2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bağımlı sıpa ya anne ve memekolik. Bi şey değil iri bi bebek ve benim belim sakat doktor dişler kabarmış hazır ol dedi belki de diş sıkıntısıdır(iflah olmadım hala sebep arıyorum) ya biraz gaddar olayım ağlasa da dursun hemen üstüne atlamayayım diyorum ama dayanamıyorum 2 sn sonra annneeğğmm diye alıyom kucağıma‍♀
Neyse ne yapalım biz de belimizin ağrısını öper başımıza koyarız canları sağolsun

2A
Güvenli bağlanma,ayrılma mevzusunu biraz araştır bence ne yapman gerektiğini bulabilirsin

2A

Güvenli bağlanma,ayrılma mevzusunu biraz araştır bence ne yapman gerektiğini bulabilirsin
Ayrılma için genelde 2 yaşa yönelik önerilerde bulunmuşlar ama güvenli bağlanmayı sağlamak için elimden gelen adımları uygulamaya çalışıyorum ilk günden beri.teşekkür ederim

Güncelleyeyim bütün günü annemle geçirince az önce bi 10 dk bensiz annemin kucağında oyun oynayıp sohbet etti 10 dknın sonunda bende olmadığını anlayınca büyük yaygara koptu ama olsundu yalnız başıma tuvalete falan girdim. Değdi güzeldi…

Arkadaşlar durmayan saç dökülmesi sizde yaşıyorsunuzdur, ne yapıyorsunuz bunun için? Şahsen biraz daha dökülürse ben bu yılı kel olarak kapatabilirim cidden abartmıyorum öbek öbek saç olmayan yerler olmaya başladı kafamda. Bakim yapmaya falan da vakit yok ki. Ama aşırı moralim bozuluyor bu duruma

Ben hiçbir şey yapmıyorumAçıkçası ne yaparsam yapayım dökülecekmiş gibi geliyor, varsın dökülsün.baktım çocuk doğurdu diye kel kalan yok öyle avutuyorum kendimi

Ben hiçbir şey yapmıyorumAçıkçası ne yaparsam yapayım dökülecekmiş gibi geliyor, varsın dökülsün.baktım çocuk doğurdu diye kel kalan yok öyle avutuyorum kendimi
Ay aslında doğru bi yaklaşım hormonlar düzelince düzelecek gibi. Ama cidden ön tarafta 1 lira kadar saç olmayan yerler var, görüntü kötü

Bioxcin quantum alın ilk şişede kel yerler saç dolar dökülmeyi durdurmuyo ama çabuk çıkarıyo. Bi gün bi baktım alnımın iki tarafı da içeri doğru açılmış derim görünüyo eczaneye koştum kadın bunu önerdi Allah razı olsun saç doldu oralar hemen

Ayy öyle miii, tamam yarın alıyorum hemen başlıyorum, teşekkürler

MEB ast alt değeriniz kaça kadar cikmişti benim alt değerim 160 a cikti safra asidim 0,84 doktorum değerlerim çok artiyor diye ursactive başladi sizin değerleriniz nasil düştü ? Süreciniz nasil ilerledi

Bugun ebeveyn hayatımın en zor günüydü sanırım kızım 3 saat aralıksız ağladı ateşi de 38 di. Tecrübesi olan aydınlatabilir mi diş döneinde böyle şeyler mi oluyor
Şuan 20dkda bir ağlayarak bağırarak uyanan bir bebe kucağımda yani malesef ki evet umarım çok çabuk çıkarırlar

Bugun ebeveyn hayatımın en zor günüydü sanırım kızım 3 saat aralıksız ağladı ateşi de 38 di. Tecrübesi olan aydınlatabilir mi diş döneinde böyle şeyler mi oluyor
ne kadar acıyor canı demek ki.. şu zeytinyağı karanfil olayını denemek lazım yeşil soğan da verilebilir

Nasıl 2 yaşından sonra bakıyoruz
bizim bebe surekli götürüyorum cocuk endokrine bakiyolar hormonlara ve diğer tetiklere
sen bence baska bi çocuk endokroniye gotur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…