- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #32.861
Ay darisi basimiza diyim o zamanDün sabah 5te geldi dönme güncellemesi bize. Hiç dönmeye dair bir ipucu bile yoktu. Yazılım yüklemesi tamamlanınca telefonun açılması gibi sabah 5te böyle sesler çıkardı. Kendi kendine konuşuyor. Bir baktım uyanmış dönmüş. Sonra defalarca yaptı sabah 8e dek
Evet o kalkma bizde de var. Hayir kalkip ne yapmayi planladigini anlasam yardimci olucam daBenimki dönüyor ama dönmeyi sevmediği için tekrarlamıyor. Yüz üstü durunca, ayna karşısında özellikle, çok hoşuna gidiyor sonra kendisini döndürüyor. Gece uyurken de bi bakıyorum yüz üstü bi bakıyorum sağ sol sırt üstü filan. Amma velakin bırak yere ya da düz alana, kendi kendine aman şuraya uzanayım döneyim yapmaz. Çünkü niye uğraşsın. Anca oturmaya çabalıyo, ayağa kalkiym filan
Ah canim benim ya nasil sende cok yoruluyor musun ilk bebegun mi ben cooook yoruluyorum cokBen de öyleyim haftasonu falan da yok gelince de yorgun oluyor
Bende tek bakıyorum ucretsiz izne ayrıldım kiyamayadim bakıcıya vermeye çok küçük henüzAh canim benim ya nasil sende cok yoruluyor musun ilk bebegun mi ben cooook yoruluyorum cok
Teşekkür ederim bakalım önden bilgilendirdi doktor baya ama kucak olayını sormayı unuttum hayırlısı ile gelip geçseydi ne gergin bir işmişBen kucakta her zamanki gibi taşıdım. Bizim doktor bardağı kaka bulaşmaması için koydurduğunu söylemişti. Geçmiş olsun şimdiden
Benim bebeğim 5 aylık olacak 5 günü kaldı hala dönmüyor. Yüzüstü koyuyorum sırt üstü dönüyor tabi dönmek istediğinden değil devriliyor. Ebeye ne zaman döner dedim çokta hevesle bekleme dedi bebeği varmış nasıl zorluyorsa artıkPeki bebegi dönmeyen var mi bizim gibi ? Yüz üstü yatmaktan bile nefret ediyor cocuk , nasil emeklicek anlamadim
Aynısını düşünüp duruyorum. Yok adam tövbe sevmiyor yüz üstü durmayı. Bugün bi ara oyun halısının piyanosuna uzanmak için kendi yüzüstü durdu resmen gözlerim yaşardı mutluluktan ama 2 dk sonra uyandı duruma çığlığı bastı.Peki bebegi dönmeyen var mi bizim gibi ? Yüz üstü yatmaktan bile nefret ediyor cocuk , nasil emeklicek anlamadim
Ay kizlar oyle iyi anliyorum ki aynen bende izindeyim suan ve bazen cok zor oluyor benim icin de , insallah Allah islerimizi kolaylastirirBende tek bakıyorum ucretsiz izne ayrıldım kiyamayadim bakıcıya vermeye çok küçük henüzama çok çok yorulduğumu hissediyorum. Bazen sadece bir saat kendi başıma öyle yatakta hiç bisey yapmadan uzanmak istiyorum ama o kadarcık zamanım bile olmuyor..
Olana kadar çok geriliyor insan ama sonra da bu muymuş ya diyeceksin emin olTeşekkür ederim bakalım önden bilgilendirdi doktor baya ama kucak olayını sormayı unuttum hayırlısı ile gelip geçseydi ne gergin bir işmiş
Ben de burdayımKizlar bebisine tek bakan cok var mi benim esim yogun calisiyor sabah 9 aksam 9 gibi ben bazen coook yipraniyorum sizde durumlar nasil ? Benim gibi olanlar var mi
Evet o iğne ve ilk çişi duyuyorum hep. Eşim 1 hafta izin alacak zaten tek yapamam diye söylediğin iyi oldu saolasın. İnşallah bu muymuş ya derim bendeOlana kadar çok geriliyor insan ama sonra da bu muymuş ya diyeceksin emin olUyuşturucu iğne ve ilk çişe çok ağlıyolar ona hazır olsan yeter. Bizim dr kanguru yasak 1 hafta dedi, kucak içinse pipinin üstüne bastırmayın yeter dedi. Ben popo altından destekli koluma oturtuyodım zaten öyle de taşıdım. Eşim biraz zorlandı çünkü o kolunu bacak arasından geçirerek tutmaya alışıktı. Bi de ilk 2-3 gün altını değiştirmek zor oluyo yanında mutlaka birileri olsun. Benim yaramaz eliyle pat pat vurmaya çalışıyodu ya da bacaklarıyla pipisini kapatıyodu o yüzden biri kolları bacakları tutarken bez değiştiriyodum en rahst.
Ay bizimki devrilmiyor bile. Bazen ben elimle döndürim diyorum bildigin guc kullanip sirt ustu kaliyorBenim bebeğim 5 aylık olacak 5 günü kaldı hala dönmüyor. Yüzüstü koyuyorum sırt üstü dönüyor tabi dönmek istediğinden değil devriliyor. Ebeye ne zaman döner dedim çokta hevesle bekleme dedi bebeği varmış nasıl zorluyorsa artık
ben de cok merak ediyorumAynısını düşünüp duruyorum. Yok adam tövbe sevmiyor yüz üstü durmayı. Bugün bi ara oyun halısının piyanosuna uzanmak için kendi yüzüstü durdu resmen gözlerim yaşardı mutluluktan ama 2 dk sonra uyandı duruma çığlığı bastı.
Nasıl dönecek de nasıl emekleyecek
Bir bebeğe bir çocuğa bir kocaya ve zaman zaman bir anneye tek bakıyorumKizlar bebisine tek bakan cok var mi benim esim yogun calisiyor sabah 9 aksam 9 gibi ben bazen coook yipraniyorum sizde durumlar nasil ? Benim gibi olanlar var mi
Bemimki uykusunda dönüyor ama yüzüstü değil asla sağa sola atıyor kendini, ayakta durmaya da çalışıyor oturuyor da… emeklemeden yürüyecek herhalde bizimkilerAy bizimki devrilmiyor bile. Bazen ben elimle döndürim diyorum bildigin guc kullanip sirt ustu kaliyor
ben de cok merak ediyorum
Başka bi sıkıntısı vardır ağlayarak uyanıyorsa. Diş, gaz, büyüme ağrısı vs olabilir. Ben memede sakinleştirip sonra emziğe geçiriyorum böyle dönemlerdegünaydınlaaar, bir şey soracağım benim kızım artık emzik kabul etmiyor memede uyumak istiyor. Ki bu zamana kadar emzikle uyutuyordum biliyorsunuz. Şimdi uykusu geldiğinde yatağına yatırıyorum uyku arkadaşını veriyorum başta sarılıyor gözlerini kapatıyor hafif müzik açıyorum ama sonra ne oluyorsa çığlık çığlığa ağlıyor ve meme istiyor. Kucağıma alıyorum sakinleştirmek için ama sakinleşmiyor. Meme verince sakinleşip uyuyor. Napıcam ben neden böyle oluyor sizce?
Dümdüz sert bir zeminse peşpeşe 3 kere dönüyor benimki ama canı isterse yoksa 1 kez dönüp bağarıyor yorulunca kucağıma alayım diyePeki bebegi dönmeyen var mi bizim gibi ? Yüz üstü yatmaktan bile nefret ediyor cocuk , nasil emeklicek anlamadim
Ben de aynı marta kadar ücretsiz izin aldım şuan çok ilgi istiyor.Bence en sancılı dönemdeyiz oturmak yok,yürümek yok,derdini anlatmak yok.Biraz ele avuca gelir belki marta kadar dedim sonra yarım gün çalışıcam babannesi bize gelip ilgilenicek inşallahBende tek bakıyorum ucretsiz izne ayrıldım kiyamayadim bakıcıya vermeye çok küçük henüzama çok çok yorulduğumu hissediyorum. Bazen sadece bir saat kendi başıma öyle yatakta hiç bisey yapmadan uzanmak istiyorum ama o kadarcık zamanım bile olmuyor..
Aaa ne güzel babaannesi varsa mesleğiniz ne pekiBen de aynı marta kadar ücretsiz izin aldım şuan çok ilgi istiyor.Bence en sancılı dönemdeyiz oturmak yok,yürümek yok,derdini anlatmak yok.Biraz ele avuca gelir belki marta kadar dedim sonra yarım gün çalışıcam babannesi bize gelip ilgilenicek inşallah
İşe dönen var mı kızlar nasıl oluyor duygusuBende tek bakıyorum ucretsiz izne ayrıldım kiyamayadim bakıcıya vermeye çok küçük henüzama çok çok yorulduğumu hissediyorum. Bazen sadece bir saat kendi başıma öyle yatakta hiç bisey yapmadan uzanmak istiyorum ama o kadarcık zamanım bile olmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?