- 26 Temmuz 2017
- 4.175
- 8.815
- 31
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #12.261
O ne kadar saçma boş konuşmuş gerçekten öyle ya öyle şey mi olur ki böyle bir acıyı yaşadığını yakından gören biri yani sokaktan geçen kadının biri de değil bazen yakınlarımız çok daha acımasız olabiliyo sen hiç sıkma canını öyle bir şey yokcanım oğlumanhamileykende hep böyleydim hdep ilk kaybım geliyo gözümün önüne gerçekten çok zor bişey aklımdan çıkaramıyorum diyorum iyiyiz ilaçlatını düzenli kullanıyotum bişey olmicak allahın izniyle bide benim ilk kaybımda kızdı saolsun görümcemde dikkatli ol bu seferki kızmış kimisinde kız durmaz dediği için daha bi allak bullak olfum kaynanama bile söylediğime pişman oldum cinsiyetini moral vermek yerine çok güzel dahada düşünmeme korkmama sebep oldu allah kimsenin başına vermesin kimse empati kurupta konuşmuyo dahada psikolojisi bozulur demiyo
Geçiyordur canım artık rahata kavuşursun inşallah sen deKızlar nasilsinizzz benim 4-5 gündür bulantılarım azaldı kusmadim hiç ama mide yanması çok kötü her yemekten sonra hazmedemiyorum gaviscon içince biraz sakinlesiyor. 15. Haftaya girdim artık bulantılar geçiyordur değil mi
Ay gözün aydın çok sevindim ışte kötü bi haber alınca kesin gözüyle bakmamak lazımmış gebelik dönemi çok flu bir dönemsaol cnm Allah razı olsun 20 haftayı bekliyorum detaylıta girip tekrar gidicem perinatoloji ye bakalım ne olucak
Aynen cnm o ucgun resmen burnumdan gelmişti ama doktor bir olasılık yok dedi burun kemiğinin var demesine çok sevinmiştim gerçi şuan doktora da gitmem gerek üçüncü tarama için hiç gidesim bile yokAy gözün aydın çok sevindim ışte kötü bi haber alınca kesin gözüyle bakmamak lazımmış gebelik dönemi çok flu bir dönem
Valla bana 2li iyi bebekte her seyi doğru ölçülerde iyi denilince yaptırmadım 3lu 4lu detayliya giderim o kadar. Bide herşey iyi denilip doğumda başka çıkabilirde bunlar hep ihtimal nasip dicez sağlık kolaylik isticez o kadarAynen cnm o ucgun resmen burnumdan gelmişti ama doktor bir olasılık yok dedi burun kemiğinin var demesine çok sevinmiştim gerçi şuan doktora da gitmem gerek üçüncü tarama için hiç gidesim bile yok
Göbeğim benden ayrı dünyadaValla bana 2li iyi bebekte her seyi doğru ölçülerde iyi denilince yaptırmadım 3lu 4lu detayliya giderim o kadar. Bide herşey iyi denilip doğumda başka çıkabilirde bunlar hep ihtimal nasip dicez sağlık kolaylik isticez o kadar
oyy maşallah çok tatlı annesiGöbeğim benden ayrı dünyada15+5
CaNim bundada bende ara ara oluyor her gün olmasada.kontrole gidiyorum bir şey çıkmıyor.kotu birsey değil bence bebis yapıyor zaar.Kizlar bikac dkdir gobek deligimde cekilme gibi his yasiyorum. boyle igne batiyor bi tuhaf his varyasayan varmi onceki gebeliklerinde felan
Erkek olduğu nasıl belli ediyor sivri gidiyor karnımB
oyy maşallah çok tatlı annesi
Benim de akşamları böyle oluyoGöbeğim benden ayrı dünyada15+5
Bende belli oluyor sabahları yakında senin kide olurBenim de akşamları böyle oluyosabah iniyo ama ya sabah hamile gibi değilim pek
ben daha aynadan bakıyorum belli olmaya başlafımı diye hiç yok gibi sizin maşallahGöbeğim benden ayrı dünyada15+5
Paroldan başka bişy vermiyor doktor. Ben ılık ballı limonlu su içerek rahatlattım hep. Bol bol da meyve yemiştim. Ağrı olunca parol içtim. Ya influenza ya dşmuz gribi geçirdim ama böyle tedavi oldum başka şansın yok dediydi doktorKızlar bende boğaz ağrısı yutkunma güçlüğü başladıne önerirsiniz napsam iyi gelir sizce doktora söyleyeyim mi
Yakında çıkar. Canım seninde benim üçüncü gebeligim olduğu için bu kadar belli ilkinde bendede yoktu doğru durus sonradan çıkmıştıben daha aynadan bakıyorum belli olmaya başlafımı diye hiç yok gibi sizin maşallah
benimde 3.gebelik ama benim çok fazla karnım çıkmıyoYakında çıkar. Canım seninde benim üçüncü gebeligim olduğu için bu kadar belli ilkinde bendede yoktu doğru durus sonradan çıkmıştı
Aynı dert gyno lomexin verdi dr kaşıntı geçti ama akıntı devamKızlar ya şimdide manatar oldum oy bu ne ya
Maşallah baya çıkmış. Ben göbegimin altında hissediyorum bebeyi ama daha o kadar çıkmadı karnimGöbeğim benden ayrı dünyada15+5
Yaa maşallah çok güzel, sağlıkla gelsinGöbeğim benden ayrı dünyada15+5