2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Tartı doğru bile olsa önceki tartı aynı tartı değilse fark eder. Aynı tartı olsa gun içinde fark eder. Kıyafetlerden fark eder. Şimdi bi de şişkinliğimiz çok oluyo o bile etkiliyo. Benim gün içindeki kilom 56.5la 58.5 arasında değişiyor. Yaaaani bence 2 haftada 5 kilo çok zor.
Yani umarım tartı farkıdır :/ Çarşamba doktora gideceğim bakalım.
Peki okdr kilo verdiğini hissediyormusun ben 48 iken pantolon belimde zor duruyordu o yüzden
Kilo verdim, farkındayım aslında ama bu kadar değildir diye düşünüyordum. Pantolonlarım sıkmaya başlamıştı normalde ama bugün giydiğimde sıkmadı. Bilemiyorum ya. O kadar çok vermemişimdir inşallah.

Merhaba arkadaşlar bugün 18+3 haftalığız 🌺
En son gittiğimde 16+5 ti cinsiyetini göstermedi siz tahmin yapabilir misiniz acaba ? Hayırlısı ne ise o olsun 🌼
IMG_20230123_125500.jpg

Ayy ben de annemi kaybediyordum geçen ay rüyamda o kadar gerçekçiydi ki ağlayarak kalktım. Hüngür hüngür ağlamıştım uyanınca da 😞😞
Uyaya kalmışım 🤣🤣 yeni kalktım uykumda açtım resmen bana yemek verin die bagirmisim evde eşim uyandırdı ne oldu die çok açım yemek ver dedim uykuya dalmadan bir saat önce yemiştim 🤣🤣🤣

Ben de Hindistan cevizi yağı alacağım ama eminim benimki şişme ya sa çatlama kaşıntısı değil. Zaten onlar farklı oluyor bu ya egzama ya besin alerjisi ya da maalesef gebelik şekeri :KK43:
Egzaman varmiydi cnm daha önce? Yada gebelik sekerinde mi kasinti oluyormus bunu bilmiyordum çunkü sag kolumu baya kasıyorum yara yaptim nerdeyse

Kaşıntısı olanlar hamileyken ablamda da olmuştu doktor karaciğer enzimlerine bakılmasını istemişti bakıldıysa sorun yok bazı doktorlar önceden bu tahlili istiyor ama bakılmadıysa doktorunuza danışın derim ilerlemeden 🌸
Bunu bilmiyordum bugün doktora sorardim yoksa kesin aslinda kan tahlilleri yapildi gecen ay ama karacigere bakilmadi sanirim.

Kaşıntısı olanlar hamileyken ablamda da olmuştu doktor karaciğer enzimlerine bakılmasını istemişti bakıldıysa sorun yok bazı doktorlar önceden bu tahlili istiyor ama bakılmadıysa doktorunuza danışın derim ilerlemeden 🌸
Kaşıntı bende de var birkaç gündür, özellikle gögüs lerim kaşınıyor ara ara sırtımdaki bir nokta
her yerim kaşınsa uyuz mu oldum diyeceğim ama bilemiyorum, doktora gidince söyleyeyim bakalım

Kızlar ben 1 paket demir ilacım bitti, demir ilacı kullananlar devam mı ettirdi doktorunuz yoksa 1 paket yeterli mi dedi

Egzaman varmiydi cnm daha önce? Yada gebelik sekerinde mi kasinti oluyormus bunu bilmiyordum çunkü sag kolumu baya kasıyorum yara yaptim nerdeyse
Hayır egzama yok normalde ama önceki gebeliğimde de alerji olmuştum ama onda haklı sebepler ile
Şekerde ve karaciğer kolestazında kaşıntı oluyor. Kolestaz için henüz çok erken şeker için de ama kaşıntı özellikle belli bölgede ve belirli şekillerde sıkıntı demek. Ona eminim maalesef

X