2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ben kendim veriyorum canım daha önce bir arkadaşım almıştı o bilgileri attı öyle başladım. Ağlatmadan sanmıyorum yaa bir iki ağlamaz ama eninde sonunda ağlayacaktır. İyi aslında ağlaması enerji atıyor. Bu arada her ağladığınfa temastayım uyuyana kadar yanında duruyorum. Şu ara maşallah iyi uyuyor ve güven kaybı yok şükür
Ya bende uyku egitmeni araştırıyorum şu an. Kafam çok karışık bilgileri benimle de paylasabilme imkanın var mı bende kendim deniyim önce. Çünkü para verip alcam eğitimi ama ağlarsa dayanabilir miyim emin değilim. Ne kadar sure de alıştı çok ağladı mı bebiş.

İki kızım iki oğlum olmuş oldu 😍😍
Ay bu benim hayaliimmm ama 2.ye cesaret edemiyorum daha 🥲
Evet evet seri üretim yapıp sonra defteri kapatma taraftarıyım ben de sürpriz değil yani😁 hazır zararlı alışkanlıklardan vazgecmisken çayı kahveyi azaltmışken halletmek lazım. Bi de kilo kısmı var tabi 😁😁 gazamız mübarek olsun 😁😁
Zararlı alışkanlık olayı deyince çok mantıklı geliyor, sanki böyle uzun bi detoksa girip sonra normale dönmek gibi 😅
Vücudunun uç dört yerinde böyle kızarıklıklar var alerji olabilir mi
Sivriler çıkmaya başladı, sinek ya da yakağan olabilir mi 🙄
Bebişimi gördüm bugün kızlar şükür. Ama geç yumurtlama olmuş dedi doktor 7+2 diye gittim 6+2 çıktı. Ve karından göremedik bebeği vajinal görebildik. Sanki biraz dengesiz bir durum var gibi geldi. 6+4te oğlumu bangır bangır karındam duymuştum. Şimdi vajinal bakılmasına rağmen çok cılızdı kalp atışı. Geç döllenme yaşayan var mıydı aramızda? Biraz bilgi alabilirim
Beennn, geç yumurtlama yaşadım hamilelikten dolayı batında yağ doku artıyor o yüzden vajinalde görünmüş olabilir, tekrar ne zaman kontrole çağırdı Dr ? Kalp atışı sonradan toparlayabiliyor inşallah sağlıkla bambama koşar bebiş ☺️ telaş yapmadan modunu düşürmeden bir sonraki kontrolü beklemelisin

Beennn, geç yumurtlama yaşadım hamilelikten dolayı batında yağ doku artıyor o yüzden vajinalde görünmüş olabilir, tekrar ne zaman kontrole çağırdı Dr ? Kalp atışı sonradan toparlayabiliyor inşallah sağlıkla bambama koşar bebiş ☺️ telaş yapmadan modunu düşürmeden bir sonraki kontrolü beklemelisin
Amin inşallah yaa 🙏🏻 bayramdan sonra tekrar göreyim seni dedi sanırım gelişimi seyrinde mi ona bakıcaz. Kötüye yormuyorum tabi nasibi varsa gelicek sağlıkla ama işte insan yinede bi merak ediyor nasıl olur diye 😊

Ya bende uyku egitmeni araştırıyorum şu an. Kafam çok karışık bilgileri benimle de paylasabilme imkanın var mı bende kendim deniyim önce. Çünkü para verip alcam eğitimi ama ağlarsa dayanabilir miyim emin değilim. Ne kadar sure de alıştı çok ağladı mı bebiş.
Atarım tabi şöyle ilk 3 gün ağladı 1 hafta olmak üzere hala ağlıyo ama 10dkda uykuya dalıyosa 2 dk ağlıyo ağlamasıda iyi bir yandan enerjisini atıyo daha kolay uyuyo açıkcası 👌🏻 tabi atarım

Kızlar ben sabaha karşı yoğun kanamayla hastaneye gittim. Bebeğimin kalp atışları yoktu ve git gide kese bozuldu. Yarın kürtaja alicaklar. Bı şok yaşadım toparlamaya çalışıyorum
Çok çok geçmiş olsun, ilk bebeğim öyle gitmişti, sağlıksız olduğu için gitti üzülme demişlerdi 😔

Kızlar ben sabaha karşı yoğun kanamayla hastaneye gittim. Bebeğimin kalp atışları yoktu ve git gide kese bozuldu. Yarın kürtaja alicaklar. Bı şok yaşadım toparlamaya çalışıyorum
Yaa çok üzüldüm benimde ilk hamileligimde başıma gelmişti insan şok oluyor ama sağlıklı olsaydı zaten gelisirdi dediler engel oluncak bir durum değil dediler . İnsanın aklında kalıyor unutamıyor ama hayat işte.
Lütfen çok üzülmemeye çalış bebeğine sarıl bol bol .
Biz onlara cennetsek onlarda bize şifa deva.

Atarım tabi şöyle ilk 3 gün ağladı 1 hafta olmak üzere hala ağlıyo ama 10dkda uykuya dalıyosa 2 dk ağlıyo ağlamasıda iyi bir yandan enerjisini atıyo daha kolay uyuyo açıkcası 👌🏻 tabi atarım
Yaa gerçekten çok memnun kalanda var bu neymiş ya yapılmaz çocuğa eziyet diyende var kafalar karışık ama kendimiz için de degil onlar uzun ve derin uyusunlar diye .
Sürekli uyanmak beni bile yorarken onu kim bilir nasıl yoruyordur.
Çok sevinirim gönderirsen liste gibi biseyi mi var. Burdan ulastirabilcegin birsey mi

Hayırlı olsun canım, Allah hayırla kolaylıkla doğurmak nasip etsin <3
Rainyyy sen bana model göstermiştin o mesajına dönmemişim kusura bakma. Hepsi aynı, ben yeni çiçekli böcekli model aldım. Sokakta bağda bahçede onu giydiriyorum evde yalın ayak devam.

Benim bebe tutunup kalkmıyor ya da emeklemiyor ama yürümesine Baya az kaldı, şuan tek elle tutuyorum yürüyor. Kendisi sıralıyor ya da bir oyuncaktan diğerine ayakta geçebiliyor. Şaşkınım, dişler de zorluyor bir yandan.

Geçmiş olsun Allah kolaylık versin :/
Daha güzel bir dönemde daha iyi bir vakitte gelecek demek mi annesi

Bebişimi gördüm bugün kızlar şükür. Ama geç yumurtlama olmuş dedi doktor 7+2 diye gittim 6+2 çıktı. Ve karından göremedik bebeği vajinal görebildik. Sanki biraz dengesiz bir durum var gibi geldi. 6+4te oğlumu bangır bangır karındam duymuştum. Şimdi vajinal bakılmasına rağmen çok cılızdı kalp atışı. Geç döllenme yaşayan var mıydı aramızda? Biraz bilgi alabilirim
Canım benim bir tanışın başına gelmişti geç döllenme değildi diye hatırlıyorum ama yine de öncesinde kalp atışı duyulmamıştı, 9.haftada da hala kalp atışları çok az duyulmuştu 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırmışlardı duruma göre sağlıklı bir gebelik mi değil mi belli olur demişlerdi, onun da canı çok sıkılmıştı çünkü birkaç tane de kayıp yaşamıştı öncesinde sonrasında kontrole gitti maşallah kalp atışları iyice canlılaşmıştı birde sürpriz 2.kalp sesi de duyuldu şimdi 7 ayı geçkin hamile, bir kız bir erkek bekliyor Rabbim nasip eder ise 🙏

Canım bende farklı sebepler ile kürtaj olan biri olarak sana benim doktorun dediği gibi anlatayım, doktorum demişti ki vücudumuz mükemmel olarak tasarlanmış o nedenle iyi şeyleri istiyor kötü şeyleri vücuttan atmak istiyor, demekki devam etse idi sağlıksız gebelik olacaktı bunu bilen vücudun onu yok etmeye çalışıyor o nedenle kalp atışları durdu kese bozuldu kanamam başladı aslında bir nevi vücut düşük yaptırmaya çalışıyor sana. Şuan zor biliyorum benim birde ilk gebeliğimde başıma gelmişti sonrasında sağlıklı bebeğim hemen olmuştu, Rabbim istiyor isen tez zamanda sağlıklı şekilde nasip etsin inşallah, kürtaj basit bir işlem ben genel anestezi ile olmuştum sende hemen toparlarsın inşallah elinde zaten bebeğin var o sana destek olur bu süreçte tekrardan geçmiş olsun 🙏

Rainyyy sen bana model göstermiştin o mesajına dönmemişim kusura bakma. Hepsi aynı, ben yeni çiçekli böcekli model aldım. Sokakta bağda bahçede onu giydiriyorum evde yalın ayak devam.

Benim bebe tutunup kalkmıyor ya da emeklemiyor ama yürümesine Baya az kaldı, şuan tek elle tutuyorum yürüyor. Kendisi sıralıyor ya da bir oyuncaktan diğerine ayakta geçebiliyor. Şaşkınım, dişler de zorluyor bir yandan.
Tamam canim Cok tesekkurler 🤍

Canım benim bir tanışın başına gelmişti geç döllenme değildi diye hatırlıyorum ama yine de öncesinde kalp atışı duyulmamıştı, 9.haftada da hala kalp atışları çok az duyulmuştu 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırmışlardı duruma göre sağlıklı bir gebelik mi değil mi belli olur demişlerdi, onun da canı çok sıkılmıştı çünkü birkaç tane de kayıp yaşamıştı öncesinde sonrasında kontrole gitti maşallah kalp atışları iyice canlılaşmıştı birde sürpriz 2.kalp sesi de duyuldu şimdi 7 ayı geçkin hamile, bir kız bir erkek bekliyor Rabbim nasip eder ise 🙏
Maşallah ne güzel Allah kolaylıklar versin 🙏🏻 yani kötüye yormak istemiyorum tabi ki sadece ihtimalleri neler olabileceğini biraz kestirsem yeter 🤔

Geçmiş olsun çok üzüldüm. Bunlar olacak oluyo maalesef. Engellemenin bi yolu yok. Benim de korkulu rüyam. 3 kere kürtaj oldum. Sonrasında kızıma kavuştum. En azından sağlıklı bi gebeliğin ardından gelmiş. Öncesi çok daha aci oluyo. Umarım iyisindir ❤️

Maşallah ne güzel Allah kolaylıklar versin 🙏🏻 yani kötüye yormak istemiyorum tabi ki sadece ihtimalleri neler olabileceğini biraz kestirsem yeter 🤔
Seninle aynı gün olmuşuz. Ben pazartesi doktora özele gittim. Doktorla görüşmem toplamda ultrason da dahil 2.5 dk sürdü. Bu haftada kalp atışını duyamıyoruz ama görebiliriz dedi. Kalp atışını gösterdi sadece. 2 hafta sonra tekrar gelirsin dedi. Etkiliyor mu bilmiyorum ama benim doğum kilolarım gitti. Genel olarak da belim hep incedir. Basenden kilo alırım. Onunla alakalı olabilir belki. Bi de acaba hamileliğin başlarını çok hatırlamıyo muyuz? Bana da 6. Haftalarda kalp atışlarını dinledik gibi geliyo ama ben uygulamaya yaşadıklarımı yazıyorum önceki gebelikte 45. Günde kanamayla gidip kalp atışlarını görmüşüm onda da Dr 1 hafta sonra dinlemeye çağırmış. 52. Günde yani 7+3 te

Back