- 26 Temmuz 2017
- 4.175
- 8.815
- 31
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #1.461
Merhaba beni de ekler misiniz listeye sat 11 Ekim 29 yaşındayım LadyMorganas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yaralarınızı sarsın evladınızla inşallah, sizi temmuz ya da ağustos topiğinden hatırlıyorum sanırım ben de vardım orda ama nasibimiz bu aydaymışSelam canım
Bende tekim ve elimden başka kimsem yok
Annesiz büyüdüm geçen sene babamı da kaybettim
İnşallah böyle geçer
Listeye benide ekleyebilirsin2023 TEMMUZ ANNELERİNİN PAYLAŞIM ALANI
Anne Adayı Yaş Son Adet Tarihi Kaçıncı
ÇocukCinsiyet
LadyMorganas 24 3ekim 3 ?
lckystr 32 4 ekim 1 ?
@burdabikiz 34 5 ekim 1 ?
@ebru1695 32 7 ekim 2 ?
@Minesuu 33 10 ekim 2 ?
@wenn 39 12 ekim 3 ?
@mesirmacunu 27 14ekim 1 ?
Nuhra2 30 14ekim 2 ?
@Busem06y 28 16 ekim 1 ?
@gumusservii 27 3 eylul 1 ?
@Rosebelle 31 4 eylul 1 ?
@evrem38 27 26 eylul 1 ?
@Etoilepolaire 32 26 eylul 1 ?
@mineHira 36 29 eylul 2 ?
@Kbranrr 27 29 eylul 1 ?
Öyle miAllah yaralarınızı sarsın evladınızla inşallah, sizi temmuz ya da ağustos topiğinden hatırlıyorum sanırım ben de vardım orda ama nasibimiz bu aydaymış
Tatlım benim bir arkadaşım hamileyken dış tedavisi yaptırmıştı ama ilaçlar noktasında biraz kısıtlayıcı olmak zorunda kaldılar ve ağrısı oldu bir hayli. Çok detay bilmiyorum ama çok acil değilse bekleyebilirsin. Doktorun daha doğru bilgi verirKizlar merhaba tahmini doğum tarihim 26 temmuz hepimize hayırlı olsun inşallah.Ama benim bı sorum var bilen yanitlarsa çok sevinirim.Disim aniden sıkıntı çıkardı hiç birşeyi yoktu yada ben yok saniyordum.Doktor kanal tedavi dedi yapılması gerek hamileyken böyle şeyler yaşayan oldu mu?
Merhaba hayırlı olsun şu an çok erken aslında ama hamilelikte dişler ve diş etlerinde sorun olabiliyor, ne kadar da kalsiyum takviyesi alırsak alalım eksik kalıyor heralde. Tedavileri 2.trimesterde yaptirmak lazim, dusuk ve erken dogum riskinden korunmak icin ama cok dayanilmayacak gibiyse yaptiracaksiniz artikKizlar merhaba tahmini doğum tarihim 26 temmuz hepimize hayırlı olsun inşallah.Ama benim bı sorum var bilen yanitlarsa çok sevinirim.Disim aniden sıkıntı çıkardı hiç birşeyi yoktu yada ben yok saniyordum.Doktor kanal tedavi dedi yapılması gerek hamileyken böyle şeyler yaşayan oldu mu?
Kuzum cuma günü bana da aynı şey oldu, çok yorucu misafirler olmamasına rağmen epey yoruldum. Kasık ve bel ağrısı yaşadım. İlk trimesterde yorucu aktivitede bulunmamak lazım aslında, bir müddet ara vereceğim misafir işlerineKizlar bir şey diyeceğim.Dün misafirim geleceğinden dolayı biraz etraf temizleme falan dışarı derken ayakta çok durdum ama ara ara 5,10 dakika dinlendim.Belim çok ağrıdı buna rağmen.ı.O kadar yorulmuşum ki.aksam idrar sıkısmama zorla kalktım ama karnıma ağrı nasıl girip çıkıyor.Acaba sorun olur mu şimdi pek ağrım yok.Bebeğe bir şey olmasında sizdede böyle oluyor mu?
Bende öyleym canım hatta dişçiye gittim antibiyotik verdi o arada regl gecikmem vardıKizlar merhaba tahmini doğum tarihim 26 temmuz hepimize hayırlı olsun inşallah.Ama benim bı sorum var bilen yanitlarsa çok sevinirim.Disim aniden sıkıntı çıkardı hiç birşeyi yoktu yada ben yok saniyordum.Doktor kanal tedavi dedi yapılması gerek hamileyken böyle şeyler yaşayan oldu mu
Geçmiş olsun hiç sorma ya nedense misafir kaldırıp indiremiyorum belim kırılacak.Benim korkum o kadar yorulmuşum ki akşam uyurken kaç kere idrarim gelmiş erteledim galiba en sonda bir ağrıyla uyandım karnımın agrisi kıvranıyorum resmen.Hep yorgunluk yüzünden oldu.Aklima takıldı bir şey olur mu diye canım sıkkınKuzum cuma günü bana da aynı şey oldu, çok yorucu misafirler olmamasına rağmen epey yoruldum. Kasık ve bel ağrısı yaşadım. İlk trimesterde yorucu aktivitede bulunmamak lazım aslında, bir müddet ara vereceğim misafir işlerine
Gecmis olsun canim ya doktora danış istersen,gebelikte de diş tedavileri yapılıyor diye biliyorum.Belki ilk 3 ay yaptırma diyebilir.Kizlar merhaba tahmini doğum tarihim 26 temmuz hepimize hayırlı olsun inşallah.Ama benim bı sorum var bilen yanitlarsa çok sevinirim.Disim aniden sıkıntı çıkardı hiç birşeyi yoktu yada ben yok saniyordum.Doktor kanal tedavi dedi yapılması gerek hamileyken böyle şeyler yaşayan oldu mu
Doktora gittim bugün canım 8. Hafta bitene kadar bekleyeceğim bide kan verdim 2 gün olmuştu ilk değerim hatırlarsan 37ydi bugün 138 olmuş tekrar göstermedim doktora normalmi sence ?Tatlım benim bir arkadaşım hamileyken dış tedavisi yaptırmıştı ama ilaçlar noktasında biraz kısıtlayıcı olmak zorunda kaldılar ve ağrısı oldu bir hayli. Çok detay bilmiyorum ama çok acil değilse bekleyebilirsin. Doktorun daha doğru bilgi verir
Gayet iyi canım, 2 kat artması yetiyor zatenDoktora gittim bugün canım 8. Hafta bitene kadar bekleyeceğim bide kan verdim 2 gün olmuştu ilk değerim hatırlarsan 37ydi bugün 138 olmuş tekrar göstermedim doktora normalmi sence ?
Yok canım kötü birşey düşünme, rahimde bir oluşum var şu an zaten vücudumuz yorulmasak bile bu süreçten etkileniyor bir de yorulunca bunların yaşanması normal. İçini karartmaGeçmiş olsun hiç sorma ya nedense misafir kaldırıp indiremiyorum belim kırılacak.Benim korkum o kadar yorulmuşum ki akşam uyurken kaç kere idrarim gelmiş erteledim galiba en sonda bir ağrıyla uyandım karnımın agrisi kıvranıyorum resmen.Hep yorgunluk yüzünden oldu.Aklima takıldı bir şey olur mu diye canım sıkkın
tmam canim duzeltirimEllerinize sağlık benim sat 3 Eylül değil 3 Ekim olacak
Rabbım korusun.olumlu düşünürken olumsuz sonuç aldığım için. Bu sefer olumsuzluğa çok yoneliyorum Bir kalbini dinleseydim çok iyi olacakti bana iyi gelecekti.Ayin 28 ine daha cok var.Yok canım kötü birşey düşünme, rahimde bir oluşum var şu an zaten vücudumuz yorulmasak bile bu süreçten etkileniyor bir de yorulunca bunların yaşanması normal. İçini karartma