- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #12.361
Doktorun ne diyor sordun mu canim. Allah sifa versin bas agrisi cekmek cok zor gercektenEvet tansiyonum iyi
Migrenim yok gibi ama bilmiyorum
Sabahlari cok rahatsiz oluyorum bide aksamlari baş agrisi yoksa gun icerisinde iyi
canım bende çarşamba günü gidicem 3 lü tarama için 16+2 olmuş olucam o zaman ultrason görüntüsüne göre sat a göre 16+6olucak bakalım bende çok heyecanlıyım gelişmelerden haberdar et canımKizlar benim de bugün kontrolüm vardı benden bugün 3 lu test icin kan aldılar son adet tarihine göre 15+1 im erken degil mi daha kimse yaptirmadi sanirim 3 lüyü. 10 gün sonra falan sonuc cikiyormus ikiz oldugu icin ikili yapmamişlardı. 1 ay sonrası icin de ayrıntilıya gün verdiler. Bi de ikisi de kız dedi doktor ama kesin degil dedi ama bence ikisi de kız gibi hissediyorum özelde de biri kız digeri belli degil ama kız olabilir demisti 12. Haftada.folik asiti birak dedi bana yine vitamin falan demir hapi vs. Hiç birsey vermedi.
canım bildiğim kadarıyla fark etmiyo internetten falanda baktım biraz bende çarşamba gidicem 3 lü içinBen cuma günü gidicem 3’lü test için aç karnına mı gittin cuma günü 16 hafta olacak benim inşallah.
Ben üçlüyü üç hafta önce yaptrdm cnm erken degil
Hayir ac karnina gitmedim oglen verdim kanı farketmiyormuş.Ben cuma günü gidicem 3’lü test için aç karnına mı gittin cuma günü 16 hafta olacak benim inşallah.
Tamam cnm haber veririm insallah hepimizin sonuclari guzel cikar.canım bende çarşamba günü gidicem 3 lü tarama için 16+2 olmuş olucam o zaman ultrason görüntüsüne göre sat a göre 16+6olucak bakalım bende çok heyecanlıyım gelişmelerden haberdar et canım
canım bildiğim kadarıyla fark etmiyo internetten falanda baktım biraz bende çarşamba gidicem 3 lü için
Anladim canim uzuldum kayiplarin icin insallah bebegini saglikla kucagina alirsinYok canım ilk değil hissedip rahatlamak istiyorum artık.bir kızım var 3 kayıp bu 5. Oluyor.
Saol canim 10 gun sonra randevum var ozaman sorarimDoktorun ne diyor sordun mu canim. Allah sifa versin bas agrisi cekmek cok zor gercekten
Maşallah cnmÇok iyi ben 2 gündür hüsetmiyom mesajla aha bişey oldu diyom münak bir tekme yiyorum
Bende kilo verdim karnım şiş ama kilo da değişiklik yok.İlaç sayesinde o kötü tat gidiyor da bişeyler yiyorum.İlk öğrendiğim haftalar gibi değilim neyse ki.Ay canım şimdi gidip yazdırdım.
Hatta ilacı alırken eczanede tartıldım, 2 haftada 5 kilo vermişim. En son doktorda tartılmıştım 55,56 civarı bir şey çıkmıştım. Eczanede üstümde mont, kar botu, çanta vs tartıldım 49 - 50 arası gidip geldi
Aynı durumdayım bendekızlar bikaç gündür aç hissetmiyorum ama sürekli bi yeme isteği var böyle olan varmı acaba sürekli ağzım boş durmuyo resmen ama tok bir şekilde bende çözemedim kendimi
yalnız değilmişimAynı durumdayım bende
Bide oyle bisey var hamileler çok sempatik gelirdi bana hep hamileligimi hayal ettim ama yasayinca gordum pek sevdigim bisey degilmisEvet ya ben hamileliği çok sevmiyorum ama şuan istediğim yere istediğim zaman yıkılabiliyorum diye bitsin de istemiyorum
Hamilelikte karnımız şişiyor tatlis oluyoruz ama doğumdan sonra o göbeği gitmeyen kadınlarda varBide oyle bisey var hamileler çok sempatik gelirdi bana hep hamileligimi hayal ettim ama yasayinca gordum pek sevdigim bisey degilmis
Yaa ben onu sevmedim ışte baskasinda olunca guzeldi ama buyuyen benim karnim olunca alisamadim daha dogrusu belki bebisin tekmeleri hissedimce degisir bakisimHamilelikte karnımız şişiyor tatlis oluyoruz ama doğumdan sonra o göbeği gitmeyen kadınlarda var
Gecmiş olsun canimKızlar 1 haftadan beri giremiyorumRahatsızlandım kanımda mikrop varmış boğazım çok kötüydü doktor antibiyotik yazdı Neyseki bu hafta iyiyim. Bu arada bebeğimin cinsiyeti kızmış :) Minik bir kız :)
Tamm canim ekledim hemenKızlar, doktor bana 12. Haftada cinsiyeti kız gibi demişti çok emin olmadan. Bugün nipt testimin sonucu çıktı oğlum olacakmış benimbaşından beri erkek hissediyodum zaten rüyamda da görmüştüm bikaç sefer
LadyMorganas canım cinsiyeti de ekleyebilirsen tabloya sevinirim
y
yalnız değilmişimboşver kız bebişler istyo demekki
Ay tartı yanlış olmasın iki haftada beş kilo çok fazla degilmi hiç mi bişey yiyemyrsn ya kaçıncı haftan tost ye ben bu hamileliğimde onu yedim ilkinde dört kilo verddm ama üç aydaAy canım şimdi gidip yazdırdım.
Hatta ilacı alırken eczanede tartıldım, 2 haftada 5 kilo vermişim. En son doktorda tartılmıştım 55,56 civarı bir şey çıkmıştım. Eczanede üstümde mont, kar botu, çanta vs tartıldım 49 - 50 arası gidip geldi