-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #11.681
Canım çok geçmiş olsun. Bir arkadaşım da hamileyken geçirdi. Hiçbir şey olmadı sağlıkla doğdu bebiş merak etme. Dikkat et kendine bol bol vitamin alBugün tat koku da gitti canım burnum tıkalı doğru düzgün nefes de alamıyorum boğazım da çok acıyo , buna şükür bebişe bişey olmasın da ben çekerim her türlü
canım belki pıhtılaşmayla ilgili sorun yoksa gerek görmemiştir doktoruna danış yinedeBana doktor kan sulandırıcı vermedi inşallah bir şey olmaz
Önerilerin için teşekkür ederim canımm uygulayacam sana da çok geçmiş olsun canım benim
Sağol canım teşekkür ederimCanım çok geçmiş olsun. Bir arkadaşım da hamileyken geçirdi. Hiçbir şey olmadı sağlıkla doğdu bebiş merak etme. Dikkat et kendine bol bol vitamin al
Belkide canım sorucam zaten teşekkür ederim yorumun içincanım belki pıhtılaşmayla ilgili sorun yoksa gerek görmemiştir doktoruna danış yinede
Geçmiş olsun canım etli sarımsaklı limonlu çorbalar tüket meyveni ye bağışıklığın güçlü kalsın. Hamileyken çok geçiren oldu cevremde zaten antibiyotiği normal insanlarda vermiyorlar o yüzden bişey kullanamıyorum diye tedirgin olma.Bugün tat koku da gitti canım burnum tıkalı doğru düzgün nefes de alamıyorum boğazım da çok acıyo , buna şükür bebişe bişey olmasın da ben çekerim her türlü
Bendede oluyor cnm doktor adet tarımı hep değiştirdi 19 Ken 11 de çekti 15 +0 şuan Allah'ım herkezin bebeğini sağ sağlim kucağına almayı süt kokusunu çekmeyi nasip etsin bende iki gün iyiysem üçüncü gün zehir gibi sabah lari kusuyorum sonra gün boyu rahatım ama neden zehir gibi kusuyorum anlamadım sapsarı çıkıyor ağzımın tadı değişiyor balgam tıkıyor gibi oluyorum hepKızlar nasılsınızGncgm28 çok sevindim bak bebeğinin herşeyi normal sende stres yapma güzel güzel büyüsün. Kızlar bulantilarim 2 gün geçip 3 gün artıyor 14. Haftadayim yani daha mı azalmayacak yada ne zaman azalacak 2 gün iyiydim evin işlerini yaptım 2 gündür bulantidan halsizlikten yerimden kalkamiyorum.
Suda var hamileyken fazla ağır iş yapmiycaksin ben kızıma hamileyken çok yaptım ağır iş kızım doğduktan sonra hep uyudu memeye bile uyandiramiyordum oglanda tam dersi oldu altı aylık olana kadar devamlı ağladı durmadı eve biri gelse ortalığı yıkıyordu kızım ama misafir gidince o ağlayan kız mışıl mışıl uyuyorduKızlar nasılsınızGncgm28 çok sevindim bak bebeğinin herşeyi normal sende stres yapma güzel güzel büyüsün. Kızlar bulantilarim 2 gün geçip 3 gün artıyor 14. Haftadayim yani daha mı azalmayacak yada ne zaman azalacak 2 gün iyiydim evin işlerini yaptım 2 gündür bulantidan halsizlikten yerimden kalkamiyorum.
Kullanmıyorum canım ama eskiden omepa q10 kullandımKızlar merhaba omega 3 kullanıyor musunuz acaba? Hangi marka kullanıyorsunuz?
Valla persembe kontrolüm var cpk zorlanırsan knusuruz demıstı soracağım benBenim de var çocuk ne hapşuruklu kadın diyecek valla içerde.Bazen çok zor nefes alıyorum burnumdan boğazım kaşınıyor hamilelikten önce fixdual kullanıyordum şimdi kendi kendine geçmesini bekliyorum çok zor.
Cuma gideceğim inşallah öyledir. 7. Haftada kanamam oldu, tüp bebekle oldu. Leep operasyonu geçirdiğim için rahim ağzı uzunluğu ölçülüyor sürekli. Çok tedirgin ve endişeliyim . Rabbim hepimizin yavrusunu sagsalim kucağına almayı nasip etsin insallahArtış olursa git ama emin ol hepimiz senin gibiyiz benimde hep adet oluyorum agrısı var belim kasıklarım sızlayıp duruyor ama hep bi seviyede bebiş yer yapıyor annesi
Canım ben eşimi cinsiyet belli olana kadar tuttum şu an deli gibi alışveriş yapıyo 1 yaş 1.5 yaş cicisi bile alıyo bez de almaya başladı ufak ufak ama bebek arabası vs için biraz daha bekletiyorum bu arada cinsiyeti öğreneli sadece bir hafta olduMerhaba arkadaşlar nasılsınız
17 haftalık hamileyim ve bebek alışverişi için çok heyacanlıyım sizler başladınız mı neler aldınız? Ya da ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz? Bu arada cinsiyet hala belli değil göstermedi benimki
Bende sadece ateş ölçer aldım.Bebeğin ilk alışverişini yaptım. Deterjan aldım bebeme haahhdhs Prema'nın önerdiği bir markaydı, flash indirime girmişti, aman alayım gitsin dedim ama ilk aldığım şeyin deterjan olmasına gülmüyor değilim.
Canım azalıyor insllh. Ağız tadında bozukluk var mı ? O biraz geç geçiyor. 17.haftadayım halen ağzımın tadı değişik . Ben de bu durumdan cok rahatsızım. Umarım en kısa zamanda bizde hamile olduğumuzu unutacak günlere gecerizKızlar nasılsınızGncgm28 çok sevindim bak bebeğinin herşeyi normal sende stres yapma güzel güzel büyüsün. Kızlar bulantilarim 2 gün geçip 3 gün artıyor 14. Haftadayim yani daha mı azalmayacak yada ne zaman azalacak 2 gün iyiydim evin işlerini yaptım 2 gündür bulantidan halsizlikten yerimden kalkamiyorum.