2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Yaaa hayirli olsun hosgeldin kervana 😄 benim doktorum istersen birakma dogumdan sonra ikisinide emzirirsin dedi basta sonrada bunu soyleyince biraktim ben zaten sadece uyumak icin emiyodu artik yemek yedigi icin. Gidiyo gidiyo 20 kg aldim 11 kg gitti daha 1 aylik olmak uzere bebegim kalanda iki uc aya gider zaten
Saol canım hayırlosı Allahtan 😅 inşallah ben de az alır hemen de veririm çoğunu oh çok iyi bir ayda 10 kg💯

Ayy 2 gün ilerlese uyku 3 gün geriliyor, dengem düzenim falan kalmadı artık 🥲 insanlar konuşurken boş boş bakmaya başladım
Benim oğlum da dün güzel uyudu diye sevinirken bugün o kadar zor uyudu ki gündüz uykusunu ağladım sonunda. 5de uyuyo 2 gündür gündüz uykusunu sonra gece 10dan önce yatmıyor sabah da 7de ayakta gece de kalkıyor kac kez. Nolacak böyle bilmiyorum ben de boş boş bakıyorum 17 ay oldu bir gece deliksiz uyumadım 🙄

Benim oğlum da dün güzel uyudu diye sevinirken bugün o kadar zor uyudu ki gündüz uykusunu ağladım sonunda. 5de uyuyo 2 gündür gündüz uykusunu sonra gece 10dan önce yatmıyor sabah da 7de ayakta gece de kalkıyor kac kez. Nolacak böyle bilmiyorum ben de boş boş bakıyorum 17 ay oldu bir gece deliksiz uyumadım 🙄
Heralde biz taktıkça hiç düzelmeyecek 😅 bizde de durum benzer gece cok kalkisli

Aynı durumu yaşıyorum, çevremdeki çoğu tecrübeli anne emzirmeye devam ettiğimden dolayı olduğunu söylüyorlar, nerdeyse 1.5 yaşına geldi emzirmeyi kesmemi söylüyorlar, geçen eşimde çok anlarmış gibi bence 1.5 yaşında emzirmeyi keselim diyor 😇 1.5 yaşından sonra cidden belki kesebilirim diye düşünüyorum artık bende

Bu 18 ay nediir arkadas nee?! 1 yasinda bunu ben mi dogurdum diyodum suan bu evde ki cocuk kimin diye arayasim var sagi solu ahahah. Ust bas giymez yemek yemez uyutana kadar kac defa ben uyudum bilmiyorum gecenin bi saati bagir cagir uyanir vurma ve esya firlatmayi saymiyorum bile kafayi yicem bide kizinda gozu acildi ilgi bekliyo ben huniliiii

Bu 18 ay nediir arkadas nee?! 1 yasinda bunu ben mi dogurdum diyodum suan bu evde ki cocuk kimin diye arayasim var sagi solu ahahah. Ust bas giymez yemek yemez uyutana kadar kac defa ben uyudum bilmiyorum gecenin bi saati bagir cagir uyanir vurma ve esya firlatmayi saymiyorum bile kafayi yicem bide kizinda gozu acildi ilgi bekliyo ben huniliiii
Benim de az kaldı huni takmama, ikide bir ağlar oldum ağlama krizine giriyorum bazen çok zorluyor beni. Uyku çok büyük sorun dün gece max 15 dk uyudu öğle uykusuna daha şu an yeni geçirebildim. Seni düşünemiyorum bile Allah yardımcın olsun. İnşallah çabucak geçip gidecek bu atak da biz de eskiye döneceğiz. Cok fazla şey öğreniyor o da haklı ama şaşırdım kaldım artık. Benimki bezden de çok rahatsız olmaya başladı sürekli bezi atıyor popodan kaçak oluyor sonra bir de onla uğraşıyorum

Benim de az kaldı huni takmama, ikide bir ağlar oldum ağlama krizine giriyorum bazen çok zorluyor beni. Uyku çok büyük sorun dün gece max 15 dk uyudu öğle uykusuna daha şu an yeni geçirebildim. Seni düşünemiyorum bile Allah yardımcın olsun. İnşallah çabucak geçip gidecek bu atak da biz de eskiye döneceğiz. Cok fazla şey öğreniyor o da haklı ama şaşırdım kaldım artık. Benimki bezden de çok rahatsız olmaya başladı sürekli bezi atıyor popodan kaçak oluyor sonra bir de onla uğraşıyorum
Kesinlikle bak simdi icimden sinir harbi gecirerek uykuya goturdum gel ustunu giyelim dedim pijama diyo bana 😄 kizamiyorum disimdan boyle olunca onlarda buyuk bi gelisme yasiyolar dogal surecte iste yipratiyo orasi kesin insallah sag salim akil sagligiyla atlatiriz

X