• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bizim yatağımız chicco next2me forever 4 yaşa kadar kullanılabiliyor reflü yatağı olabiliyor çok kademeli her türlü yatağa uygun ayakları çıkıp montesorri yatak olabiliyor. Şahsen 2.5 3 yaş sonrası kullanılacağını sanmıyorum boydan kısa kalıcaktır. Ama o zamana kadar götürmesi bile yeterli sonrasında zaten yatak alınır 👌🏻
Biz de pierre Cardinin gaia park yatağını almıştık, başlarda iyiydi ama bebik kilo aldıkça iç yatağı çökmeye başladı. Almışken komple mi değiştirsem ya da içinin yatağını mi değiştirsem kararsız kaldım. Yatağın boyu bizimkini de 3 yaşına kadar rahat götürür ama bilemedim ne yapsam

iyi geceleer guzel anneler. Bugun dis cikariyor kizim atesi yukseldi ve hala uyumadi. Kac gun surer acaba bi huzyrsuzluk ve ates
Aynı durumdayız memede uyudu neyse ki koynumda devam elide elimde bıraksam ağlıyor 😭 ben nasıl bırakayım ki zaten 🥺 tez çıksınlar inşallah onun acısına bende mahvoldum 😔

Aynı durumdayız memede uyudu neyse ki koynumda devam elide elimde bıraksam ağlıyor 😭 ben nasıl bırakayım ki zaten 🥺 tez çıksınlar inşallah onun acısına bende mahvoldum 😔
Benimki de nerdeyse 1 haftadır gece kucağımda uyumak istiyor beşiğine yatırınca uyanıyor.Fena durumdayım diş mi acaba bizim ateş yok henüz

26.atak haftasından selamlar ✋🏻 ne yerdeyiz ne gökteyiz diyorum 🥲 emekleme oturma bağırıp çağırma eşya fırlatma diş hepsi birbirine girdi 🤯 en çokta uykuyu etkiledi gece uyanıp sağa sola bağırmaya başlıyo dönüyo götü havada uyuyo uykusunda kahkaha atıyo uyandırıyo kendini garip bi yer burası 😀

Gündüz uykularımız bu arada 2 ye düştü ama 1,5-2 saat uyuyor her iki uykuda da 18:00 de son uyku bitiyor 21:00'de gece uykusuna yatıyoruz.Ondan sonra olay başlıyor😩ilk 22:00 civarı uyanıyoruz sonraa aman sabahlar olmasın👯nerdeyse her saat başı uyanıyor😭😭😭

26.atak haftasından selamlar ✋🏻 ne yerdeyiz ne gökteyiz diyorum 🥲 emekleme oturma bağırıp çağırma eşya fırlatma diş hepsi birbirine girdi 🤯 en çokta uykuyu etkiledi gece uyanıp sağa sola bağırmaya başlıyo dönüyo götü havada uyuyo uykusunda kahkaha atıyo uyandırıyo kendini garip bi yer burası 😀
Ay siz geçmediniz mi o haftayı.. 25. Haftadayız biz ben atağa bağlıyorum gündüz sıfır uykuyu

Limon değil de tuz zarar çünkü tuz şişirdikçe şişirir ödem yapar ödem çok olunca eklemleri rahat kullanamazsın hem hantallaşırsın hem şişmanlarsın bu da doğuma olumsuz etkilerinden birisi
Limon ye ama limonlu su da iç, idrar yollarını temizler.
Her şeyin azı karar çoğu zarar demiş büyüklerimiz:)
Açıklamanız için çok teşekkür ederim dikkat edicem 🫶🏻

Evet yaa anne bebek zamanı daha kaliteli ve daha yoğun oldu haliyle elim kolum hep oğlanın üstünde bi tuvalete gideyim diyorum koyduğum yerde bulamıyorum 😀 ay iki defa hastalık geçirdik peşpeşe gerçekten çok zordu helede ilaçsız dikkat etmek lazım bebişler içinde özellikle rsv varmış baya yoğun ☹️ 6 aylık oldu ne ara oldu anlamadım şimdi emekledi yürüdü yedi içti derken gelicek 1 yaş onuda anlamıcam ben ikinciyi çabuk yaparım bu sefer yenidoğanın tadını çıkartırım acemiydim şimdi 🤣 bizimde günler işte aynı hep yedir içir oynat destekle otursun emeklesin uyusun bıdık bıdık. Şu 6.ay aşılarını olalım sonra acilen uyku eğitimi daha götürecek yanı kalmadı valla 1 2 hafta deliririr sonra rahat ederiz diyorum 🤔

Dişten mi yoksa genel olarak bir meme reddi hep var mıydı? Bi dönem bizimde oldu hoplaya zıplaya koşarak emzirdiğim bile oldu emsin diye 😀

Şükür yaa ben verdim kilonun tamamını böylelikle 6 ayda 26 kg vermiş oldum az daha vermek istiyorum sonra spor inşallah 🙏🏻 amaaan zorlama hiç. İçimden gelmeyen hiç birşey yapmıyorum valla bende. Bide onu yük edemem kendime diye.
Her şeyi denedim . Ara ara oluyordu hep bu sefer artık hiç istemiyor :( çok üzülüyorum çok

IMG_20231224_133839.webp
Uzun bir gecenin ardından kara göründü inşallah diğeri de çok bekletmez 🙈 ya da kızçem artık durumu kavramış olur ve başedebilir bu durumla 🥺 hem hasta hem diş çıkarıyor ponçiğim 😔 anası gibi geldi mi hep böyle 3lü kombo olarak geliyor dertler.
Ay hiç arkadaşım filanda yok çevremde komşu desen hak getire sizin başınıza kaldık kızlar hakkınızı helal edin 🙈 çok duygusalım bugün.

Her şeyi denedim . Ara ara oluyordu hep bu sefer artık hiç istemiyor :KK43: çok üzülüyorum çok
Benim oğlum da on gundur hiç emmiyor gece emiyodu onu da bıraktı sağıp veriyorum ben de artık napıyım zaten mama da yiyodu ek gıdaya da geçecek birkaç gün sonra biraz da böyle gider napayım baştan beri hiç emmek isteyen bir bebek olmadı beni emme konusunda gerçekten çok yordu yıprattı artık büyüdü de sütü alsın da nasıl alırsa alsın düşüncesindeyim bence sen de üzme kendini her seferinde yine deniyorum ama yok yani bağırış çağırışı benim de psikolojimi bozuyo o da sütü etkiliyor bence

Back
X