2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
canım bende çarşamba günü gidicem 3 lü tarama için 16+2 olmuş olucam o zaman ultrason görüntüsüne göre sat a göre 16+6olucak bakalım bende çok heyecanlıyım gelişmelerden haberdar et canım
Ben cuma günü gidicem 3’lü test için aç karnına mı gittin cuma günü 16 hafta olacak benim inşallah.
canım bildiğim kadarıyla fark etmiyo internetten falanda baktım biraz bende çarşamba gidicem 3 lü için

Ben üçlüyü üç hafta önce yaptrdm cnm erken degil

Tamam cnm o zaman ben de birden sasirdim bugün kan alininca daha var sanıyordum

Ben cuma günü gidicem 3’lü test için aç karnına mı gittin cuma günü 16 hafta olacak benim inşallah.
Hayir ac karnina gitmedim oglen verdim kanı farketmiyormuş.

Tamam cnm haber veririm insallah hepimizin sonuclari guzel cikar.

Bende kilo verdim karnım şiş ama kilo da değişiklik yok.İlaç sayesinde o kötü tat gidiyor da bişeyler yiyorum.İlk öğrendiğim haftalar gibi değilim neyse ki.

Gecmiş olsun canim
Bu arada bebişi listeye ekledim
Tamm canim ekledim hemen

Sürekli şikayet edesim var
Nefes alamıyorum
Karnım çok şiş
Bebek bazen bir tarafa toplanıyor rahatsız ediyor
Tecrübeli anneler bilir bu aşama bunlar için çok erken
Daha 22 gün var detaylıya ama böyle giderse tekrar doktora gideceğim rahatım yok normalden fazla bu diye
Bir de kızlar benim kaşıntılarım var ya. Daima değil ara ara bileklerim kol/dirsek içleri ve ara ara karnım.
Çatlak değil biliyorum.
Aklıma gelen başıma gelmez inşallah

Ay tartı yanlış olmasın iki haftada beş kilo çok fazla degilmi hiç mi bişey yiyemyrsn ya kaçıncı haftan tost ye ben bu hamileliğimde onu yedim ilkinde dört kilo verddm ama üç ayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…