2 yaşından itibarenAmin inş benim yardımcı olacak bi yakınımda yok maalesef gurbetteyim nasip bakalım hayırlısı. Rabbim size bir can emanet etmiş aldırmamakta doğru olanı yapmışsınız sanki hayırlısıyla sağlıkla alın kucağınıza
Teşekkürederim canimAmin inş benim yardımcı olacak bi yakınımda yok maalesef gurbetteyim nasip bakalım hayırlısı. Rabbim size bir can emanet etmiş aldırmamakta doğru olanı yapmışsınız sanki hayırlısıyla sağlıkla alın kucağınıza
Ay yok ülke dışı değiş şehir dışıyım ama ailem kayınvalidemgil maalesef çok yakınımda değiller öyle başım sıkıştıkça gelip yardımcı olabilecek şekilde değiller her iki tarafta çalışıyorlar izin alıp gelmeleri kolay olmaz ve 10 saatlik mesafe var aramızda. Diğer aile fertleri de çok küçük gelip benimle bebe bakamazlar sanırımNerdesin canım ? Almanya ? Kitaya verebilirsin 2 yaşından itibaren
Ben dun doktora gittim, 6+5 iken, tek oldugunu ogrendim :) bence senin de tektir. Doktor gununde gidiyosun dedi hatta 1-2 gun onde bile olabilir dedi senin de oyle olmustur belki erken yumurtlamissindir vsYaa bende akşam yaptırmıştım 5+0 a saatler kala bş arkadaşım ikizmi acaba değerin yüksek gibi dedi ama moralim bozuldu açıkcası
Maşallah canımKeseyi gördük Nuhra2
İnşallah canım çok sağolBen dun doktora gittim, 6+5 iken, tek oldugunu ogrendim :) bence senin de tektir. Doktor gununde gidiyosun dedi hatta 1-2 gun onde bile olabilir dedi senin de oyle olmustur belki erken yumurtlamissindir vs
o zaman en mantıklısı 7. hafta :) ama keseyi görmek de dış gebelik açısından önemli yine de ben sizin yerinizde olsam keseme baktırırdım o çok önemliMerhabalar arkadaşlar
Bende 5+2 de beta 6100 ile öğrendim. Kese ve kalp atışı aynı anda gözüksün. Tekrar tekrar gitmeyeyim istiyorum. Duyanlar kaçta duydu acaba kalp atışını?
Anladım canımAy yok ülke dışı değiş şehir dışıyım ama ailem kayınvalidemgil maalesef çok yakınımda değiller öyle başım sıkıştıkça gelip yardımcı olabilecek şekilde değiller her iki tarafta çalışıyorlar izin alıp gelmeleri kolay olmaz ve 10 saatlik mesafe var aramızda. Diğer aile fertleri de çok küçük gelip benimle bebe bakamazlar sanırım
Anladım canımAy yok ülke dışı değiş şehir dışıyım ama ailem kayınvalidemgil maalesef çok yakınımda değiller öyle başım sıkıştıkça gelip yardımcı olabilecek şekilde değiller her iki tarafta çalışıyorlar izin alıp gelmeleri kolay olmaz ve 10 saatlik mesafe var aramızda. Diğer aile fertleri de çok küçük gelip benimle bebe bakamazlar sanırım
Merhaba beni de ekler misiniz, son adet tarihi 20 ekim, 26 yaşımdayım :)2023 TEMMUZ ANNELERİNİN PAYLAŞIM ALANI
Anne Adayı Yaş Son Adet Tarihi Kaçıncı
ÇocukCinsiyet
LadyMorganas 24 3ekim 3 ?
@lckystr 32 4 ekim 1 ?
@burdabikiz 34 5 ekim 1 ?
@ebru1695 32 7 ekim 2 ?
@Minesuu 33 10 ekim 2 ?
@wenn 39 12 ekim 3 ?
@mesirmacunu 27 14ekim 1 ?
Nuhra2 30 14ekim 2 ?
@Busem06y 28 16 ekim 1 ?
@gumusservii 27 3 eylul 1 ?
Rosebelle 31 4 eylul 1 ?
@evrem38 27 26 eylul 1 ?
@Etoilepolaire 32 26 eylul 1 ?
mineHira 36 29 eylul 2 ?
7+1 de duydum dün kalp atışını ve bebiyiMerhabalar arkadaşlar
Bende 5+2 de beta 6100 ile öğrendim. Kese ve kalp atışı aynı anda gözüksün. Tekrar tekrar gitmeyeyim istiyorum. Duyanlar kaçta duydu acaba kalp atışını?