- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #4.381
Merhaba bende de bu tiksinme fln söz konusu. Zaten bu tiksinme bulantı vs gibi durumlardan dolayı bir aydır yaşamım alt üst oldu. Buraya en son bir ay önce fln girmişmişim herhaldeYa düne kadar iyiydim daha bugün ne olduysa
Pilav yiyebildim 2 kaşık 1 kasık yoğurt
Bir elma
Ama bu sefer daha da tiksindim
Bizim aileler biliyor, bir de hepsi olmasa da iş arkadaşlarımız. Bana kalsa doğana kadar saklardım da eşim dayanamadı. Bir de o kadar çok bulantım oluyor ki, dışarıdan anlaşılıyor. Gün içinde yüzümde hiç renk yok, sürekli tuvaletteyim. Hiç söylemediğim birkaç kişi hamilesin sen, belli oluyor dedi.İyi akşamlar canım kizlaryaaa çevrenize söylediniz mi kızlar ailelere falan biz hala korkuyoruz ben Nazara da çok inanırım , sizlerin de bu konularda düşüncelerini merak diyorum
Bende de hafif düzeyde hipotiroidi var levotiron 50 mg kullanıyorum. Hamilelikte de kan verip baktırıyorum. 2.50 sınırmış zaten hamilelikte. İlaca başladıysan sıkıntı olmaz merak etme. Benim de 2.0 çıkmıştı en son.Kızlar gebelik döneminde tiroid değerleri 2.50 üzerine çıkan var mı normal de gebeler de bu değerin üst sınırı 2.50 olması istenir daha üstü olunca problem görülüyor ilaç tedavisine başlatılıyor. Benim değerim 2.50 üzerinde çıktı 3 haftalık bir ilaç tedavisine başlattı doktor. Tabi bu değer bebeğim zihin gelişimi üzerinde etkili olduğu için biraz tedirgin oluyorum
Normalde tiroid hastalığım yok gebelikte oluştu sanırım. 3.47 olmuştu değer düşürmek için Euthyrox diye bir ilaca başlattı doktor bu hafta 3. Hafta oluyor tekrar değer ölçeceğiz inş düşmüş olur. Bana istediği kadar zararı olsun ama bebişin zihin gelişimine etki etme ihtimali çok korkuttu beniBende de hafif düzeyde hipotiroidi var levotiron 50 mg kullanıyorum. Hamilelikte de kan verip baktırıyorum. 2.50 sınırmış zaten hamilelikte. İlaca başladıysan sıkıntı olmaz merak etme. Benim de 2.0 çıkmıştı en son.
İnş sağlıklı sonuçlar alırızBenim de tam tersi tiroid düşük çıktı. TSH 0.1 çıktı. 0.3 ün altını düşük kabul ediyolar. Beta Hcg tiroid hormonunu baskilayabiliyomuş. Şimdilik ilaç vermediler, takip edelim dediler. Umarım sıkıntı olmaz.
Benim de ilk hamileliğimde yüksek çıkmıştı ve ilaç kullanmıştım bir süre. Oğlumun zekası zehir gibi, maşallahKızlar gebelik döneminde tiroid değerleri 2.50 üzerine çıkan var mı normal de gebeler de bu değerin üst sınırı 2.50 olması istenir daha üstü olunca problem görülüyor ilaç tedavisine başlatılıyor. Benim değerim 2.50 üzerinde çıktı 3 haftalık bir ilaç tedavisine başlattı doktor. Tabi bu değer bebeğim zihin gelişimi üzerinde etkili olduğu için biraz tedirgin oluyorum
Yaaa maşallahBenim de ilk hamileliğimde yüksek çıkmıştı ve ilaç kullanmıştım bir süre. Oğlumun zekası zehir gibi, maşallahHiç endişe etmeyin.
Peki düşürdüğünüzü nasıl anladınız parça falan mı düştüDüşük kolaylaştırmak diye bişey yok ağrınız olacaktır , ağrı kesici kullanmayın ki kanama kesilmesin içinizin temizlenmesi gerek.hatta doktor bunun için ekstra rahim kastirici ilaçlar verir böylece kürtaja gerek kalmaz.moralinizi yüksek tutun demekki hamile kalabiliyorsunuz bu çok iyi birşey.dinlenin ve sağlıklı beslenin
Mide bulantısından ölüyorum canım
Öyle düşünme benim hiç yok mesela iyi düşün iyi olsunBen korkmalıyım o zaman bulantım azaldı benim.
Şimdi düşünüp durcam bebeğe birşey mi oldu diye. Geçen hafta daha çoktu.
Hayirlisi olsun artık Allah’a emanetizBizim aileler biliyor, bir de hepsi olmasa da iş arkadaşlarımız. Bana kalsa doğana kadar saklardım da eşim dayanamadı. Bir de o kadar çok bulantım oluyor ki, dışarıdan anlaşılıyor. Gün içinde yüzümde hiç renk yok, sürekli tuvaletteyim. Hiç söylemediğim birkaç kişi hamilesin sen, belli oluyor dedi.
Benim de sat 23 Ekim ilk kez çarşmba gideceğim doktora bekledim sabırla,,,Yazdiklarinizi yeni gördüm de benim de kesem daha olusmadi sat 23 ekim ve geç döllenmedir belki ama dış gebelikten suphelendi doktorum. Progestan kullaniyor musunuz siz gittiniz mi sonra doktora
Yoğun kanama oluyor adet kanamsindan daha fazla bol pihtili başka bişey yok.doktora gidince o anlıyor düşük yapıyorsun diyorPeki düşürdüğünüzü nasıl anladınız parça falan mı düştü
Hesap -forum seçenekleri - başkalArının mesajının altındaki imzaları görü tıklayın düzelmesi gerekir.Selam kızlar neden kimsenin hamilelik takvimi görünmüyor. Sitede sorun.mu var acaba sizdede öyle mi?
Aynen bende tahlil yaptiriyorum sukur temiz ama basindan beri idrar farkli akinti sari.. Yapcak bisey yok galiba boyle gidecek. Yaa bende bayilirim azicikta kirik falan kendime benzetiyorumHiç bugünkü kadar renksiz olmadığı için strese girdim, hoş koyuyken de enfeksiyon falan mı var diye giriyordumsarı leke ara ara oluyor bana da, tahlil yaptırdım şükür temiz çıktı. Bu arada isminizi ve profil fotoğrafınızı her gördüğümde gülümsüyorum bayılırım pheobe’ye
Aynısı ilk gebeliğimde başıma geldi benim o zamandan beri ara ara 4 oluyor tsh ilaçla 2 oluyor. Çok yüksekken fark edilmemiş içiniz rahat olsun hiçbir şey olmaz. Benim kızım da gayet zeki şuan :) euthyrox ya da levotiron veriliyorNormalde tiroid hastalığım yok gebelikte oluştu sanırım. 3.47 olmuştu değer düşürmek için Euthyrox diye bir ilaca başlattı doktor bu hafta 3. Hafta oluyor tekrar değer ölçeceğiz inş düşmüş olur. Bana istediği kadar zararı olsun ama bebişin zihin gelişimine etki etme ihtimali çok korkuttu beni
Bende sendikada katibeyim kesinlikle çalışacak durumda değilimBende is yeri için o haftayı bekliyorum
Suratları beş karış olacak ama napalim
Hamile çalışan istemiyorlar asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?