-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #12.381
Kaşıntilarinin sebebi alerjik olabilir,kasindigin günler yediklerini düşün.Dahiliye doktoruna da gorunebilirsin kasintilar icin.Diger şikayetlerin herkeste var maalesef.Sürekli şikayet edesim var
Nefes alamıyorum
Karnım çok şiş
Bebek bazen bir tarafa toplanıyor rahatsız ediyor
Tecrübeli anneler bilir bu aşama bunlar için çok erken
Daha 22 gün var detaylıya ama böyle giderse tekrar doktora gideceğim rahatım yok normalden fazla bu diye
Bir de kızlar benim kaşıntılarım var ya. Daima değil ara ara bileklerim kol/dirsek içleri ve ara ara karnım.
Çatlak değil biliyorum.
Aklıma gelen başıma gelmez inşallah
Aynen benim de hep burnum kapalı özellikle geceleriHayırlı sabahlar hayırlı sağlıklı güzel haberlerle dolu bir haftamız olsun.
Ben iki gündür rahatım elhamdülillah
Perşembe randevum var heyecanlı bekleyiş az kaldı.
Sürekli tıkalı burnum alerjik sabaha kadar uyanmaktan bölük pörçük uyuyorum , sabaha da uykumu almamış olarak uyanıyorum. Nedense hamile iken daha fazla oluyor tıkanıklık.
Boğazı ağrıyan arkadaşlar adaçayı gargara, zencefilli ballı su sirkeli su. Bunlar birebir rahatlatır. Geçmiş olsun
Ayy ben de annemi kaybediyordum geçen ay rüyamda o kadar gerçekçiydi ki ağlayarak kalktım. Hüngür hüngür ağlamıştım uyanınca daGünaydın cnm bende ağlayarak kalktım zor nefes alıyordum rüyada bile ağlıyordum kızımı kaybolmuş gördüm her yerde onu arıyordum kızımı şuan gözümün önünden ayirmiyorum bakkala bile eşimi yolladım kız gidemez dedimpiskolojim gıdık şuan rüyanim etkisindeyim
Çok geçmiş olsun, Allah korusun hiç öyle düşünmeyinCanım ben 3 gündür çekiyorum öksürük de başladı çok kötü durumdayım. Bebeğime bi şey olucak diye ağlıyorum. Ateşim cikiyor Bi şey yiyemiyorum. Gün-de bi tane parol içiyorum. Iyilesmek istiyorum artık
Cnm benim de ilginc bi sekilde kolumda kaşıntı var özellikle sag kolum daha fazla gogüslerimde ara ata kaşınıyor. Bilemiyorum onceki hamileligimde catlagım hic olmamisti bio oil yag kullanmistim devamli. Ama bunda ne olur bilmiyorum bi de ikiz artık daha cök siserim yine bio oil kullanmayi düsünüyorum.Sürekli şikayet edesim var
Nefes alamıyorum
Karnım çok şiş
Daha 22 gün var detaylıya ama böyle giderse tekrar doktora gideceğim rahatım yok normalden fazla bu diye
Bir de kızlar benim kaşıntılarım var ya. Daima değil ara ara bileklerim kol/dirsek içleri ve ara ara karnım.
Çatlak değil biliyorum.
Aynen ya normal bir yanma değil muayneye gidince doktora soracağım mide koruyucu içebilir miyim böyle dayanilcak gibi degilOh geçmiş olsun, bulantı felaket bir şey. Tüm motivasyonunu bozuyor insanın. Benim de 18. Haftada mide yanması başladı. Zaten midem hassastır ama bu başka bir yanma gerçekten, ilaçsız geçiremeyeceğiz herhalde bu süreci
Amiinn geciyor evet öğürmüyorum artık çok şükür Allah'a. Cok zordu hafiflemesi bile nasıl rahatlattıGeçiyordur canım artık rahata kavuşursun inşallah sen de
Maşallah diyelim bende kendime sürekli maşallah diyorum. Bu sürecin artık bitmesini istiyorum çok yordu bende 3 kilo vermiştim son 2 haftadır geri aldım . Çok sık acikiyorum ondan sanırim18+1 ilk defa bugün iyiyim dedm inşallah nazar etmem kendime. İş yapabildim az az yemek yapabildim soğan dogradm asla dogruyamazdm bir kilo almışım 54 oldum 4,5 ay oldu okdr normal sanırım
Tartıda 48 görünce tartı doğru di mi dedim eczacıya, doğru ablacım dedi, en fazla 1 kilo oynar dediAy tartı yanlış olmasın iki haftada beş kilo çok fazla degilmi hiç mi bişey yiyemyrsn ya kaçıncı haftan tost ye ben bu hamileliğimde onu yedim ilkinde dört kilo verddm ama üç ayda
Allah razı olsun inşallahÇok geçmiş olsun, Allah korusun hiç öyle düşünmeyinBen de geçen hafta çok rahatsızdım hatta domuz gribi oldum zannettim, kulaklarım şıkırdıyordu resmen iltihaptan. Doktor redoxon ve parol harici bir şey vermedi. Ballı limonlu sıcağa yakın su içtim 3-4 saatte bir. Keçiboynuzu pekmezi, bir de yiyebiliyorsanız tavuk suyuna çorba öyle toparladım ama uzun sürdü 6-7 günü buldu. Dilerim hemen iyileşir tüm hasta olan herkes.
O kadar haklısın ki inşallah tamamen de geçecek kısa sürede seninki baya geç zamana kaldıAmiinn geciyor evet öğürmüyorum artık çok şükür Allah'a. Cok zordu hafiflemesi bile nasıl rahatlattı
Ben hep otururken bacaklarımı karnıma toplar otururum yatarken dizlerimi karnıma çekerim şimdi karnım ağrıyor öyle yapınca.Sürekli şikayet edesim var
Nefes alamıyorum
Karnım çok şiş
Çatlak değil biliyorum.
Tartı doğru bile olsa önceki tartı aynı tartı değilse fark eder. Aynı tartı olsa gun içinde fark eder. Kıyafetlerden fark eder. Şimdi bi de şişkinliğimiz çok oluyo o bile etkiliyo. Benim gün içindeki kilom 56.5la 58.5 arasında değişiyor. Yaaaani bence 2 haftada 5 kilo çok zor.Tartıda 48 görünce tartı doğru di mi dedim eczacıya, doğru ablacım dedi, en fazla 1 kilo oynar dediben de çok şaşırıyorum.
Aslında yiyorum ama sonra hemen kusuyorum. Midemde çok uzun süre durmuyor maalesef. 15. Haftadayım, kuru ekmek ve elma, portakal yiyorum midem çok zorlayınca. Çarşamba devlette randevum var. Doktora söylicem bakalım.
Nolduki diyen bile varkızlar hamile olduğunuzu bildiği halde her midem bulanıyo demenize neden diye soranlarınız varmı sizinde
Evet şuan 6 ay bebesi gibi deneme yapıyorum. Şu günlerde netleştiririm inş :/Kaşıntilarinin sebebi alerjik olabilir,kasindigin günler yediklerini düşün.Dahiliye doktoruna da gorunebilirsin kasintilar icin.Diger şikayetlerin herkeste var maalesef.
Ben de Hindistan cevizi yağı alacağım ama eminim benimki şişme ya sa çatlama kaşıntısı değil. Zaten onlar farklı oluyor bu ya egzama ya besin alerjisi ya da maalesef gebelik şekeriCnm benim de ilginc bi sekilde kolumda kaşıntı var özellikle sag kolum daha fazla gogüslerimde ara ata kaşınıyor. Bilemiyorum onceki hamileligimde catlagım hic olmamisti bio oil yag kullanmistim devamli. Ama bunda ne olur bilmiyorum bi de ikiz artık daha cök siserim yine bio oil kullanmayi düsünüyorum.
Ben tekme yiyorum artık o tarz şeyler hep lüks olduBen hep otururken bacaklarımı karnıma toplar otururum yatarken dizlerimi karnıma çekerim şimdi karnım ağrıyor öyle yapınca.
Peki okdr kilo verdiğini hissediyormusun ben 48 iken pantolon belimde zor duruyordu o yüzdenTartıda 48 görünce tartı doğru di mi dedim eczacıya, doğru ablacım dedi, en fazla 1 kilo oynar dediben de çok şaşırıyorum.
Aslında yiyorum ama sonra hemen kusuyorum. Midemde çok uzun süre durmuyor maalesef. 15. Haftadayım, kuru ekmek ve elma, portakal yiyorum midem çok zorlayınca. Çarşamba devlette randevum var. Doktora söylicem bakalım.
Evet benide yordu hamileliği iyi geçenlere ozenyrm inan umarm dogumumuz çok kolay geçer rabbim bir yerde kolaylığını verirMaşallah diyelim bende kendime sürekli maşallah diyorum. Bu sürecin artık bitmesini istiyorum çok yordu bende 3 kilo vermiştim son 2 haftadır geri aldım . Çok sık acikiyorum ondan sanırim