Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Bizimkisi uykucu çıktı 🤣🤣 asla uyanmadı babasına naz yaptı heralde 😍😍 11+5 çıktı usg de 5cm olmuş 😍 normalde sata göre 11+1 bugün herşey normal dedi ama esneyerek kolları kafaya doğru almış yatıyor şapşik benim gibi uykucu olacak heralde
Maşallah 🧿🥰😍yhaaa ben de çok özendim pazartesi benim de kontrol

Valla bi de sacima fon cektirirsem son 3 ayin en bakimli hali olur yeter de artar jajdjddjdj
Anne topuzuna erken basladim zorunlu🤣🤣
ay boşver boşver saç ısıdan biraz uzak kalmış olur bu bahaneyle. ben işe geldiğim için mecbur düzleştiriyorum ama bi dinlendirmek istiyordum saçlarımı
doğuma kadar şöyle sağlıklı uzasa, rapunzel bi anne olsammmm

ay başlarda ne kötüydü herkes yaaa hep bi korku hep bi endişe. hergün belirti kovalamaca :D birbirinin gazına gelip derbeder olmalar :D
Hele sen kıslarrrr göğüs hassasiyetm geöti yok belin geçti ama öğürdüm cok şükür demeşer dhdkdndmf dün gibi

ayyyy arkadaşlar benim mütemadiyen uykum var djdjdj bu arada hiç relax değilim hala 11+0 djdjdj yarın başka bi doktora randevu aldım ultrasonla görmek için ama eşimi ikna edebilirsem giderim ki büyük ihtimalle edemem…..

İnanir misiniz haftalar sonra esimle beraber mutfaga girdik iki tencere yemek ve sipsak petibor pasta yaptik 🤣 ben sok 😆😆 ay elim ayagim oldu vallahi cocuk su icmeye gelmisti mutfaha kiyamadi once patatesleri soyuveriyim dedi kolunu kaptirdi akdjdjdj tiksinmeden altlarini kapadim iki gunluk yemek hazir cok mesudum skfjfjfj

İnanir misiniz haftalar sonra esimle beraber mutfaga girdik iki tencere yemek ve sipsak petibor pasta yaptik 🤣 ben sok 😆😆 ay elim ayagim oldu vallahi cocuk su icmeye gelmisti mutfaha kiyamadi once patatesleri soyuveriyim dedi kolunu kaptirdi akdjdjdj tiksinmeden altlarini kapadim iki gunluk yemek hazir cok mesudum skfjfjfj
Oh afiyet şifa olsun bebsmm🥹♥️🥰 bende bugun annemden alcm sbdkdnkdnf gs maçı var yemek yapamam işten cıkıp koştur koştur🤣🤣

Oh afiyet şifa olsun bebsmm🥹♥️🥰 bende bugun annemden alcm sbdkdnkdnf gs maçı var yemek yapamam işten cıkıp koştur koştur🤣🤣
Sagol canim insallah tiksinmeden de yerim bakalim buna sukur diyorum ☺️🙈 ayyy mac mi var aksam ya ben kizilcik izleyecektim shfjfjfj neyse kocam odasinda izlesin yallah odana ksfjfjf

Günaydın kızlarr kontrolü olanlardan güzel haberler bekliyoruz 🤭 ben sağlık ocağına gittim kaydım olsun diye oradaki ebe yeni bir evham yükledi normalde eşimle kan uyuşmazlığımız yok ben 0+ eşim ab+ ama bu durumda kan uyuşmazlığı oluyormuş bebek doğduktan sonra sorun olabilir falan dedi bu şekilde olan başka birisi var mı? İlk defa duydum şimdiye kadar gittiğim doktorlar hiçbir şey söylememişti bununla ilgili
Merhaba benim 0+ eşim A+ benim de bilgim yoktu ama 5 yaşında bir oğlum var o da A+ olduğunda AB0 uyuşmazlığı diye geçiyor sarılık oldu ama yenidoğan sarılığı gibi değil daha uzun sürüyor fototerapi almıştı. Sarılık açısından takip etmek lazım sanırım başka bir aksilik yaşamadık. Aklınızda olsun ama bunu takıp üzülmeyin bence ☺️

Sagol canim insallah tiksinmeden de yerim bakalim buna sukur diyorum ☺️🙈 ayyy mac mi var aksam ya ben kizilcik izleyecektim shfjfjfj neyse kocam odasinda izlesin yallah odana ksfjfjf
Hahahshshd inşallah canm🤣 eevet varrr aaa cıldırmıssınn ne güzel maç olcak delrmeee🤣

Back
X