- Konu Sahibi LadyMorganas
-
Ne tatlısınSelam kızlar, öncelikle rabbim hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsingeçen sene bugün kan verip gecesinde ogrenmistim hamile olduğumu tam tüp bebeğe başlayacağım ay, 1 sene geçmiş şimdi yanımda 3 buçuk aylık oldu zaman çok hızlı gebelikte çok güzel bir süreç her anın tadını çıkarın güzelliklerle geçsin inşallah
Ay hadi inşallah. Bir de keseyi görsem çok mutlu olacağım.Sizinki 1000 leri çoktan geçmiştir2000 lere gelmiştir belkide
Merhaba benim de 55 çıktı bugündoktora ne zaman gideceksin
Görürsün e nabızdanKızlar dün sağlık ocağında kan verdim bugün öğleden sonra çıkacağını belirttiler. Tabi aile hekimine kaydımızı aldırmadığımız için randevusuz gittim E nabızdan görme ihtimalim var mı yoksa tekrar sağlık ocağına gitmem mi gerek
Sen gebe kese görmüşsün ben kesede göremedim sayılır dış gebelik olabilir diyr korkuyorum cok inşallah ikimizde iyi bi haber alırızKızlar sata göre 5+1 keseyi gördük dün. Ama uyuyamıyorum benek yoktu. Boş gebelik olmasından korkuyorum
İnşallahSen gebe kese görmüşsün ben kesede göremedim sayılır dış gebelik olabilir diyr korkuyorum cok inşallah ikimizde iyi bi haber alırız
Öyle yapmaya çalışıyorum rabbim sağlıkla kucağına gelmesini nasip etsin inşallah hepimizindeSen kalbini ferah tut canım lütfennn bebişi korkutma annesiii herşey yolunda
belki erkendir oyuzden görülmemiştirKızlar sata göre 5+1 keseyi gördük dün. Ama uyuyamıyorum benek yoktu. Boş gebelik olmasından korkuyorum
Daha erken canım 6-7. Haftada daha iyi gözükür içini ferah tut maşallah bak keseyi görmüşsünüzKızlar sata göre 5+1 keseyi gördük dün. Ama uyuyamıyorum benek yoktu. Boş gebelik olmasından korkuyorum
Canim doktor ne dedi? Gebelik kesesinin ne kadar buyuk oldugunu soyledi mi? Bence de daha erken. En az 6. haftadan itibaren diyorlar.Kızlar sata göre 5+1 keseyi gördük dün. Ama uyuyamıyorum benek yoktu. Boş gebelik olmasından korkuyorum
Gayet güzel maşallahEki Görüntüle 3156346 Kızlar bhcg değerlerim beklenen adet tarihim 27 ekimde 110 du 1 kasım da 539 du 3 kasım da 1270 olmuş sizce artış değerleri nasıl
benimde 5+3 de kese göründü bebek için haftaya gelin dediler pazartesi kan verdim değerim 4027,97 idi bende telaşlandımKızlar sata göre 5+1 keseyi gördük dün. Ama uyuyamıyorum benek yoktu. Boş gebelik olmasından korkuyorum
Benim 973 olan beta 2 gün sonra 1499 cıktı sizce dış gebelik mi doktor umdugum gibi degil dedi beklicem bi kere daha vercez kanbenimde 5+3 de kese göründü bebek için haftaya gelin dediler pazartesi kan verdim değerim 4027,97 idi bende telaşlandım
Neden umduğum gibi değil dedi doktor acabaBenim 973 olan beta 2 gün sonra 1499 cıktı sizce dış gebelik mi doktor umdugum gibi degil dedi beklicem bi kere daha vercez kan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?