- 3 Eylül 2023
- 469
- 356
- 23
- 32
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #33.061
Hemen meyve ye ıhlamur iç sarımsak bal limon yap.. bir günde geçti ağrımKızlar bebeğimden sonra bende hasta oldum boğazım fena halde emziriyorum ilaçta alamıyorum önereceğiniz şeyler var mı
Bu saydıklarınız 5 ay iken başladı. Şimdi 6 ay 13 günlüğüz ve hala devam ediyor ne zaman bitecek diye bekliyorum her gece bir umutla ama bitmiyor tükendim26.atak haftasından selamlarne yerdeyiz ne gökteyiz diyorum emekleme oturma bağırıp çağırma eşya fırlatma diş hepsi birbirine girdi en çokta uykuyu etkiledi gece uyanıp sağa sola bağırmaya başlıyo dönüyo götü havada uyuyo uykusunda kahkaha atıyo uyandırıyo kendini garip bi yer burası
6 ay 13 günlüğüz 5 aydır aynı durum bitmeyecek sanırımGündüz uykularımız bu arada 2 ye düştü ama 1,5-2 saat uyuyor her iki uykuda da 18:00 de son uyku bitiyor 21:00'de gece uykusuna yatıyoruz.Ondan sonra olay başlıyorilk 22:00 civarı uyanıyoruz sonraa aman sabahlar olmasın nerdeyse her saat başı uyanıyor
Bende durum tam nlattigin gibi . Sığıp veriyorum ama çoğunluk mama veriyorum.Benim oğlum da on gundur hiç emmiyor gece emiyodu onu da bıraktı sağıp veriyorum ben de artık napıyım zaten mama da yiyodu ek gıdaya da geçecek birkaç gün sonra biraz da böyle gider napayım baştan beri hiç emmek isteyen bir bebek olmadı beni emme konusunda gerçekten çok yordu yıprattı artık büyüdü de sütü alsın da nasıl alırsa alsın düşüncesindeyim bence sen de üzme kendini her seferinde yine deniyorum ama yok yani bağırış çağırışı benim de psikolojimi bozuyo o da sütü etkiliyor bence
5 ay 18 günlük oldu bugün. Doktor Perşembe günü tadıma başlayın artık dedi 6 aydan 9 10 gün öncesinde baslatıyomuş yavaş yavaş. Ek gıdaya bence çoktan hazır o gözü hep benim yediğimde uzun zamandır kendi kendine çiğneme hareketi de yapıyo öğrenmeye çalışıyo taklitle. Anne sütü gittiği yere kadar devam etcek inşallah uzun süre daha verebiliriz süt ama olduğu kadar napalım birçok anne bu zamana kadar bile emziremiyo sıkma canını. İlk iki ayı zaten süt diye kendime zehir ettim artık kabullendim doktorum da diyo bazı bebek emmez diye. Süt arttırıcı şeylere devam ediyorum ben damla çay bilmem ne bence sen de devam et sagmakla azalmaz süt düzenli sağınca diye biliyorumBende durum tam nlattigin gibi . Sığıp veriyorum ama çoğunluk mama veriyorum.
O memenin ucunu görse bile yeter hemen kiyameti koparıyor .
Seninki kaç aylık oldu ?
Benim kızım da sanki ek gıdaya hazır gibi ama tam başlamak için uygun zamanı bilmiyorum işte
Gerçekten üzüntüden saçım dökülüyor..
İlla bitecek genele vurunca ömründen bikaç ay böyle gidiyo sonra öğreniyolar bi şekilde eskisi gibi ihtiyaç duymuyolar anneye babayaBu saydıklarınız 5 ay iken başladı. Şimdi 6 ay 13 günlüğüz ve hala devam ediyor ne zaman bitecek diye bekliyorum her gece bir umutla ama bitmiyor tükendim
Bizde 5 ay 3 haftalık olduk bugün bende yakımda başlamayı düşünüyorum.5 ay 18 günlük oldu bugün. Doktor Perşembe günü tadıma başlayın artık dedi 6 aydan 9 10 gün öncesinde baslatıyomuş yavaş yavaş. Ek gıdaya bence çoktan hazır o gözü hep benim yediğimde uzun zamandır kendi kendine çiğneme hareketi de yapıyo öğrenmeye çalışıyo taklitle. Anne sütü gittiği yere kadar devam etcek inşallah uzun süre daha verebiliriz süt ama olduğu kadar napalım birçok anne bu zamana kadar bile emziremiyo sıkma canını. İlk iki ayı zaten süt diye kendime zehir ettim artık kabullendim doktorum da diyo bazı bebek emmez diye. Süt arttırıcı şeylere devam ediyorum ben damla çay bilmem ne bence sen de devam et sagmakla azalmaz süt düzenli sağınca diye biliyorum
Geçmiş olsun canim6 ay aşılarını daha yeni olabildik muayenemizi olduk kilomuz boyumuz her şey yolunda şükür neyse covid ve domuz gribi salgını varmış tek çocuklular dikkat abili ablalılar çoook çok dikkat
Geçmiş olsun canim
benim oglum 2 gundur cok oksuruyor ama pek fazla huzursuz değil
ınsallah ilaçsız atlatırız
Sen yine antibiyotik etkili bişeyler ye sütünden geçsinGeçmiş olsun canim
benim oglum 2 gundur cok oksuruyor ama pek fazla huzursuz değil
ınsallah ilaçsız atlatırız
Merhaba bi hafta 10 gun oncesinde sadece memede uyumaya basladi , babasi aldiginda agliyordu. Saat 8 aksam uykusu 10 a geldi son gun de atesi yukseldi. Suratimizi yemeye caismaya basladi derken dis patladiMerhaba ağustos grubundan geliyorum 28 temmuz doğumluyuz. Nasıl etkiledi bebeğinizi diş çıkması?
Evet salgın var canimCanım benimki de daha burnu akmamılşti, hafif balgamı var diye hissetmiştim, hemen doktora götürdüm hava verdi 3 günlük antibiyotik verdi çok salgın varmış, takip et duruma göre hemen götür derim
Saol canimSen yine antibiyotik etkili bişeyler ye sütünden geçsinsizede geçmiş olsun
Yaptım bugün 3 kere içtim gerçekten iyi geldi çok teşekkür ederimHemen meyve ye ıhlamur iç sarımsak bal limon yap.. bir günde geçti ağrım
Bunu ben de araştırmıştım, dr. Osman Gönülal’ın youtube’da bir videosunda tek memeyle gayet iyi doyar endişe etmeyin dediğini duyunca araştırmayı bıraktım. İkisiyle de emziriyorum ama sol asla sağ gibi olmuyorAnneler selam, benim sol memede süt bitiyor artık, hep sağ memeden emzirdim öyle kolayıma geldi oğlum solu tutmadi durmak istemedi vs derken süt çok az geliyor artık doğal olarak. Araştırdım, sorun olmaz diye okudum ama yine de içim rahat etmedi, bu sorunu yaşayaniniz oldu mu tek memeden de gayet güzel doyup büyüyorlar dimi?
Benim arkadaşım da oyleydi ve baya 2 yaşına kadar nerdeyse emzirdi süt çok olunca sorun olmuyo demek ki. Belki de dönemsel biseydir benim de genelde sağ göğsümdeki süt daha az ara ara artıyo sonra yine azalıyo siz yine soldan da emzirmeye çalışın ama çok da takmayın artık o kadar süt ihtiyaçları kalmayacak katı gıda da öğün yerine geçecek sonuçta yakındaAnneler selam, benim sol memede süt bitiyor artık, hep sağ memeden emzirdim öyle kolayıma geldi oğlum solu tutmadi durmak istemedi vs derken süt çok az geliyor artık doğal olarak. Araştırdım, sorun olmaz diye okudum ama yine de içim rahat etmedi, bu sorunu yaşayaniniz oldu mu tek memeden de gayet güzel doyup büyüyorlar dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?