- 6 Mayıs 2020
- 1.273
- 3.121
- 83
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #33.181
Benim kızın hoppalası justaurora markaHerkese selam burada fp jumperoo dan bahsetmişim alan var mı falan diye, hoppala yani. Ben aldım bugün inanılmaz sevdi oraya koyuyorum ve rahatla kahvemi içiyorum. Bebeğini oyalamakta zorluk çekenlere tavsiye ederim
Tabiki paylaşırım şuan evde değilim eve dönünce atarım, tarif yok ama ayına göre yedirebileceklerimin listesiCanım sana zahmet listeyi bizimle paylaşır mısın ya tariflere ihtiyacım var tadım yaptırıyorum daha ama elimde olsa iyi olur
Ahahahah obbalaaa anne hoppalaaaBenim kızın hoppalası justaurora markakolum dalım kırıldı
Valla hangi gün niyet ettiysek sonraki ay pozitifi gördüm.İkinci veya üçüncü bebesini kucağına alan sevgili annelerime soruyorum gebelik için uğraştınız mı acaba hani bir paralellik var mı merak ettim. Misal ben oğluma korunmayı bıraktıktan 2 sene sonra hamile kaldım belki fizyolojimiz böyledir 2 sene de ikinci için uğraşırım belli mi olur yoksa atmasyon mu denk geldi oldu mu diyosunuz nedir sizce bu işin matematiğiallah bilir tabi orası kesinde
ahahha hepimizin perti çıktı küçücük bebeler bize neler yaptı böyleBenim kızın hoppalası justaurora markakolum dalım kırıldı
İlk çocuğum 2 sene sonunda oldu yolu gözlenen bir bebekti.İkinci veya üçüncü bebesini kucağına alan sevgili annelerime soruyorum gebelik için uğraştınız mı acaba hani bir paralellik var mı merak ettim. Misal ben oğluma korunmayı bıraktıktan 2 sene sonra hamile kaldım belki fizyolojimiz böyledir 2 sene de ikinci için uğraşırım belli mi olur yoksa atmasyon mu denk geldi oldu mu diyosunuz nedir sizce bu işin matematiğiallah bilir tabi orası kesinde
Ayy o kadar çok sevindim ki çok güzel bir haber gözünüz aydınHadi gozun aydin canim
bizimki hala cikmadi
bide bizde kurtulduk endokrinden artik gelmenize gerek yok dendi
Maşallah maşallahValla hangi gün niyet ettiysek sonraki ay pozitifi gördüm.
ilk bebem sürprizli geldi:)
İkinci ve üçüncü gebeliklerim maalesef öyle veya böyle nasipleri yokmuş gelmediler aileye.
4. Bebem işte geldim burdayım ben bu işte ustayım dedi.
Fakat şunu diyebilirim relaxxxxxx:).
İlki beklettiyse ikincisi hızlı gelir 1 yaş doldur sonra hemen başla sen
Ay bayaaaaa varmış 12 yıl korunma üstüne hemde işte nasibi varsa dünyadaİlk çocuğum 2 sene sonunda oldu yolu gözlenen bir bebekti.
İkinci çocuğum çift bariyerli korunurken oldu özlenen bir bebekti12 yıl aradan sonra.
Maddi manevi psikolojik çeşitli bir sürü sebepten dolayı tek çocuk kararım kesindi. Herkesin görüşüne saygım var benim gibi düşünmeyen olabilir. Kardeşi olsun diye çocuk yapmayı da hiç düşünmedim görevi büyüğe kardeş olmak onada haksızlık olur gibi geldi hep bana.
Şimdiyse 2 çocuklu bir anneyim. İnsan zamanla evriliyor, devriliyor pişiyor. Hala kardeş olsun diye çocuk yapmam ama yaşım uygun olsaydı 3.çocuğuda düşünürdüm. Çocuk o kadar güzel bişey ki Rabbim anneliği babalığı hak eden isteyen herkese versin.
Vesselam Allah bizim için iyi olanı bizden iyi bilir. Benden sana abla tavsiyesi 3.çocuğu da düşünüyorsan hemen başla çalışmalara tek pişmanlığım bu benim çünkü.
Maşallah maşallah2. 3.bebişler cennet kuşu annesi benimde var vakti gelince Allah kavuştursun o zaman çokta kasmaya gerek yok malum çok çocuk isteyen bir manyak olduğum için şimdiden hesabına başladım ahahah
Çok geçmiş olsun ben direkt doktora götürdüm antibiyotik kullandımMerhaba kızlar oglum çok öksürüyor ve aşırı derece de balgami var burnu akıyor falan üstelik tam diş çıkarma döneminde. Siz ne yapıyorsunuz hastalık durumunda çok canım sıkılıyorne yapabilirim ekstra
Biz 3 kardeşiz gerçekten çok güzel büyüdük çok keyifli büyüdük belki annem için ilk zamanlar zordu ama 4 5 yaşına gelince en küçüğümüz genel olarak biraz daha rahattı birbirimizle ilgileniyoduk çünkü. Ee çocuk zaten zor yorucu 1de zor 2 çok zor 3 hepten zor ama belli bir süre zor hazır tahammülüm gücüm kuvvetim varken yaptım yaptım ilerleyen zamanda keşke demek istemiyorum. Çocuk severim çocukla çocuk olmayı severim enerji ordan geliyo galiba oğlan uyuyo çocuk şarkıları dilimde yemek yapıyorumPheebs özel olmayacaksa neden bu kadar çok istiyorsun çocuk çok mu seviyorsun büyütme gücünü enerjisini nasıl buluyorsun
Çok geçmiş olsun balgam öksürük oluşunca doktora gitmek lazım salgın var belki mecburen antibiyotik ya da antiviral bir ilaç yazar ciğere inmemesi içinMerhaba kızlar oglum çok öksürüyor ve aşırı derece de balgami var burnu akıyor falan üstelik tam diş çıkarma döneminde. Siz ne yapıyorsunuz hastalık durumunda çok canım sıkılıyorne yapabilirim ekstra
Yapabiliyorsan yap aklında kalacagina yanında kalsın.Maşallah maşallah2. 3.bebişler cennet kuşu annesi benimde var vakti gelince Allah kavuştursun o zaman çokta kasmaya gerek yok malum çok çocuk isteyen bir manyak olduğum için şimdiden hesabına başladım ahahah
İnşallahYapabiliyorsan yap aklında kalacagina yanında kalsın.
Benim yaşım daha genç olsaydı düşünürdüm.
Bu 10 senede geldi ikinciyi istesek olana kadar 40 olurum.
Vaktin enerjin varken, istiyorsan yap
Benimki de öyle şuan. Doktora götürdüm hava verdi bide ateşi olmasa da ağrısı olur calpol de ver dedi. Sterimar burun spreyi kullanıyoruz. Hava veriyoruz iki tane ilacı var. İnşallah daha da ilerlemeden kurtuluruz. geçmiş olsun size deMerhaba kızlar oglum çok öksürüyor ve aşırı derece de balgami var burnu akıyor falan üstelik tam diş çıkarma döneminde. Siz ne yapıyorsunuz hastalık durumunda çok canım sıkılıyorne yapabilirim ekstra
Bana da en son 6 ay sonra kontrol dedikleri için gitmemiştim ama ocakta gitcem. 3 ay olmuş olcak işte. Bize kaç cm söylemediler de, sadece fistül + delil var dediler.K Kokusuzmum canim ben dun cocuk kardiyolojiye goturduk
ilk gittigim doktor 5 6 cm olcmustu bu 8 9 cm olctu kalp deligini
6 ay sonra tekrar kontrol dendi
ilk doktor kapanir dedi ama bu doktor kapanmayabilir dedi 4 yasa kadar takip edecez
sen ne yaptin goturdunmu doktora
senin kac cm vardi delik
Hiç kolay değildi.İnşallahnasibimizde vardır. 10 yıl beklemek ne kadar zor ben 2 yılda çok umutsuzdum 10 yıl....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?