2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bu saydıklarınız 5 ay iken başladı. Şimdi 6 ay 13 günlüğüz ve hala devam ediyor ne zaman bitecek diye bekliyorum her gece bir umutla ama bitmiyor tükendim

6 ay 13 günlüğüz 5 aydır aynı durum bitmeyecek sanırım

Bende durum tam nlattigin gibi . Sığıp veriyorum ama çoğunluk mama veriyorum.
O memenin ucunu görse bile yeter hemen kiyameti koparıyor .
Seninki kaç aylık oldu ?
Benim kızım da sanki ek gıdaya hazır gibi ama tam başlamak için uygun zamanı bilmiyorum işte
Gerçekten üzüntüden saçım dökülüyor..

5 ay 18 günlük oldu bugün. Doktor Perşembe günü tadıma başlayın artık dedi 6 aydan 9 10 gün öncesinde baslatıyomuş yavaş yavaş. Ek gıdaya bence çoktan hazır o gözü hep benim yediğimde uzun zamandır kendi kendine çiğneme hareketi de yapıyo öğrenmeye çalışıyo taklitle. Anne sütü gittiği yere kadar devam etcek inşallah uzun süre daha verebiliriz süt ama olduğu kadar napalım birçok anne bu zamana kadar bile emziremiyo sıkma canını. İlk iki ayı zaten süt diye kendime zehir ettim artık kabullendim doktorum da diyo bazı bebek emmez diye. Süt arttırıcı şeylere devam ediyorum ben damla çay bilmem ne bence sen de devam et sagmakla azalmaz süt düzenli sağınca diye biliyorum

Bu saydıklarınız 5 ay iken başladı. Şimdi 6 ay 13 günlüğüz ve hala devam ediyor ne zaman bitecek diye bekliyorum her gece bir umutla ama bitmiyor tükendim
İlla bitecek genele vurunca ömründen bikaç ay böyle gidiyo sonra öğreniyolar bi şekilde eskisi gibi ihtiyaç duymuyolar anneye babaya bence 7.ayda bu işler bitiyo sonra ayrılık kaygısı falan fişman

Bizde 5 ay 3 haftalık olduk bugün bende yakımda başlamayı düşünüyorum.
Emzirme konusuna da gelince aynen dediğin gibi. Zorla güzellik olmaz sonuçta

6 ay aşılarını daha yeni olabildik muayenemizi olduk kilomuz boyumuz her şey yolunda şükür neyse covid ve domuz gribi salgını varmış tek çocuklular dikkat abili ablalılar çoook çok dikkat
Geçmiş olsun canim
benim oglum 2 gundur cok oksuruyor ama pek fazla huzursuz değil
ınsallah ilaçsız atlatırız

Geçmiş olsun canim
benim oglum 2 gundur cok oksuruyor ama pek fazla huzursuz değil
ınsallah ilaçsız atlatırız

Canım benimki de daha burnu akmamılşti, hafif balgamı var diye hissetmiştim, hemen doktora götürdüm hava verdi 3 günlük antibiyotik verdi çok salgın varmış, takip et duruma göre hemen götür derim

Merhaba ağustos grubundan geliyorum 28 temmuz doğumluyuz. Nasıl etkiledi bebeğinizi diş çıkması?
Merhaba bi hafta 10 gun oncesinde sadece memede uyumaya basladi , babasi aldiginda agliyordu. Saat 8 aksam uykusu 10 a geldi son gun de atesi yukseldi. Suratimizi yemeye caismaya basladi derken dis patladi

Canım benimki de daha burnu akmamılşti, hafif balgamı var diye hissetmiştim, hemen doktora götürdüm hava verdi 3 günlük antibiyotik verdi çok salgın varmış, takip et duruma göre hemen götür derim
Evet salgın var canim
çarşamba eğitim araştırma hastaneye gidecem tahlileri icin
ozaman gösteririm cocuk doktorunada
baktim kötüleşiyor gotururum

Anneler selam, benim sol memede süt bitiyor artık, hep sağ memeden emzirdim öyle kolayıma geldi oğlum solu tutmadi durmak istemedi vs derken süt çok az geliyor artık doğal olarak. Araştırdım, sorun olmaz diye okudum ama yine de içim rahat etmedi, bu sorunu yaşayaniniz oldu mu tek memeden de gayet güzel doyup büyüyorlar dimi?

Bunu ben de araştırmıştım, dr. Osman Gönülal’ın youtube’da bir videosunda tek memeyle gayet iyi doyar endişe etmeyin dediğini duyunca araştırmayı bıraktım. İkisiyle de emziriyorum ama sol asla sağ gibi olmuyor

Kızlar selamlar. Kilo verebiliyor musunuz? Ben bu ara tatlıya çok düştüm, iştahım hem emzirmeden hem de yorgunluktan ötürü çok açık. 17 kilo almıştım. Doğum sonrası 10kilo verdim ve o noktada sabit kaldım. Açıkçası ay diyet yapayım, vay waffle yemesem de olur da diyemiyorum Sizde durumlar nedir acaba? Bu arada hala regl de olmadım. Onun da çok etkili olduğu söyleniyor

Benim arkadaşım da oyleydi ve baya 2 yaşına kadar nerdeyse emzirdi süt çok olunca sorun olmuyo demek ki. Belki de dönemsel biseydir benim de genelde sağ göğsümdeki süt daha az ara ara artıyo sonra yine azalıyo siz yine soldan da emzirmeye çalışın ama çok da takmayın artık o kadar süt ihtiyaçları kalmayacak katı gıda da öğün yerine geçecek sonuçta yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…