2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ankara Şehir Hastanesinde koridora bile sokmuyorlar erkekleri 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Ay o nasıl işmiş öyle.Benim devlette gittiğim ilk doktor değil eşimin benim yüzüme bile bakmamıştı.Sonra başkasına aldım eşim içeri girdi ama yerinden kalkmadı doktor babası merak etmiyor musun gelsene dedi çağırdı 😅 Hastaneye,doktora göre değişiyor galiba uygulamalar.

bende diyodum oğlan olursa bi tane daha doğururum eşim yok diyodu kız olunca bende diyorum şimdi başka yok diye allah bunlara uzun ömür versin bu devirde çocuk büyütmek zor 💓💕
Ben olursa 40larda bir tane yapmayi düşünüyorum.Yanimizda minnak kalsın bir tane.

kızlar bugün 14.30 da randevum. Çok heyecanlıyım. Çok korkuyorum. Olumlu düşünmeye çalışıyorum ama yine de..

Eşime arada şu isim nasıl bu isim nasıl diyorum. Bir doktora gidelim de diyor hç yorum yapmıyor. İsim seçmek istemiyor. Böyle olunca korkuyorum demesine gerek yok tabi, belli korkuyor. Çok üzülüyorum 🥲

İnşallah güzel şeyler duyarım.
Aynı benim eşimde böyle.Sağ olmasını daha çok düşünüyor.Kayiplarim var hiç bir şeye heveslenemiyorum.Hamile olduğumu söyledim heyecan yok.isim düşünüyoruz heyecan yok.Kontrole gidiyoruz yüzünde korku panik.Dogsada bu çocuk ilk söyleyeceği cümle acıların çocuğuyum ben🤣Hayırlısıyla git gel inşallah bizide haberdar et.Belki kayibiniz varsa ondan böyle yapıyordur.Ben artık kendi kendime motivasyon yapıyorum.Stres ve üzüntüden kaçıyorum.Esimden bile destek yok bu konuda.

Aynı benim eşimde böyle.Sağ olmasını daha çok düşünüyor.Kayiplarim var hiç bir şeye heveslenemiyorum.Hamile olduğumu söyledim heyecan yok.isim düşünüyoruz heyecan yok.Kontrole gidiyoruz yüzünde korku panik.Dogsada bu çocuk ilk söyleyeceği cümle acıların çocuğuyum ben🤣Hayırlısıyla git gel inşallah bizide haberdar et.Belki kayibiniz varsa ondan böyle yapıyordur.Ben artık kendi kendime motivasyon yapıyorum.Stres ve üzüntüden kaçıyorum.Esimden bile destek yok bu konuda.
Yok bu ilk hamileliğim ama düşük riski var diye böyle yapıyor. Cinsiyet sorduğumda da asla söylemezdi hep sağlıklı olsun derdi. Ne istediğini değil ne tahmin ettiğini soruyorum derdim ama yine de söylemezdi 🙈. Şimdi de isimlere yorum yapmıyor. Doktora bir gidelim de, iyi olduğunu duyalım da diyor.. hayırlısı Allahtan 🤲🏻

Kanal tedavi olmam lazım 😞 çok şükür dış etimde şişme iltihap yok suanda
Geçmiş olsun 😔 inşallah idare edebilecek duruma getirirler en azından bilmiyorum belki yapanda bulursun ama kanallık dişi kapatmak için farklı kompozit malzeme kullanılıyor bildiğim tabi bunlar kişiye özel olarak da değişiyor o yüzden yapmaktan imtina ediyorlar. Dt tijen seçerli var Instagram da mesaj atınca filan cevap veriyor bazen levetteymiş yeri eğer durumun dayanılmayacak gibiyse bir de onunla görüş istersen.

canım bakmışlardır pıhtılaşma sorunun yoktur. bir de omega 3 de pıhtılaşmayı önlüyo bana doktor her vitaminin içinde olduğu bi tane önerdi ona başladım limon da kan sulandırıyo bu arada abartmadan onu da kullanabilirsin için rahat etsin diye
Teşekkür ederim canım omega 3 kullanıyorum limon da kullanayım ☺️🌸

X