- 10 Kasım 2022
- 5.084
- 4.193
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #12.281
Bende çok hissediyorumOOo
Maşallah baya çıkmış. Ben göbegimin altında hissediyorum bebeyi ama daha o kadar çıkmadı karnim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende çok hissediyorumOOo
Maşallah baya çıkmış. Ben göbegimin altında hissediyorum bebeyi ama daha o kadar çıkmadı karnim
Yakında çıkar karnın cnm benim üçüncü olduğu için erken belli oldu karnımYaa maşallah çok güzel, sağlıkla gelsin ben 17. Haftaya girdim daha belli değil, hamileyim deyince şaşırıyorlar ben de azıcık çıksın istiyorum artık
Aa evet ondan olabilir benim ilk çocuğum olucak Allah izin verirseYakında çıkar karnın cnm benim üçüncü olduğu için erken belli oldu karnım
Oh geçmiş olsun, bulantı felaket bir şey. Tüm motivasyonunu bozuyor insanın. Benim de 18. Haftada mide yanması başladı. Zaten midem hassastır ama bu başka bir yanma gerçekten, ilaçsız geçiremeyeceğiz herhalde bu süreciKızlar nasilsinizzz benim 4-5 gündür bulantılarım azaldı kusmadim hiç ama mide yanması çok kötü her yemekten sonra hazmedemiyorum gaviscon içince biraz sakinlesiyor. 15. Haftaya girdim artık bulantılar geçiyordur değil mi
Boğaz ağrısı değil de geçen aylarda hafif bir grip geçirdim. Doktorumun önerileri şöyledi;Kızlar bende boğaz ağrısı yutkunma güçlüğü başladı ne önerirsiniz napsam iyi gelir sizce doktora söyleyeyim mi
Canım boğaz bölgeni sıcak tut enazindan öksürüğe yakalanman.boyunluk olur şal olur takabilirsin.sıcak mendil tarzida koyabilirsin boyun bölgene.Ilik yemekler, içecekler de tuketirsen geçer inşallahKızlar bende boğaz ağrısı yutkunma güçlüğü başladı ne önerirsiniz napsam iyi gelir sizce doktora söyleyeyim mi
Aynen ilkinde benimde hiç yoktu şuan yumuşacık karnım Allah'ın izniyle Sag sağlim alicaz kuzularimizi kucsklarimizaAa evet ondan olabilir benim ilk çocuğum olucak Allah izin verirse
Ah sanada geçmiş olsun cnm inşallah geçer bittm resmen akşam özellikleAynı dert gyno lomexin verdi dr kaşıntı geçti ama akıntı devam
Çok teşekkür ederimBoğaz ağrısı değil de geçen aylarda hafif bir grip geçirdim. Doktorumun önerileri şöyledi;
sambucol sandoz, nutraxin c vitamini ve boğaz için imumax sprey. Boğaz spreyinin prospektüsünde hamile kullanımına uygun diyor zaten. Ondan özellikle çok memnun kaldım.
Bir de kuşburnu çayı içmemi söylemişti. Doktorunuza danışın yine de tabi bence.
Benimki çok yeni başladı ama baya kötü başladı boğazım berbat durumdaParoldan başka bişy vermiyor doktor. Ben ılık ballı limonlu su içerek rahatlattım hep. Bol bol da meyve yemiştim. Ağrı olunca parol içtim. Ya influenza ya dşmuz gribi geçirdim ama böyle tedavi oldum başka şansın yok dediydi doktor
Hastalık zor canım, ilaç alamayınca daha da zor Allah yardımcın olsunBenimki çok yeni başladı ama baya kötü başladı boğazım berbat durumda
Her günümü hissediyorsun canım ben bir hisediyorum sonra 2 gün falan hiç hissetmiyorumBende çok hissediyorum
Günaydın canımGünaydın
Merhaba canim yeni firsat buldum yazmaya misafir vardiHayırlı geceler kızlar.
Nasılsınız nasıl gidiyor?
LadyMorganas
@Minesuu kanaman azaldı mı ?
Aklımdasın hep. İnşallah rahatlarsın.
Ben bazen başımı alıp gitmek istiyorum. Kafa dinlemeye öyle ihtiyacım ki.
15 haftayı doldurdum çok şükür
Mide bulantısı azaldı gibi elhamdülillah.
İlgi istiyorum ama yok , tatildeyiz çocukalar kalabalıktan uzak kalsın bari hastalık gelmesin diyorum. Çıkmıyorum kalabalığa. Havalar buz gibi, yorgunum çıkasım yok. İşte durumlar böyle.
Ekliyorum listeyi prensi12. Haftada doktor kız demişti bugün gittik 16. Haftada erkek miş bi an da renk değiştirdik
Merhaba canim hoşgeldinHerkese merhaba, ilk gebeliğimde buradan bir sürü arkadaşım olmuştu. Şimdi de 2. Çocuğuma hamileyim 13+4 haftalık. Hemen bu grubu buldum, umarım hepimiz bebeklerimize sağlıklı bir şekilde kavuşuruz inşallah
İse geldim bol bol sıcak su iciyorum yudum yudum burda aklıma başka birşey gelmedi doktoruma yazdım birkaç şey önerdi ama KBB uzmanına gidip onun önerilerini benimle paylaş mutlaka dediHastalık zor canım, ilaç alamayınca daha da zor Allah yardımcın olsun
GünaydınGünaydın