2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ben 2 aydır emzirmiyorumda.Yatmadan önce çorba yediriyorum ama mutlaka.1 yaşından sonra açlıktan kalkmaz diyorlar ama anlamadım.Gözünü açmadan bağırıyor.
Ne kadar saat önce yediriyorsun 1.5/2 saat önce yemek işi bitince sindirim daha iyi oluyor deniliyor bu gece güzel başladj bakalım devamı nasıl olacak bizde bilmiyorum

Ay aynıyız ya acaba beslenme şekli ile ilgili mi kızımın kilosu yerinde iştahı da açık ama yedikleri çoğunlukla dokunuyor gece uykusu genelde baya kötü
Ya benim ki tam tersi yemeği zor yediriyoruz. Kilosuda hep sınırdaydı. Hala da öyle zayıfcık. Doktora her defasında soruyorum hocam çok uyanıyor ne yapmam gerek diyorum. Diş diyor Geceleri emziriyorum ben hala ve emzirmeye devam etmem gerektiğini söylüyor doktoruda. Yani bizde yönetici oğlum, neyi nasıl isterse o şekilde devam ediyoruz.. ama cidden yorucu ya hatta cok yorucu

Kızlar oğluma Lego alacağım sizin oynayıp sevdiğiniz seriler var mı? Varsa öneri alabilir miyim?

Bu arada oğlum diş çıkarma döneminde olduğu için gece boyu emmek istiyor bende bugün uyanınca su vereyim yavaş yavaş memeden keseyim diye düşündüm. Neyse uyandı suyu verdim içtikten sonra yattı tam oh bee diyecektim ki bir anda “memmeee” diye ağlayıp gelip kıyafetimi acmaya çalıştı sonraki uyanmalarında su teklif ettim yine direkt uykulu halde eliyle şişeyi ittiriyor baya zorlayacak beni memeden kesmek

hahaahahaahhaha

Kızlar bu arada bebeği kreşe giden var mı 18. Ayda ise başlayacağım ve bakıcı bulamama ihtimalim çok yüksek. Diğer ihtimal kreşe gitmesi ama korkuyorum henüz çok küçük olduğu için

Pişt kız doğum yaptınmı nasıl durumlar sağlık ılerlıyodur inşallah gebelik
Ay yok daha doğurmadım 35.haftadayız inşallah son 3 4 hafta bitiyo artık şükür bi sıkıntımız yok klasik gebelik şikayetleri x2 malum bi cüce daha var evde. Sen nasılsın bebiş nasıl

Ay yok daha doğurmadım 35.haftadayız inşallah son 3 4 hafta bitiyo artık şükür bi sıkıntımız yok klasik gebelik şikayetleri x2 malum bi cüce daha var evde. Sen nasılsın bebiş nasıl
Çok şükür idare ederız acıl sezeryan olayı kalp durması felan derken fılım gıbj gene dogumh yaşadım

Yok ya benim daha çok var kasımın sonuna doğru yarın itibariyle tam 2 yıldır hamileyim. sen nasıl oldun toparladın mı?
Çok şukur tparladık 42 gunluguz bazen hala o doğum anı gelıyor acılma varken sunı sancı vermelerı bebegın kalbının durmasına sebep olmaları acıl sezeyana gırmam ıkı doğumu aynı anda yaşamam çok şükür geçti gıttı oğlumun kopyası sadece kız olanı fotokobıde dıyebılırız

Sen şimdi 4 çocukla nasıl yapıyorsun ya ben bazen nasıl yapcam diyorum bazen olur gider diyorum düşünmemeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…