2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    243
Canım sıkma canını diyceğim ama bilirim insan mutsuz oluyor. Benim ilk hamileliğim de cok zor geçti ancak 13. Haftada azalmaya baslamıştı sonraki haftalarda tamamen geçmısti. Bakalım insllh rabbim yardımcımız olsun tez vakitte bitsin🙏
Amiin amiin hepimizin yardımcısı olsun 🤲
 
Sorma canim. Bana Turkiyedeki doktorlar kadar bilgili gelmiyorlar. Neler yasadik mesala 2 gun once yogun kanamam olunca. Dusun 12 haftaligim, yogun kanamam olmus, aile hekimi diyor ki sen bugun kan ver, 2 gun sonra bir daha kan ver, hamilelik hormonuna bakalim. Dedim artik 12. haftada hamilelik hormonuna bakilmaz, bebegin saglikli olup olmadigina dair anlam ifade etmez. Ben belki o sirada dusuk yapiyordum, -ki 12. haftada bir insan evde dusuk yapamaz artik hastanede alinmasi lazim. Ay bunlari dusununce bile oyle kotu oluyorum ki. En sonunda nerdeyse yalvarip jinekolog gormek isteyince beni sevk etti. Sen de lutfen her seyi sor, didikle. Su zamana kadar tansiyonunu hic olcmemesi cok garip. Hamilelikte tansiyon cok onemli.
Baştan salıyorlar tamamen
Bence de sormak lazım
Yoksa salacaklar bizi tamamen
 
Benim kanamam ve ya lekelenmem hic olmamisti. Ilk defa 2 gun once 11+5 iken yogun kanamam oldu, plasentam(bebegin esi) rahme yakin, asagiya konumlanmis ondan olmus. Simdi cok hafif 2 gun onceki kanamadan kalan kahverengi leke geliyor. Kanama alanim yok aslinda, plasentanin konumundan dolayi oldu.
Ha anladım canım o 20. Haftalardan sonra yukarı çıkıyor diye biliyorum ben.
 
Kızlar aranızda decavit kullanan var mı?
Folbiol çok yüksek diye decavit verdi doktor öğlen iç dedi mide bulantısı yaptı şimdi akşam içtim midem yine çok fena
 
X