2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar nasilsinizzz benim 4-5 gündür bulantılarım azaldı kusmadim hiç ama mide yanması çok kötü her yemekten sonra hazmedemiyorum gaviscon içince biraz sakinlesiyor. 15. Haftaya girdim artık bulantılar geçiyordur değil mi 🥲
Oh geçmiş olsun, bulantı felaket bir şey. Tüm motivasyonunu bozuyor insanın. Benim de 18. Haftada mide yanması başladı. Zaten midem hassastır ama bu başka bir yanma gerçekten, ilaçsız geçiremeyeceğiz herhalde bu süreci 😛

Kızlar bende boğaz ağrısı yutkunma güçlüğü başladı 🥺ne önerirsiniz napsam iyi gelir sizce doktora söyleyeyim mi
Boğaz ağrısı değil de geçen aylarda hafif bir grip geçirdim. Doktorumun önerileri şöyledi;
sambucol sandoz, nutraxin c vitamini ve boğaz için imumax sprey. Boğaz spreyinin prospektüsünde hamile kullanımına uygun diyor zaten. Ondan özellikle çok memnun kaldım.
Bir de kuşburnu çayı içmemi söylemişti. Doktorunuza danışın yine de tabi bence.

Kızlar bende boğaz ağrısı yutkunma güçlüğü başladı 🥺ne önerirsiniz napsam iyi gelir sizce doktora söyleyeyim mi
Canım boğaz bölgeni sıcak tut enazindan öksürüğe yakalanman.boyunluk olur şal olur takabilirsin.sıcak mendil tarzida koyabilirsin boyun bölgene.Ilik yemekler, içecekler de tuketirsen geçer inşallah 🤲

Boğaz ağrısı değil de geçen aylarda hafif bir grip geçirdim. Doktorumun önerileri şöyledi;
sambucol sandoz, nutraxin c vitamini ve boğaz için imumax sprey. Boğaz spreyinin prospektüsünde hamile kullanımına uygun diyor zaten. Ondan özellikle çok memnun kaldım.
Bir de kuşburnu çayı içmemi söylemişti. Doktorunuza danışın yine de tabi bence.
Çok teşekkür ederim 🥰

Paroldan başka bişy vermiyor doktor. Ben ılık ballı limonlu su içerek rahatlattım hep. Bol bol da meyve yemiştim. Ağrı olunca parol içtim. Ya influenza ya dşmuz gribi geçirdim ama böyle tedavi oldum başka şansın yok dediydi doktor
Benimki çok yeni başladı ama baya kötü başladı boğazım berbat durumda 😭

Hayırlı geceler kızlar.
Nasılsınız nasıl gidiyor?
LadyMorganas LadyMorganas
@Minesuu kanaman azaldı mı ?
Aklımdasın hep. İnşallah rahatlarsın.
Ben bazen başımı alıp gitmek istiyorum. Kafa dinlemeye öyle ihtiyacım ki.
15 haftayı doldurdum çok şükür
Mide bulantısı azaldı gibi elhamdülillah.
İlgi istiyorum ama yok , tatildeyiz çocukalar kalabalıktan uzak kalsın bari hastalık gelmesin diyorum. Çıkmıyorum kalabalığa. Havalar buz gibi, yorgunum çıkasım yok. İşte durumlar böyle.
Merhaba canim yeni firsat buldum yazmaya misafir vardi
Bugun 17 hafta oldum baş agrilarim cok fazlalaşti ozellikle sabahlari
12. Haftada doktor kız demişti bugün gittik 16. Haftada erkek miş 😆🙈 bi an da renk değiştirdik
Ekliyorum listeyi prensi 💙
Herkese merhaba, ilk gebeliğimde buradan bir sürü arkadaşım olmuştu. Şimdi de 2. Çocuğuma hamileyim 13+4 haftalık. Hemen bu grubu buldum, umarım hepimiz bebeklerimize sağlıklı bir şekilde kavuşuruz inşallah 🙏
Merhaba canim hoşgeldin

Hayırlı sabahlar hayırlı sağlıklı güzel haberlerle dolu bir haftamız olsun.
Ben iki gündür rahatım elhamdülillah
Perşembe randevum var heyecanlı bekleyiş az kaldı.
Sürekli tıkalı burnum alerjik sabaha kadar uyanmaktan bölük pörçük uyuyorum , sabaha da uykumu almamış olarak uyanıyorum. Nedense hamile iken daha fazla oluyor tıkanıklık.

Boğazı ağrıyan arkadaşlar adaçayı gargara, zencefilli ballı su sirkeli su. Bunlar birebir rahatlatır. Geçmiş olsun

X