- 12 Temmuz 2016
- 4.295
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.166
- 158
- 31
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #32.801
Dilini ısırAy benim 10da uyanan kızım da 7.45e sabitledi
Birde alarm gibi hep aynı saat
Hayir kışın etrafta karanlik mis gibi uyumak varken ne kalkıyorsun de mi amaMalesef 6dan itibaren onlar için normal uyanış saati bizde 6ya fiksledik artık. 12 baya geç yalnız yaa daha erkene çekemiyo musun sana hiç zaman kalmıyo böyle
Ooo gözün aydın gelmis dislerTeşekkür ediyorum sağlık ocağındaki ebeyi aradım ateşi 37-38 de geziniyorsa diştir büyük ihtimalle dedi ben de gripten şüphelendim ama uykudan uyandığında iyilerdi. 39 hiç olmadı ateşi başka bir belirtisi de yok burun akıntısı vs. Anlamadım ikisinin de iki dişi çıktı alttan başkaları da mı gelecek nedir
Ayyy sabah aynı şeyi düşünüyorum kör karanlıkta uyanıncaHayir kışın etrafta karanlik mis gibi uyumak varken ne kalkıyorsun de mi amaonceden full 9 da yatiridim bi daha gece 2nde emmeye kalkarlardi. Simdi yok agliyor bakalim gecmesini bekliyorum deidgin gibi bana zaman yok hic. Sen kacta yatiroyorsun aksam?
Benimde aşırı yoğun saç dökülmem var felâket temizliyorum ertesi gün heryer alabildiğine saç oluyor bende çok bunaldım artık bu dökülmelerdenArkadaşlar durmayan saç dökülmesi sizde yaşıyorsunuzdur, ne yapıyorsunuz bunun için? Şahsen biraz daha dökülürse ben bu yılı kel olarak kapatabilirimcidden abartmıyorum öbek öbek saç olmayan yerler olmaya başladı kafamda. Bakim yapmaya falan da vakit yok ki. Ama aşırı moralim bozuluyor bu duruma
Hangisi canım atar mısın?Tabikide kullan
Bide saç dökülmesine karşı sprey kullaniyorum ben urban care etkisini gordum tavsiye ederim
Hangisi canım atar mısın?
Benim dökülmem baya durdu kızlar. Darısı başınıza.
İlgisi var mıdır bilmiyorum ama 1,5 aydır diyet yapıyorum. Sağlıklı besleniyor olmaya bağlıyorum. Proteini k.hidrat meyve sebze yağ düzenli alıyorum. Normalde kafama göre besleniyordum.
Alt 350 ast 200 civarlarını görmüştü. Safra asidi de normalden biraz yüksekti. 10 gün kadar hastanede yattım, eve geçince de ursactive devam ettim. O şekilde düştü.MEB ast alt değeriniz kaça kadar cikmişti benim alt değerim 160 a cikti safra asidim 0,84 doktorum değerlerim çok artiyor diye ursactive başladi sizin değerleriniz nasil düştü ? Süreciniz nasil ilerledi
Gerçekten anlamadım ben de :/ çok canım sıkılıyor kilosuna. Geçen hafta 5400 dü bugün ölçtüm 5350Nasıl 2 yaşından sonra bakıyoruz
bizim bebe surekli götürüyorum cocuk endokrine bakiyolar hormonlara ve diğer tetiklere
sen bence baska bi çocuk endokroniye gotur
Cnm benim ikizlerden biri cok kalkiyor bugün 5 i bile gecmistir gazı oluyor ve o gaz onu uykudan uyandiriyor. Alttan atmak icin masaj yapıyorum ama yine oluyor. Digeri 2 kez kalkıyor. Seninki de cok kalkiyormuş gaz preblemi var mi?Kizlar gece bebekleriniz kaç defa uyanıyor
bizimki 5 buluyor zaten sabah 7 uyanık oluyor
Biri uyanınca sesten diğeride uyanmıyo mu merak ettim iki bebekle düzen nasılCnm benim ikizlerden biri cok kalkiyor bugün 5 i bile gecmistir gazı oluyor ve o gaz onu uykudan uyandiriyor. Alttan atmak icin masaj yapıyorum ama yine oluyor. Digeri 2 kez kalkıyor. Seninki de cok kalkiyormuş gaz preblemi var mi?
Yok ya tabi ki örtüyorum tulum varken de örtüyorum gene deEger uyurken bi atlet bi zibinla yatircaksan yani uzerine bisey örtmeyeceksen üşüme ihtimali yüksek. Ama iste uyumuyorken hareketliyken olabilir. Ben de gün icinde vinatlet bi zibin giydiriyorum uykudan kalkinca ilk mutlaka yelek giydiriyorum bi yarim saat sonra cikariyorum. Evet bemimki de üşüdügü zaman kakasi eksimsi kokuyor anliyorum üşüdügünü o zaman
üşütmese de kokuyo sanki dogdugundan beri böyle kokuyordu ama bilmiyorum üşüyor mu ondan mı ama üşütmüyorum bence yaSırtı göğüsü sıcaksa eline koluna bakma üşümüyodur. Kaka işine gelince senin yediğinde etkiler biliyosun ki. Şahsen çiğ soğan sarımsak tüketince oluyo öyle bizde
Aynen ya üşütüyo muyum diye tereddüt etmeye başladım senin gibi olmaz o çabuk üşür diyorlarAhh bu kaynanalar
Benimkide geçen diyordu çocuğu bronjoit yapcaksin
Evin içerisi sıcak bana diyor bol bol giydir
Ben diyorum bol bol giydiysem terler ozaman hasta olur
Aynen ya üşütüyo muyum diye tereddüt etmeye başladım senin gibi olmaz o çabuk üşür diyorlar
Çok değişiyor, bir önceki gün hiç uyanmadı dün gece 4 kere uyandı. Asla bir günü diğer gününü tutmuyorKizlar gece bebekleriniz kaç defa uyanıyor
bizimki 5 buluyor zaten sabah 7 uyanık oluyor
Yazmıştım nasıl geçti diye görmedin sanırım. Maşallah darısı bize inşallah cumartesi randevumuz. Kucağa almada sıkıntı yaşadın mı benim oğlum sürekli kucak istiyor yatmak istemiyor sünnetten sonra 1 hafta bardak koyarsınız dediler bardakla nasıl kucaklayacağım bilmiyorum.Kızlar sünnet olalı 6 gün oldu gerçekten çabuk iyileşiyormuşSadece sünnet yapılırken çok ağladı sanırım iğne vurdukları ve sıkı tuttukları için bir de eve gelince ilk çişini yaparken ağladı. Daha sonra normal hayatımıza devam ettik Yaptıracaklara fikir olsun.
Görmemiş canım kusura bakma,yazıp çıktım hemen bira, huysuzdu.Kucakta duruyor dikkat ediyoruz o bölgesine dokunmadan tutuyoruz.Bardak falan demedi bize direkt beziyle iyileşir idrarı değince dedi.Dün gösterdik iyi gidiyormuş iyileşmesi.Krem falan da vermedi bizim doktor.Doktordan doktora değişiyormuş önerilerYazmıştım nasıl geçti diye görmedin sanırım. Maşallah darısı bize inşallah cumartesi randevumuz. Kucağa almada sıkıntı yaşadın mı benim oğlum sürekli kucak istiyor yatmak istemiyor sünnetten sonra 1 hafta bardak koyarsınız dediler bardakla nasıl kucaklayacağım bilmiyorum.
Bulundugun bolgede baska cocuk endokrin yokmu yada doktor degisikli yapabilirsinAlt 350 ast 200 civarlarını görmüştü. Safra asidi de normalden biraz yüksekti. 10 gün kadar hastanede yattım, eve geçince de ursactive devam ettim. O şekilde düştü.
Gerçekten anlamadım ben de :/ çok canım sıkılıyor kilosuna. Geçen hafta 5400 dü bugün ölçtüm 5350özelde bi çocuk endokrin bulsam gidicem de yok ki
Sukur gaz problemiz yok ama emmesi az ondan uyanıyor galibaCnm benim ikizlerden biri cok kalkiyor bugün 5 i bile gecmistir gazı oluyor ve o gaz onu uykudan uyandiriyor. Alttan atmak icin masaj yapıyorum ama yine oluyor. Digeri 2 kez kalkıyor. Seninki de cok kalkiyormuş gaz preblemi var mi?
Bizimki başta oyle değildi bu aralar boyleÇok değişiyor, bir önceki gün hiç uyanmadı dün gece 4 kere uyandı. Asla bir günü diğer gününü tutmuyor
Bizim ikizler öyleydi biri uyaninca diğerinide kaldırıyorduBiri uyanınca sesten diğeride uyanmıyo mu merak ettim iki bebekle düzen nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?