2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kizlar bebisine tek bakan cok var mi benim esim yogun calisiyor sabah 9 aksam 9 gibi ben bazen coook yipraniyorum sizde durumlar nasil ? Benim gibi olanlar var mi
Bende tekim zor tabi yaa bir insan hayatından sorumlu olmak bide o insan hayatı senin hayatınsa

Ay ben de az kilo aldik diye yazmaya gelmistim. 300 gr almis bu ay. Saglik ocaginin ortasinda agladim

İyi akşamlar. Kasım annelerinden geliyorum. Yanlış anlaşılmak istemem çok şükür bebeğim sağlıklı her şey yolunda. Benim eskiden burnum çok kötüydü ameliyat oldum. Ve yıllarca burnum yüzünden zorbalığa maruz kaldım. Oğlumun aynı şeyleri yaşamasını istemiyorum. Acaba burnu kötü ve kemerli olsa bir aylıkken belli olur mu? Şu anda anlayamıyorum. Lütfen yargılamayin

Hayır anlayamazsınız Şuan hepsinin benzer

Ay ben de az kilo aldik diye yazmaya gelmistim. 300 gr almis bu ay. Saglik ocaginin ortasinda agladim

Kızlar kendinize gelin!!!!
Bu bir uyarıdır
Allah aşkına birkaç ay kilo almasa tamam yada çok düşük kilosu olsa sağlıklı olmasa neyse ama 1 aydan ne olacak. Sonraki ay telafi ederler.
Daha siz az aldı diye ağlarsanız bu annelik zor geçer kardeşlerim arkadaşlarım lütfen. Hemen üzülmek yok.

Kızlar nasıl oyunlar oynuyorsunuz bebişlerle

Bizimki aşırı konuşmayı seviyor. Artık tükeniyorum.
Parmak kuklası ile tiyatro yapıyorum.
Her gün kitap okuyoruz.
Müzikle dans ediyoruz.
Hışırtılı kitapları ile bayaaa uzun zaman geçiriyor.
Oyun halısında çok oynuyor.
Baş parmağım şarkısını canlandırmamı çok seviyor çok uzun süre izliyor.

Bugün en son 3'te uyandı ve uyumuyor.Gerçekten artık tükendiğimi hissediyorum.Yardım eden de yok.Annem başka şehirde.Kayınvalidem alt katımda ama sürekli köydeler biraz bakayım da sen dinlen diyen yok Oğlum 1 haftadır sünnet olduğu için mi huy değiştirdi böyle acaba

Benimki de yaklaşık 400 gr almış son 1 ayda bundan sonra az az alır dedi ebemiz.

Yargılamak kimin haddine. Herkes bebeğinin güzel bir burna sahip olmasını istiyor buna emin olabilirsin, daha belli olmaz çok erken

Ahahha benim bebiş aynıııı tüm gün konuşayım beni dinlesin benimle konuşsun istiyor. Bende hemen arkadaşlarımla buluşuyorum sürekli konuşuyoruz

Bende o kafadayım aslında. Sağlıklı huzurlu mutlu keyifli. Ve hatta kilo konusunda çok şişkin olmamasını seviyorum benim için şuan ideal. Ama yine de bir sorguluyor insan

Bu arada sağlık ocağı ile doktor aşırı farklı ölÇüyor. Ben sağlık ocağına güveniyorum. Bu gittiğim doktor biraz değişikti. Standart doktorumuza gitmedik. Ölçümleri kgda yanlış olamaz ama boyu resmen ölçemedi. Cocuum da çok hırpalandı ilk kez bu kadar çok ağladı.
Kusura bakma bi gülme geldi şuan bana 300 iyi kız, 400 gr alsın ortalama diyorlar zaten. Bu ay 300 sonrakine 500 dengeler böyle böyle.
Harika. Bak insan bazen bildiklerini unutuyor böyle güzel fikirlerle eskileri hatırlıyorsun. Teşekkürler bunları hemen deneyeceğim

Hayır belli olmaz daha önce de birine yazmıştım bnm çok güzel bir burnum vardı 12 yaşımda kemerlendi

Peki bebegi dönmeyen var mi bizim gibi ? Yüz üstü yatmaktan bile nefret ediyor cocuk , nasil emeklicek anlamadim
Benimki dönüyor ama dönmeyi sevmediği için tekrarlamıyor. Yüz üstü durunca, ayna karşısında özellikle, çok hoşuna gidiyor sonra kendisini döndürüyor. Gece uyurken de bi bakıyorum yüz üstü bi bakıyorum sağ sol sırt üstü filan. Amma velakin bırak yere ya da düz alana, kendi kendine aman şuraya uzanayım döneyim yapmaz. Çünkü niye uğraşsın. Anca oturmaya çabalıyo, ayağa kalkiym filan

Peki bebegi dönmeyen var mi bizim gibi ? Yüz üstü yatmaktan bile nefret ediyor cocuk , nasil emeklicek anlamadim

Dün sabah 5te geldi dönme güncellemesi bize. Hiç dönmeye dair bir ipucu bile yoktu. Yazılım yüklemesi tamamlanınca telefonun açılması gibi sabah 5te böyle sesler çıkardı. Kendi kendine konuşuyor. Bir baktım uyanmış dönmüş. Sonra defalarca yaptı sabah 8e dek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…