2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Suda var hamileyken fazla ağır iş yapmiycaksin ben kızıma hamileyken çok yaptım ağır iş kızım doğduktan sonra hep uyudu memeye bile uyandiramiyordum oglanda tam dersi oldu altı aylık olana kadar devamlı ağladı durmadı eve biri gelse ortalığı yıkıyordu kızım ama misafir gidince o ağlayan kız mışıl mışıl uyuyordu
Bulantılar halsizlik derken yapmamıştım dip köşe bu hafta izinliyken yapıyım dedim 2 gün yaptığım şuan burnumdan geldi zaten.

Canım ben eşimi cinsiyet belli olana kadar tuttum şu an deli gibi alışveriş yapıyo 1 yaş 1.5 yaş cicisi bile alıyo bez de almaya başladı ufak ufak ama bebek arabası vs için biraz daha bekletiyorum bu arada cinsiyeti öğreneli sadece bir hafta oldu 😂
Valla bız dun hepsını ınternetten aldık bgun gelıor bırcogunu da ablam verdı secımden sonra hersey artar dıye düşündüğümüzden karttan herseyı aldık taksıtlerı ödemeye başlayalım dıye 🙈

Kizlar aranızda kullanan varmı

Eklentiler

• IMG_20230124_185136.jpg
    IMG_20230124_185136.jpg
    102,6 KB · Görüntüleme: 51
Decavit kullaniyorum bende. Ocean mommy kullaniyodum onu birakip decavite gectim. Beni rahatsiz etmedi yatarken iciyorum. Bu arada bana daha demir baslamadi doktor bahsi bile gecmedi 🤷🏻
Hım daha içmedim birazdan içmeye basliycam daha yeni yazıldı ilaçlar banada bakalimm

LadyMorganas LadyMorganas bizim tekne kazıntısı kızmış galiba bugün perinatoloji dr u erken ama kıza benziyor dedi 🤲 inşallah öyledir biz de erkekler fazla enerjik bende peşine düşecek enerji yok maalesef. Bu arada 2'li testimde sadece yaş riski çıkmış ama ben oraya ilaç kullanımı sebebiyle başvurduğum için ilk amniyosentez veya fetal dna yapabilirsiniz dedi istemiyorsan imza atacaksın dedi ultrason da yüzde 80 iyi görünüyor ama ultrasonda da hata payı vardır dedi. Bende imza attım istemiyorum diye. Ama yapılıyor yani özel ücrete tabi midir onu bilmiyorum sorasım gelmedi o an. 1 ay sonra gel kemiklerine bakıcam dedi yani yaklaşık 19 20 haftalıkken tekrar gidicem. Dr. Çok iyi bir kadındı daha öncede ona randevu almıştım ama kendisi yoktu öğrencisi vardı. Ama İstanbul da olup perinatoloji dr u arayana önerebilirim her konuda ben sormadan bilgi verdi, cinsiyet dahil normalde devletlerde söylemiyorlar kolay kolay neyse kısaca günümüz güzel geçti 🥰🧿🤰darısı tüm iyi haber bekleyenlerin başına 🤲
Merhaba cnm nereye gittin acaba ve kacinci haftadasın. Devlette cinsiyet pek soylemiyorlar diye duydum benim de 10 gün sonra randevum var ikizlere hamileyim birini kız dediler özelde digeri belli degil 14+2 yim şu an. Devltte bakalim cinsiiyeti soyelyecekler mi. Ikiz oldugu icin ikili test de yapmadilar. Ayrintili icim de bisey soylemediler sen hangi hastaneye gitmistin?

Bulantılar halsizlik derken yapmamıştım dip köşe bu hafta izinliyken yapıyım dedim 2 gün yaptığım şuan burnumdan geldi zaten.
Valla iş yapınca benim de cok beter oluyor midem tikanip kaliyor sanki. Zaten hazimsilik mahvetti beni tüm enerjimi aliyor kusmalar zaten cabası. Insallah bir an önce biter şu mide sorunlsrida hamileligin farkima variriz

Benimde öyle birde daha göbeğim küçücük. Ne bu agri
canım benim kas sertleşmeside vardı hamilelik döneminde çıktı ilk gebeliğimde çıktı ilk oğlumdada oldu bundada şimdiden başladı bu hamileliğimden önce ilk defa yine olmuştu gittim jel ilaç calan vermişti ama hamilelikten şüphelendiğimden beri içmiyorum am bu hafta baya arttı haftaya 3 lü taram için gidince jeli kullanabilirmiyim diye sorucam artık oğlumu bile kaldıramıyorum baya kötü oldu yürürken topallıyorum ağrıdan inşallah izin verir belki azda olsa faydası olur

Yerleşme kanaması 5 gün sürer mi? Tüm tariflere uyuyor gelen kanama. Miktarı çok az kahverengi ve açık pembe geliyor, reglime 8 gün var ve 5 gündür bu leke selpağa geliyor? Bu kadar sürmesi normal mi? Yaşayan var mı

X