- 14 Aralık 2024
- 3.257
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.070
- 48
- 31
KİM RELAX BACİM hayirdirkızlar farkettiniz mi bizim foruma aniden sihirli bi el değdi ve herkes daha relax takılmaya başladıevham team idik başka bişeye dönüştük
![]()
Ben degilim ajdjfjfj
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KİM RELAX BACİM hayirdirkızlar farkettiniz mi bizim foruma aniden sihirli bi el değdi ve herkes daha relax takılmaya başladıevham team idik başka bişeye dönüştük
![]()
MaşallahBizimkisi uykucu çıktıasla uyanmadı babasına naz yaptı heralde
11+5 çıktı usg de 5cm olmuş
normalde sata göre 11+1 bugün herşey normal dedi ama esneyerek kolları kafaya doğru almış yatıyor şapşik benim gibi uykucu olacak heralde
ay boşver boşver saç ısıdan biraz uzak kalmış olur bu bahaneyle. ben işe geldiğim için mecbur düzleştiriyorum ama bi dinlendirmek istiyordum saçlarımıValla bi de sacima fon cektirirsem son 3 ayin en bakimli hali olur yeter de artar jajdjddjdj
Anne topuzuna erken basladim zorunlu![]()
ya sus yaa relax sınnnnnnKİM RELAX BACİM hayirdir
Ben degilim ajdjfjfj
ohh ne güzel senin de kutlu gününe az kalmışMaşallahyhaaa ben de çok özendim pazartesi benim de kontrol
ay başlarda ne kötüydü herkes yaaa hep bi korku hep bi endişe. hergün belirti kovalamacaÇünkü hamisligin prenses dönemine geçiş yapıyoruz![]()
Hele sen kıslarrrr göğüs hassasiyetm geöti yok belin geçti ama öğürdüm cok şükür demeşer dhdkdndmf dün gibiay başlarda ne kötüydü herkes yaaa hep bi korku hep bi endişe. hergün belirti kovalamacabirbirinin gazına gelip derbeder olmalar
![]()
ben öteki dünyaya gidip gidip geliyodumHele sen kıslarrrr göğüs hassasiyetm geöti yok belin geçti ama öğürdüm cok şükür demeşer dhdkdndmf dün gibi
insallah guzel haberlerle donerizBen de yarın kalp atışlarını duymak için doktora gidiyorumikisi de sağlıklıdır inşallah
![]()
Oh afiyet şifa olsun bebsmmİnanir misiniz haftalar sonra esimle beraber mutfaga girdik iki tencere yemek ve sipsak petibor pasta yaptikben sok
ay elim ayagim oldu vallahi cocuk su icmeye gelmisti mutfaha kiyamadi once patatesleri soyuveriyim dedi kolunu kaptirdi akdjdjdj tiksinmeden altlarini kapadim iki gunluk yemek hazir cok mesudum skfjfjfj
Sagol canim insallah tiksinmeden de yerim bakalim buna sukur diyorumOh afiyet şifa olsun bebsmmbende bugun annemden alcm sbdkdnkdnf gs maçı var yemek yapamam işten cıkıp koştur koştur
![]()
Merhaba benim 0+ eşim A+ benim de bilgim yoktu ama 5 yaşında bir oğlum var o da A+ olduğunda AB0 uyuşmazlığı diye geçiyor sarılık oldu ama yenidoğan sarılığı gibi değil daha uzun sürüyor fototerapi almıştı. Sarılık açısından takip etmek lazım sanırım başka bir aksilik yaşamadık. Aklınızda olsun ama bunu takıp üzülmeyin benceGünaydın kızlarr kontrolü olanlardan güzel haberler bekliyoruzben sağlık ocağına gittim kaydım olsun diye oradaki ebe yeni bir evham yükledi normalde eşimle kan uyuşmazlığımız yok ben 0+ eşim ab+ ama bu durumda kan uyuşmazlığı oluyormuş bebek doğduktan sonra sorun olabilir falan dedi bu şekilde olan başka birisi var mı? İlk defa duydum şimdiye kadar gittiğim doktorlar hiçbir şey söylememişti bununla ilgili
Hahahshshd inşallah canmSagol canim insallah tiksinmeden de yerim bakalim buna sukur diyorumayyy mac mi var aksam ya ben kizilcik izleyecektim shfjfjfj neyse kocam odasinda izlesin yallah odana ksfjfjf