• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Elhamdüllilah canım ben bebegimi kaybedince yaşadığım psikoloji anlatamam dedim sanki dünya durmuş kimse yok ben yalnız 😭 kalmışım öyle bir çaresizlik üzüntü yaşamadım inan ki artık kimseyle bile görüşmek istemiyordum sanki herşey üstüme üstüme geliyordu şimdi çok şükür 🙌 daha iyiyim arada aklıma geliyor ağlarım ama geri hayata tutunmaya çalışıyorum sonra üçüncü tedavimi bir umut dedim hamile kalırsam belki giden bebeğimin yerini unuttturur o teselliyle yapmıştım ama o da nasip olmadı gene baya çöktüm sonra buraya kayıt oldum herkesin hikayesini okuyunca baktım ki benden kötü durumda olan kişiler var ve halime şükür ettim çok şükür toparlandım dedim ki güzel Allahım demek ki bunları yaşamam gerekiyordu yaşadım hakkımda demek ki böyle hayırlıydı şimdi çok şükür daha iyiyim ve tekrardan ayağa kalktım ve yeniden heyecan umudum var sanki ilk gün gibidilerim Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmaz benimkini de inşallah Rabbim cümlemizi hayırlı sağlıklı evlatlarla müjdelendirsin inşallah Amin Ecmain inşallah 🤲🥹💕
Canım mayalam yaşadıkların çok zor. Üstesinden gelmek çok zor. Katlanilmasi ayri zor ama yüce zoru veren rabbim kolayini da verir yine zorlaştıran rabbimin yardımıyla bugünlere gelmişsin çok şükür 🤲🤲 bizler öyle bir varliklariz ki bir önceki doğumda yaşadığımız zorluklari unutup tekrar doğum yapiyoruz. Rabbim öyle güzel yaratmış ki bizleri bütün kötü zorlukları geride birakip tekrar ayağa kalkiyoruz. Yine geliriz Üstesinden bu sefer tek değiliz burda hepbirlikteyiz ve ben kendimi sizler sayesinde çok şanslı hissediyorum 🥰🥰

Ben diş ağrısı yok canım ama bugün belim çok ağrıyor ayaklarıma vuruyor ağrı adet önceside böle oluyordum ben umudum kırılıyor böle olunca ilaçlardan kaynaklı olmam adet ama adete son 5 gün kalması bu şekilde oluyorum 😔😔
Ben transfer olmadım daha. Ama benim de göğüslerimde ve kasıklarımda ağrı oluyor. Aynı adet olcakmisim gibi. Adetim de yaklaştı aslında. Kullandığım ilaçlar adet olmamı engelliyormus.

Kızlar benim 7 yeğenim var ama evlat gibi büyüttük biz doğuluyuz hepsi erken evlendi abimler 2022 de abimin 13 yaşındaki oğlunu kaybettik o gittiğinden beri herşey eksik ben bebek yapmayacaktım ondan önce öğrenmiştim tüp bebek yapmam gerektiğini vazgeçmiştim oğlunu kaybeden abim bana yeğenim vefatından 6 ay sonra çocuk yapmazsan sana hakkımı helal etmem dedi ozmn gittim denedm olmadı kendim içinde istiyorum ama en çok abim için istiyorum çünkü ben İstanbul’da yaşıyorum ailem mersinee oğlunun vefatından sonra evini alıp oda yanıma İstanbul’a geldi abimin 2 çocuğu daha var onlar da burda
Ayy canim benim evlat acısı çekmiş o abinin yüce gönüllülüğü. Rabbim abinin ve sizlerin sabrını da versin 🤲🤲 sana da bütün bir aileyi sevindirecek acınızı biraz da olsun dindirecek güzel evlat versin dualarim seninle arkadaşım 🤲🤲🤲

Ayy canim benim evlat acısı çekmiş o abinin yüce gönüllülüğü. Rabbim abinin ve sizlerin sabrını da versin 🤲🤲 sana da bütün bir aileyi sevindirecek acınızı biraz da olsun dindirecek güzel evlat versin dualarim seninle arkadaşım 🤲🤲🤲
Kan verdim 38.81 geldi bugün transfer günü hariç 6. Günüm

Merhaba beni de ekler misin☺️
Yaşım 24
5 senelik evliyim
1.deneme
10 martta yumurta toplama oldu 14 tane toplandı 12 tanesi döllendi ve donduruldu. Şuan rahim dinlendirme aşamasındayım. Nisandaki adetimle transfer olacak
İnşallah listedeki herkesin kucağı hayatı mucizelerle dolar🙏 💞💞 mayala katar mayala katar

Yaşım 24
5 senelik evliyim
1.deneme
10 martta yumurta toplama oldu 14 tane toplandı 12 tanesi döllendi ve donduruldu. Şuan rahim dinlendirme aşamasındayım. Nisandaki adetimle transfer olacak
İnşallah listedeki herkesin kucağı hayatı mucizelerle dolar🙏 💞💞 mayala katar mayala katar
Canım hoşgeldin aramıza 🥰 tedavin hayırlı olsun Rabbim güzel sonuçlar almani nasip etsin de bizi de sevindir inşallah 🥰🥰🥰

Canım mayalam yaşadıkların çok zor. Üstesinden gelmek çok zor. Katlanilmasi ayri zor ama yüce zoru veren rabbim kolayini da verir yine zorlaştıran rabbimin yardımıyla bugünlere gelmişsin çok şükür 🤲🤲 bizler öyle bir varliklariz ki bir önceki doğumda yaşadığımız zorluklari unutup tekrar doğum yapiyoruz. Rabbim öyle güzel yaratmış ki bizleri bütün kötü zorlukları geride birakip tekrar ayağa kalkiyoruz. Yine geliriz Üstesinden bu sefer tek değiliz burda hepbirlikteyiz ve ben kendimi sizler sayesinde çok şanslı hissediyorum 🥰🥰
Amin canım benim çok teşekkür 😍 ediyorum bende öyle inan ki dilerim hep beraber pozitifleri görenek nasip olsun inşallah 🤲🥹❤️

Kan verdim 38.81 geldi bugün transfer günü hariç 6. Günüm
Maşallah 🧿 canım gözünaydın olsun inşallah daha henüz gebeliğin çok başındasın yeni tutunma başlamış ondan düşük çıkmış eminim kan testi gününde daha güzel bir değer alacaksın inşallah 🤲 değerlerin sağlıcakla katlanarak artsın inşallah 🥰

Canım doktorum beni 22’sinde tekrar çağırdı adetim bayrama denk gelecek diye kontrol amaçlı. Belki adetin geciktiririz dedi. Hadi oldu da (olmaz ama) hamile kaldım diyelim kendiliğinden daha o zaman belli olmaz ve ben ilaç kullanırsam geciktirici bebeğe zarar vermez mi? mayala katar mayala katar

Yaşım 24
5 senelik evliyim
1.deneme
Merhaba canım hoşgeldin 🤗 tabi ki eklerim şimdiden hayırlı uğurlu olsun dilerim hep birlikte pozitifleri görmek nasip olsun süreçlerimizi beraber takip edelim kaçıncı gün embriyosuydu canım birde tek transfer mi olucak onları da yazarsın eklerim durumunla alakalı bir gelişme olunca yaz bilelim canım dilerim bu bahar bizim baharımız olsun Amin inşallah 🤲❤️

Canım doktorum beni 22’sinde tekrar çağırdı adetim bayrama denk gelecek diye kontrol amaçlı. Belki adetin geciktiririz dedi. Hadi oldu da (olmaz ama) hamile kaldım diyelim kendiliğinden daha o zaman belli olmaz ve ben ilaç kullanırsam geciktirici bebeğe zarar vermez mi? mayala katar mayala katar
Bayramda tatil de oldukları için değil mi yapmıyorlar bence adetin normal gelse diğer adetinle başlasan daha iyi olmaz mı hem ilaca maruz kalmazsın 🤔

Back
X