2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ya ben de bugün kendi doktoruma yazdım sambucol içebilirsin günde 3 kez parol içebilirsin bı de tane kuşburnu çayı demiş KBB uzmanına git mutlaka demiş KBB uzmanına gittim o da sadece gargara ve burun temizlemek için izotonik verdi boğazın kötü burnun da kötü dinlen dedi ama rapor veremiyorum parol ateşin çıkarsa bir tane iç düşmezse acile gel dedi. Hastanede çalışmak kadar iğrenç bir şey yok gerçekten asla rapor alamıyorum ilaç olmadan dinlenmeden nasıl iyilesirim diye iyice moralim bozuldu öksürük bende de başladı bugün inşallah çabuk toplarız kendimizi 😭ağlama ama ağladıkça daha da kötü olursun ateşin yükselir istersen acile git sen de baksınlar belki serum verirler
Benim gittiğim acil doktoru hamileyim diye hiçbi şey vermedi sadece parol dedi. Birazdan gidicez eşimle. Serum alırım en azından dediğin gibi. Ben de gargara isteyimbari. Belki bu verir. Bi de ben evdeyim kötüyüm sen eğer o halde çalışıyorsan daha da zorlaniyorsundur. Allah yardımcın olsun inşallah bi an önce atlatırız

Kızlar prilamı aile hekimi yazabiliyor mu biliyor musunuz? İlacım bitmişti, gece almadım. Akşamları zaten kötü oluyodum ama kusmuyodum bi süredir, şimdi gündüzden başladı. Eşim de halime üzülüyor artık. Yazılabiliyorsa yarını bari kurtarayım istiyorum.

Benim gittiğim acil doktoru hamileyim diye hiçbi şey vermedi sadece parol dedi. Birazdan gidicez eşimle. Serum alırım en azından dediğin gibi. Ben de gargara isteyimbari. Belki bu verir. Bi de ben evdeyim kötüyüm sen eğer o halde çalışıyorsan daha da zorlaniyorsundur. Allah yardımcın olsun inşallah bi an önce atlatırız
Çalışıyorum ve rapor da alamıyorum ya asla anlamıyorum şimdi özele gidip özelden rapor alsam gereksiz yere rapor aldığımı söyleyip bir sürü sorun çıkaracaklar başka hastaneden rapor almak yasak gibi birşey bizim hastanede de rapor asla verilmiyo öyle çalıştırıyolar. Allah hepimizin yardımcısı olsun canım iyilesecegiz inşallah en kısa zamanda bebeklerimiz de iyi olacak

Kızlar prilamı aile hekimi yazabiliyor mu biliyor musunuz? İlacım bitmişti, gece almadım. Akşamları zaten kötü oluyodum ama kusmuyodum bi süredir, şimdi gündüzden başladı. Eşim de halime üzülüyor artık. Yazılabiliyorsa yarını bari kurtarayım istiyorum.
Yazıyor ben gidip gidip yazdırıyorum.Hatta adam günde 4 tane içiyormuşum gibi yazdı sağolsun cuma günü 2 kutu aldım.

Günaydın cnm bende ağlayarak kalktım zor nefes alıyordum rüyada bile ağlıyordum kızımı kaybolmuş gördüm her yerde onu arıyordum kızımı şuan gözümün önünden ayirmiyorum bakkala bile eşimi yolladım kız gidemez dedim 😔 piskolojim gıdık şuan rüyanim etkisindeyim
Cuma gecesi bende garip bi rüya gördüm.Etkisinden uzun süre çıkamadım.Allahtan kayınvalidem evde eşim nöbette olduğu geceler daha huzurlu yatıyorum.

Kizlar benim de bugün kontrolüm vardı benden bugün 3 lu test icin kan aldılar son adet tarihine göre 15+1 im erken degil mi daha kimse yaptirmadi sanirim 3 lüyü. 10 gün sonra falan sonuc cikiyormus ikiz oldugu icin ikili yapmamişlardı. 1 ay sonrası icin de ayrıntilıya gün verdiler. Bi de ikisi de kız dedi doktor ama kesin degil dedi ama bence ikisi de kız gibi hissediyorum özelde de biri kız digeri belli degil ama kız olabilir demisti 12. Haftada. 🥰 folik asiti birak dedi bana yine vitamin falan demir hapi vs. Hiç birsey vermedi.

Kizlar benim de bugün kontrolüm vardı benden bugün 3 lu test icin kan aldılar son adet tarihine göre 15+1 im erken degil mi daha kimse yaptirmadi sanirim 3 lüyü. 10 gün sonra falan sonuc cikiyormus ikiz oldugu icin ikili yapmamişlardı. 1 ay sonrası icin de ayrıntilıya gün verdiler. Bi de ikisi de kız dedi doktor ama kesin degil dedi ama bence ikisi de kız gibi hissediyorum özelde de biri kız digeri belli degil ama kız olabilir demisti 12. Haftada. 🥰 folik asiti birak dedi bana yine vitamin falan demir hapi vs. Hiç birsey vermedi.
Ben üçlüyü üç hafta önce yaptrdm cnm erken degil

Ben cuma günü gidicem 3’lü test için aç karnına mı gittin cuma günü 16 hafta olacak benim inşallah.

Yazıyor ben gidip gidip yazdırıyorum.Hatta adam günde 4 tane içiyormuşum gibi yazdı sağolsun cuma günü 2 kutu aldım.
Ay canım şimdi gidip yazdırdım.
Hatta ilacı alırken eczanede tartıldım, 2 haftada 5 kilo vermişim. En son doktorda tartılmıştım 55,56 civarı bir şey çıkmıştım. Eczanede üstümde mont, kar botu, çanta vs tartıldım 49 - 50 arası gidip geldi :KK43:

Evet tansiyonum iyi
Migrenim yok gibi ama bilmiyorum
Sabahlari cok rahatsiz oluyorum bide aksamlari baş agrisi yoksa gun icerisinde iyi

Hadi kızlar uyandıktan sonra titreyen karna bebek diyelim bir umut be.17. Haftada hareket yok daha bari bununla avunayim.
18. Haftada hissediliyor canim net bir sekilde. Az kaldi sabir. Titremek degilde boyle balik kayiyor gibi bir his oluyor icerde.😍

X