- 10 Kasım 2022
- 5.084
- 4.193
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #12.761
Sorun yok kuzu nasılsın bebek ne durumdaBende elimden geldikce takiliyorum burda
Bu aralar musait olamiyorum girmeye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorun yok kuzu nasılsın bebek ne durumdaBende elimden geldikce takiliyorum burda
Bu aralar musait olamiyorum girmeye
İyim canimSorun yok kuzu nasılsın bebek ne durumda
Benim kide çok hareketli yerinde durmuyor hiç ara sıra rahime ve kasıklarıma ağrı giriyor oda yer açtığı için zaten 16+2 yiz bizde ben doktor konturolu için bile randevu bulamıyorum başka doktora veriyor onuda almak istemiyorum kendi doktoruma almaya çalışıyorum ki sevk istiycem perinatoloji ye gitmek için üçlü tarama yaptirmiycam istemiyorum doktora söylesem tepki yaparmi acaba yaptır felan dieİyim canim
Bebekte hareketli bu iki gun tam hisediyorum 17+4gunlugum haftaya carsamba randevum var
Ya ben hissedemiyorum 17+1 iz bugün emin olacak şekilde hissediyordum geçen hafta bu hafta tık yok. Randevumu erkene mi alsam acaba ya korkmaya başladımİyim canim
Bebekte hareketli bu iki gun tam hisediyorum 17+4gunlugum haftaya carsamba randevum var
İnşallah hayırlı sonuçlarla dönerizBenimde randevum 8 şubatta
Ya ben ozele gidiyorum bi kere bile renkli goremedim kizima hamileyken 7 8 haftalikken bile gosteriyordu doktorum renkli.Ben daha goremedim renklide bebegimi biraz daha büyüsün ozele gidecem ordan bakiyolar ama devlet bakmiyor malesef
LadyMorganas ilk gebeligin gebeligin zehirlenmesi.olmus ya ikili test yaptirmismiydin o hamileliginde yaptirdiysan papp-a değerin kaçtı bulabilirsen yazarmisin bana?Benim ilk gebeligim 32 haftada geldi gebelik zehirlenmesi yuzunden
Bu gebeligim insallah erken gelmez
2 gün önce bende çok garip bi rüya gördüm.Nasıl kavga ediyorum ama meğerse gerçekte de konuşuyormuşum eşim uyandırdı kabus mu görüyorsun konuşuyorsun diye sesim de çıkmıyor rüyamda kısıkmış güya.Ya kabusmu degilmi anlamadım uykuda birden rüyamda anenmlerle eşimle oturuyorudm birden karnimdakinin ellerini derinin tam altında gördüm serimie yukarı doğru kaldiramiyordu nasıl olduysa dogurm yapmışım ama bebeğim hastanede yatıyordu her gün görmeye gidiyordum ağlıyordum rüyayı görürken de ruyanim içindede bebeği çok düşündüğümden böyle oluyorum sanırım şuan sol kolumun ustune uzandım sağ kasigima elimi koydum hareketlerini met bir şekilde hissediyorum hissettiyor hareket etmese korkucaktim
Bende göstereceğini hiç tahmin etmedim.Kayınvalidem geldi memleketten eşim annemde görebilir mi dedi tabi dedi doktor bakarken bakarken açtı fazla maruz kalmasın kapatalım dedi.Bende özele gitmek istemiyorum aslında ama ilçede doğum yok doktorlar kendileri özelde doktor belirle diyor.Yoksa izin alıp gitmek beni çok geriyor gerilince de tansiyonum yüksek çıkıyor orada bence.Ben daha goremedim renklide bebegimi biraz daha büyüsün ozele gidecem ordan bakiyolar ama devlet bakmiyor malesef
Gunaydin canım biz de ana kucağı aldık bugün nunaya benzeyen bir ismi vardı e bebek ürünleri gerçekten baya indirime giriyomuş bebek arabası yatak da alacağız bu ay çöp kovası önerir misinGünaydın kızlar
Şu ana kadar bebek için hiç alışveriş yapmamıştım ama e bebek indiriminden korbell çöp kovası almayı planlıyorum
Kiz 16+2 isen 17.hafta yazmasi lazim. Sen 15+2 sinBenim kide çok hareketli yerinde durmuyor hiç ara sıra rahime ve kasıklarıma ağrı giriyor oda yer açtığı için zaten 16+2 yiz bizde ben doktor konturolu için bile randevu bulamıyorum başka doktora veriyor onuda almak istemiyorum kendi doktoruma almaya çalışıyorum ki sevk istiycem perinatoloji ye gitmek için üçlü tarama yaptirmiycam istemiyorum doktora söylesem tepki yaparmi acaba yaptır felan die
Renklide daha pek bir şey belli olmuyo kızlar ya renksiz olanda daha net görülüyor benimki renkli çok karmasik geliyo küçük olduğu için heralde2 gün önce bende çok garip bi rüya gördüm.Nasıl kavga ediyorum ama meğerse gerçekte de konuşuyormuşum eşim uyandırdı kabus mu görüyorsun konuşuyorsun diye sesim de çıkmıyor rüyamda kısıkmış güya.
Bende göstereceğini hiç tahmin etmedim.Kayınvalidem geldi memleketten eşim annemde görebilir mi dedi tabi dedi doktor bakarken bakarken açtı fazla maruz kalmasın kapatalım dedi.Bende özele gitmek istemiyorum aslında ama ilçede doğum yok doktorlar kendileri özelde doktor belirle diyor.Yoksa izin alıp gitmek beni çok geriyor gerilince de tansiyonum yüksek çıkıyor orada bence.
17 hafta zaten doktorlar adeti üstüne gördüğümü söyledi günümü 11 olarak ayarlandı hem devlet hem özel bu sekilde söylediKiz 16+2 isen 17.hafta yazmasi lazim. Sen 15+2 sin
Bende ara sıra öyle oluyorum rüyanın etkisinde çok kalıyorum gece birden eşime yüzüne vurmusum resmen yüzünde kızarıklık oluşmuş sabah fark ettik2 gün önce bende çok garip bi rüya gördüm.Nasıl kavga ediyorum ama meğerse gerçekte de konuşuyormuşum eşim uyandırdı kabus mu görüyorsun konuşuyorsun diye sesim de çıkmıyor rüyamda kısıkmış güya.
Bende göstereceğini hiç tahmin etmedim.Kayınvalidem geldi memleketten eşim annemde görebilir mi dedi tabi dedi doktor bakarken bakarken açtı fazla maruz kalmasın kapatalım dedi.Bende özele gitmek istemiyorum aslında ama ilçede doğum yok doktorlar kendileri özelde doktor belirle diyor.Yoksa izin alıp gitmek beni çok geriyor gerilince de tansiyonum yüksek çıkıyor orada bence.
Bende kendi doktorumu cok beğeniyorum baska doktora gitmek istemiyorum arada ozele gidiyorumBenim kide çok hareketli yerinde durmuyor hiç ara sıra rahime ve kasıklarıma ağrı giriyor oda yer açtığı için zaten 16+2 yiz bizde ben doktor konturolu için bile randevu bulamıyorum başka doktora veriyor onuda almak istemiyorum kendi doktoruma almaya çalışıyorum ki sevk istiycem perinatoloji ye gitmek için üçlü tarama yaptirmiycam istemiyorum doktora söylesem tepki yaparmi acaba yaptır felan die
Evet normalde 20 haftada renkli ultrasyon yapiyolar ozelde bebegi net gormek icin2 gün önce bende çok garip bi rüya gördüm.Nasıl kavga ediyorum ama meğerse gerçekte de konuşuyormuşum eşim uyandırdı kabus mu görüyorsun konuşuyorsun diye sesim de çıkmıyor rüyamda kısıkmış güya.
Canim benim ikizdi ikili test yaptirmadim doktorum onermediLadyMorganas ilk gebeligin gebeligin zehirlenmesi.olmus ya ikili test yaptirmismiydin o hamileliginde yaptirdiysan papp-a değerin kaçtı bulabilirsen yazarmisin bana?
Evet gosterebilirler ama bebek net cikmiyor ki kucuk oldugu icin yeni elleri ayaklari falan olusuyorlar yaYa ben ozele gidiyorum bi kere bile renkli goremedim kizima hamileyken 7 8 haftalikken bile gosteriyordu doktorum renkli.
Canim gonlunu ferah tutYa ben hissedemiyorum 17+1 iz bugün emin olacak şekilde hissediyordum geçen hafta bu hafta tık yok. Randevumu erkene mi alsam acaba ya korkmaya başladım