2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bende kendi doktorumu cok beğeniyorum baska doktora gitmek istemiyorum arada ozele gidiyorum
Yoo canim 3lu yaptirmak istemiyorsan tepki verecegini sanmam ama perinatolojiye sevk verirmi bilmem
Randevu almaya çalışıyorum olmuyorda geçen gittiğimde doktor 20 haftadan sonra yanıma gel dedi tekrar

Kizlar tetanoz aşisi oldunuzmu ?
Bana tarih vermedi saglik ocagi sadece bebegini hisettiginde gel dedi ben biraz daha gecsin diyorum 19 yada 20 haftada gitmeyi düşünüyorum

Randevu almaya çalışıyorum olmuyorda geçen gittiğimde doktor 20 haftadan sonra yanıma gel dedi tekrar
Him ozaman oyle yap soylersin sana sevk kagidi versin
Bizim burda detayli ultrasyon yapmiyolar ozelde yapiyolar belki ozele giderim yapmaya ama fiyat hakinda bilgim yok

Him ozaman oyle yap soylersin sana sevk kagidi versin
Bizim burda detayli ultrasyon yapmiyolar ozelde yapiyolar belki ozele giderim yapmaya ama fiyat hakinda bilgim yok
Bizim burdada yok Trabzon'da var mecbur bir şekilde ya randevu yada sevk halletmeye calisicam

Kizlar tetanoz aşisi oldunuzmu ?
Bana tarih vermedi saglik ocagi sadece bebegini hisettiginde gel dedi ben biraz daha gecsin diyorum 19 yada 20 haftada gitmeyi düşünüyorum
canım sağlık ocağı bana gün verdi haberleşiriz yine dedi 20 şubatta tetanoz aşısı olucam istersen sağlık ocağının hemşiresini arayıp sor çünkü bana hissedince falan demedi 19-20 haftlıkta falan yapılıyo dedi

canım sağlık ocağı bana gün verdi haberleşiriz yine dedi 20 şubatta tetanoz aşısı olucam istersen sağlık ocağının hemşiresini arayıp sor çünkü bana hissedince falan demedi 19-20 haftlıkta falan yapılıyo dedi
Evet öyle denildi onu geçtim gidince kalp atışlarını da dinleye biliyorsun 20 haftadan sonra

keşke devlettede eşlerimizle birlikte yaşasak o heyecanı kiminin imkanı olmuyo özele gitmeye kiminin bizim gibi yakınında özel olmuyo eşim hiç bebişi canlı canlı göremedi
Aynıyız canım Allah'ın işi kuzu onlarada doğduğunda görmek nasip oluyor 😍😍

Gncgm28 Gncgm28 gazını çıkarmamışsınız ondan olmuş dediler canım doğdu ikinci emzirmede mosmor oldu hemen müdahale ettiler sonrada antibiyotik tedavisine falan başladılar 6 gün kaldık hastanede şükür şimdi bileyi yok ama 1.5 yaşına kadar hep genzine kaçırdı

Kizlar siz bebek hareketlerini gobeginizin altinda mi hissediyorsunuz yoksa tum gobeginizde mi hissediyorsunuz? ben 19. haftamdayim ama oyle cok hissetmiyorum sanki bir kairn guruldamasi, bagirsak hareket gibi bi seyler oluyor ama emin degilim

Gunaydin canım biz de ana kucağı aldık bugün nunaya benzeyen bir ismi vardı e bebek ürünleri gerçekten baya indirime giriyomuş bebek arabası yatak da alacağız bu ay çöp kovası önerir misin
Benimde hiç tecrübem bilgim yok ama herkes çok övüyordu. Bana da mantıklı geldi. Eşimin abisi uğradı benim için e bebek e, aynı anda 3 kişi Korbell aldık dedi 😀

Kizlar siz bebek hareketlerini gobeginizin altinda mi hissediyorsunuz yoksa tum gobeginizde mi hissediyorsunuz? ben 19. haftamdayim ama oyle cok hissetmiyorum sanki bir kairn guruldamasi, bagirsak hareket gibi bi seyler oluyor ama emin degilim
canım beb sağ alt köşede hissediyorum zaten ne zaman elimi koysam yumruk gibi şişince sağ tarafta hep

X