- 12 Temmuz 2016
- 4.295
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.166
- 158
- 31
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #32.841
Bende tekimKizlar bebisine tek bakan cok var mi benim esim yogun calisiyor sabah 9 aksam 9 gibi ben bazen coook yipraniyorum sizde durumlar nasil ? Benim gibi olanlar var mi
Ay ben de az kilo aldik diye yazmaya gelmistim. 300 gr almis bu ay. Saglik ocaginin ortasinda agladimKızlar nasıl oyunlar oynuyorsunuz bebişlerle
Ben bazen tıkanıyorum ne yapsam da memnun etsem diye
oyuncakları çok seviyor ama eller minik kaba motor gelişimi için uğraşıyor ama çoook sinirleniyoraşırı tatlı o sinirlenmeler
Bir de hep ayakta durmak istiyor. Yani engel olamıyorum löps diye kalkıyor ellerinden tutunca. Ve dimdik durduğu için oturtamıyorum da. O sebeple biraz korkuyorum inş bişy olmaz postürüne.
Son bişy daha, bu ay neredeyse hiç kg almamış. Hatta 10 gr vermiş gözüküyor. Doktor biraz düşündü. Kilosu iyi, bebek maşallahlık gözüküyor ama niye almamış ki kg diye bi sorguladı. Çok değil bir buçuk ay önceki fotolarda lömpür lömpür etli olan bebe şuan ince uzun olma şekline girdi. Fıstı resmen . Üzülüyorum kızlar şuanda. Zayıf olmasına değil, ne oldu da kg alması durdu? Boy da kısa değil. Dişler mi acaba diyeceğim ama aşırı bir huzursuzluğu yok.
Amaaan ne çok yazdım. Moralim bir tık yıkıkkk
İyi akşamlar. Kasım annelerinden geliyorum. Yanlış anlaşılmak istemem çok şükür bebeğim sağlıklı her şey yolunda. Benim eskiden burnum çok kötüydü ameliyat oldum. Ve yıllarca burnum yüzünden zorbalığa maruz kaldım. Oğlumun aynı şeyleri yaşamasını istemiyorum. Acaba burnu kötü ve kemerli olsa bir aylıkken belli olur mu? Şu anda anlayamıyorum. Lütfen yargılamayin
Benimki de 3-4 kere kalkıyor artık sabah 7 de güne merhaba diyoruzKizlar gece bebekleriniz kaç defa uyanıyor
bizimki 5 buluyor zaten sabah 7 uyanık oluyor
Ay ben de az kilo aldik diye yazmaya gelmistim. 300 gr almis bu ay. Saglik ocaginin ortasinda agladim
Kızlar nasıl oyunlar oynuyorsunuz bebişlerle
Benimki de yaklaşık 400 gr almış son 1 ayda bundan sonra az az alır dedi ebemiz.Kızlar kendinize gelin!!!!
Bu bir uyarıdır
Allah aşkına birkaç ay kilo almasa tamam yada çok düşük kilosu olsa sağlıklı olmasa neyse ama 1 aydan ne olacak. Sonraki ay telafi ederler.
Daha siz az aldı diye ağlarsanız bu annelik zor geçer kardeşlerim arkadaşlarım lütfen. Hemen üzülmek yok.
Yargılamak kimin haddine. Herkes bebeğinin güzel bir burna sahip olmasını istiyor buna emin olabilirsin, daha belli olmaz çok erkenİyi akşamlar. Kasım annelerinden geliyorum. Yanlış anlaşılmak istemem çok şükür bebeğim sağlıklı her şey yolunda. Benim eskiden burnum çok kötüydü ameliyat oldum. Ve yıllarca burnum yüzünden zorbalığa maruz kaldım. Oğlumun aynı şeyleri yaşamasını istemiyorum. Acaba burnu kötü ve kemerli olsa bir aylıkken belli olur mu? Şu anda anlayamıyorum. Lütfen yargılamayin
Ahahha benim bebiş aynıııı tüm gün konuşayım beni dinlesin benimle konuşsun istiyor. Bende hemen arkadaşlarımla buluşuyorum sürekli konuşuyoruzBizimki aşırı konuşmayı seviyor. Artık tükeniyorum.
Parmak kuklası ile tiyatro yapıyorum.
Her gün kitap okuyoruz.
Müzikle dans ediyoruz.
Hışırtılı kitapları ile bayaaa uzun zaman geçiriyor.
Oyun halısında çok oynuyor.
Baş parmağım şarkısını canlandırmamı çok seviyor çok uzun süre izliyor.
Bende o kafadayım aslında. Sağlıklı huzurlu mutlu keyifli. Ve hatta kilo konusunda çok şişkin olmamasını seviyorum benim için şuan ideal. Ama yine de bir sorguluyor insanYav eğer benim bebe gibi fıkır fıkırsa ki öyledir eminim tam vakti aslaaaa yerinde durmuyo durdursam eli kolu oynuyo o kadar kalori harcamaya tabi almazbizimde kontrole var bikaç gün ama aynem kilo almamış diyecek diye bekliyorum bende baksana kalk gidelim desen dünden razı hatun bende öyleyim emin ol bütün oyuncaklar yerde serili artık karışmıyorum ben yönlendirince kızıyo canı neye isterse ona gidiyo. Ben sadece bol bol konusup şarkı söylüyorum o kadar saray soytarısı gibiyim ahahah her ay değişiyo bi daha ki ay başka bişey dicez takma boşver sağlıklı mı huzurlu mu bitti
Kusura bakma bi gülme geldi şuan banaAy ben de az kilo aldik diye yazmaya gelmistim. 300 gr almis bu ay. Saglik ocaginin ortasinda agladim
Harika. Bak insan bazen bildiklerini unutuyor böyle güzel fikirlerle eskileri hatırlıyorsun. Teşekkürler bunları hemen deneyeceğimBizimki aşırı konuşmayı seviyor. Artık tükeniyorum.
Parmak kuklası ile tiyatro yapıyorum.
Her gün kitap okuyoruz.
Müzikle dans ediyoruz.
Hışırtılı kitapları ile bayaaa uzun zaman geçiriyor.
Oyun halısında çok oynuyor.
Baş parmağım şarkısını canlandırmamı çok seviyor çok uzun süre izliyor.
Hayır belli olmaz daha önce de birine yazmıştım bnm çok güzel bir burnum vardı 12 yaşımda kemerlendiİyi akşamlar. Kasım annelerinden geliyorum. Yanlış anlaşılmak istemem çok şükür bebeğim sağlıklı her şey yolunda. Benim eskiden burnum çok kötüydü ameliyat oldum. Ve yıllarca burnum yüzünden zorbalığa maruz kaldım. Oğlumun aynı şeyleri yaşamasını istemiyorum. Acaba burnu kötü ve kemerli olsa bir aylıkken belli olur mu? Şu anda anlayamıyorum. Lütfen yargılamayin
Ben de öyleyim haftasonu falan da yok gelince de yorgun oluyorKizlar bebisine tek bakan cok var mi benim esim yogun calisiyor sabah 9 aksam 9 gibi ben bazen coook yipraniyorum sizde durumlar nasil ? Benim gibi olanlar var mi
Üzdü buHayır belli olmaz daha önce de birine yazmıştım bnm çok güzel bir burnum vardı 12 yaşımda kemerlendi
Ama benm bebeğimin kemerli olacağı şimdiden belli fındık gibi bi yapısı yok diğer bebekler gibiÜzdü bu
Benimki dönüyor ama dönmeyi sevmediği için tekrarlamıyor. Yüz üstü durunca, ayna karşısında özellikle, çok hoşuna gidiyor sonra kendisini döndürüyor. Gece uyurken de bi bakıyorum yüz üstü bi bakıyorum sağ sol sırt üstü filan. Amma velakin bırak yere ya da düz alana, kendi kendine aman şuraya uzanayım döneyim yapmaz. Çünkü niye uğraşsın. Anca oturmaya çabalıyo, ayağa kalkiym filanPeki bebegi dönmeyen var mi bizim gibi ? Yüz üstü yatmaktan bile nefret ediyor cocuk , nasil emeklicek anlamadim
Peki bebegi dönmeyen var mi bizim gibi ? Yüz üstü yatmaktan bile nefret ediyor cocuk , nasil emeklicek anlamadim
Peki bebegi dönmeyen var mi bizim gibi ? Yüz üstü yatmaktan bile nefret ediyor cocuk , nasil emeklicek anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?