- Konu Sahibi LadyMorganas
- #12.401
Kaşıntısı olanlar hamileyken ablamda da olmuştu doktor karaciğer enzimlerine bakılmasını istemişti bakıldıysa sorun yok bazı doktorlar önceden bu tahlili istiyor ama bakılmadıysa doktorunuza danışın derim ilerlemeden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani umarım tartı farkıdır :/ Çarşamba doktora gideceğim bakalım.Tartı doğru bile olsa önceki tartı aynı tartı değilse fark eder. Aynı tartı olsa gun içinde fark eder. Kıyafetlerden fark eder. Şimdi bi de şişkinliğimiz çok oluyo o bile etkiliyo. Benim gün içindeki kilom 56.5la 58.5 arasında değişiyor. Yaaaani bence 2 haftada 5 kilo çok zor.
Kilo verdim, farkındayım aslında ama bu kadar değildir diye düşünüyordum. Pantolonlarım sıkmaya başlamıştı normalde ama bugün giydiğimde sıkmadı. Bilemiyorum ya. O kadar çok vermemişimdir inşallah.Peki okdr kilo verdiğini hissediyormusun ben 48 iken pantolon belimde zor duruyordu o yüzden
Uyaya kalmışım yeni kalktım uykumda açtım resmen bana yemek verin die bagirmisim evde eşim uyandırdı ne oldu die çok açım yemek ver dedim uykuya dalmadan bir saat önce yemiştimAyy ben de annemi kaybediyordum geçen ay rüyamda o kadar gerçekçiydi ki ağlayarak kalktım. Hüngür hüngür ağlamıştım uyanınca da
Göstermiyor da kızdır kesinMerhaba arkadaşlar bugün 18+3 haftalığız
En son gittiğimde 16+5 ti cinsiyetini göstermedi siz tahmin yapabilir misiniz acaba ? Hayırlısı ne ise o olsun Eki Görüntüle 3199761
yarasın bebişeUyaya kalmışım yeni kalktım uykumda açtım resmen bana yemek verin die bagirmisim evde eşim uyandırdı ne oldu die çok açım yemek ver dedim uykuya dalmadan bir saat önce yemiştim
Yarasın şifa olsunda hafif bir acıkma yaşasam midem yanmaya başlıyor sankiyarasın bebişe
bebişleri kucağımıza alınca hiçbirini hatırlamicaz bile bende bel ağrım olunca kendimi böyle teselli ediyorumYarasın şifa olsunda hafif bir acıkma yaşasam midem yanmaya başlıyor sanki
sabırsız minik hemen istiyo yemekYarasın şifa olsunda hafif bir acıkma yaşasam midem yanmaya başlıyor sanki
Orası öyle cnm sağlıklı gelsinler de dunyaya bende daha bel ağrısı başlamadı sende başladı desenebebişleri kucağımıza alınca hiçbirini hatırlamicaz bile bende bel ağrım olunca kendimi böyle teselli ediyorum
Hahahah aç aç oda ben gibi açsabırsız minik hemen istiyo yemek
her an her dakka var canım beni hamilelikte en çok zorlayan öncekilerdede belim olmuştu zaten yatarken bile ağrıyo malesefOrası öyle cnm sağlıklı gelsinler de dunyaya bende daha bel ağrısı başlamadı sende başladı desene
bende şimdiden her dakka yiyorum ağzım hiç boş kalmıyo bu gidişle baya tombul bebişler olucak bizi zorlicakHahahah aç aç oda ben gibi aç
Egzaman varmiydi cnm daha önce? Yada gebelik sekerinde mi kasinti oluyormus bunu bilmiyordum çunkü sag kolumu baya kasıyorum yara yaptim nerdeyseBen de Hindistan cevizi yağı alacağım ama eminim benimki şişme ya sa çatlama kaşıntısı değil. Zaten onlar farklı oluyor bu ya egzama ya besin alerjisi ya da maalesef gebelik şekeri
Bunu bilmiyordum bugün doktora sorardim yoksa kesin aslinda kan tahlilleri yapildi gecen ay ama karacigere bakilmadi sanirim.Kaşıntısı olanlar hamileyken ablamda da olmuştu doktor karaciğer enzimlerine bakılmasını istemişti bakıldıysa sorun yok bazı doktorlar önceden bu tahlili istiyor ama bakılmadıysa doktorunuza danışın derim ilerlemeden
Kaşıntı bende de var birkaç gündür, özellikle gögüs lerim kaşınıyor ara ara sırtımdaki bir noktaKaşıntısı olanlar hamileyken ablamda da olmuştu doktor karaciğer enzimlerine bakılmasını istemişti bakıldıysa sorun yok bazı doktorlar önceden bu tahlili istiyor ama bakılmadıysa doktorunuza danışın derim ilerlemeden
Dikkat et cnm doktoruna soyledinmi bu durumuher an her dakka var canım beni hamilelikte en çok zorlayan öncekilerdede belim olmuştu zaten yatarken bile ağrıyo malesef
Tombiş tonbis gezicez yakında dışarıdabende şimdiden her dakka yiyorum ağzım hiç boş kalmıyo bu gidişle baya tombul bebişler olucak bizi zorlicak
Hayır egzama yok normalde ama önceki gebeliğimde de alerji olmuştum ama onda haklı sebepler ileEgzaman varmiydi cnm daha önce? Yada gebelik sekerinde mi kasinti oluyormus bunu bilmiyordum çunkü sag kolumu baya kasıyorum yara yaptim nerdeyse