Evet yaa anne bebek zamanı daha kaliteli ve daha yoğun oldu haliyle elim kolum hep oğlanın üstünde bi tuvalete gideyim diyorum koyduğum yerde bulamıyorum

ay iki defa hastalık geçirdik peşpeşe gerçekten çok zordu helede ilaçsız dikkat etmek lazım bebişler içinde özellikle rsv varmış baya yoğun

6 aylık oldu ne ara oldu anlamadım şimdi emekledi yürüdü yedi içti derken gelicek 1 yaş onuda anlamıcam ben ikinciyi çabuk yaparım bu sefer yenidoğanın tadını çıkartırım acemiydim şimdi

bizimde günler işte aynı hep yedir içir oynat destekle otursun emeklesin uyusun bıdık bıdık. Şu 6.ay aşılarını olalım sonra acilen uyku eğitimi daha götürecek yanı kalmadı valla 1 2 hafta deliririr sonra rahat ederiz diyorum
Dişten mi yoksa genel olarak bir meme reddi hep var mıydı? Bi dönem bizimde oldu hoplaya zıplaya koşarak emzirdiğim bile oldu emsin diye
Şükür yaa ben verdim kilonun tamamını böylelikle 6 ayda 26 kg vermiş oldum az daha vermek istiyorum sonra spor inşallah

amaaan zorlama hiç. İçimden gelmeyen hiç birşey yapmıyorum valla bende. Bide onu yük edemem kendime diye.