- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 208
- 34
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
canim hic duymadim, idrar tahlilinde mi cikti? evet doktorunla konus yarin o seni bilgilendiricektir, hic bosuna uzme kendini evde okuyarak.
Mcv virüsü kızlar klavye düzeltmiş farketmedimBen netten bir baktım.Mac değeri düşüklüğü diye bir pdf ye rastladım sadece.İçini her zaman ferah tutup bebeğine güvenip bol bol sıvı alıp dinlenebilirsinİnşallah Allah ın izniyle bir şey olmayacak
Canim gecmis olsun oncelikle mcv kirmizi kan hucrelerinin buyuklugu degil mi yanlis mi biliyorum? Virus tam olarak ne oluyomus. Pihtilasma gibi bisey mi?Mcv virüsü kızlar klavye düzeltmiş farketmedim
Yok virüsmüş grip gibi oluyormuş hatta grip misin falan dedi yok dedim hicbir şey yok hamile olmasan hiç farkedilmez bile ama hamilelikte risk taşıyor dedi bebeğe zarar verebilir ama kadın doğum doktoru bilir ben tam bilgiye sahip değilim dedi çok fena oldum keşke hicbir şey demeden gidip göster deseydi ama yarın öğlene aldım inşallah bir şey olmaz der çok endişeliyimCanim gecmis olsun oncelikle mcv kirmizi kan hucrelerinin buyuklugu degil mi yanlis mi biliyorum? Virus tam olarak ne oluyomus. Pihtilasma gibi bisey mi?
Değerin kaçtı peki ? Bence takviye ile endişelenecek bir durum yok gibi görünüyor.Tabii bu okuduğuma istinaden söylüyorum.İçin ferahlasın yarın güzel haberlerini alırız inşallah
Ya evet arkadaşın paylaşıma bi bak bencede endiseye gerek yok Allahin izniyle kolay cozumu olan biseydirYok virüsmüş grip gibi oluyormuş hatta grip misin falan dedi yok dedim hicbir şey yok hamile olmasan hiç farkedilmez bile ama hamilelikte risk taşıyor dedi bebeğe zarar verebilir ama kadın doğum doktoru bilir ben tam bilgiye sahip değilim dedi çok fena oldum keşke hicbir şey demeden gidip göster deseydi ama yarın öğlene aldım inşallah bir şey olmaz der çok endişeliyim
İhtimal yüksekBir sey sorucam, ben 4+5 iken kan verdigimde 2937 cikmisti hormon degerim, ikiz olmaz ihtimali var mi yoksa normal bir deger mi? Ailede ikizlik var, babaannem ikiz
Gayet normal görünüyorKızlar merhaba
Benimde;
30 ekim 45,33
1 kasım 131,45
3 kasım 318,59
Aynı saatlerde aynı kurumda baktırdım.
Yükselme sizce fazla mı ?
gecmiş olsun canim insallah kotu birsey degildim bende duymadim hic mac vurisiniKızlar benim tahlilinde mac virüsü cıktı hamilelikte riskiymiş çok üzüldüm hemen kadın doğumdan randevu aldım yarın gidecem bakalım ne diyecek netten biraz bakınca çok kötü oldum o yüzden bakmıyorum da hayırlısı inşallah bebeğim sağlıkla gelebilir M mucizeOldu @TASUU ...hiç etrafında olan var mı
hayirli olsun canim bnmde hemen hemen ayni 31 ekimde 227 2 kasimda 795Kızlar merhaba
Benimde;
30 ekim 45,33
1 kasım 131,45
3 kasım 318,59
Aynı saatlerde aynı kurumda baktırdım.
Yükselme sizce fazla mı ?
Amin insallahhhhYa evet arkadaşın paylaşıma bi bak bencede endiseye gerek yok Allahin izniyle kolay cozumu olan biseydir
Maşallah hayırlı olsunhayirli olsun canim bnmde hemen hemen ayni 31 ekimde 227 2 kasimda 795
Nerde tahlil verdiniz sağlık ocağında mı? Geçmiş olsun inşallah bir şey yoktur. Ben Kadın doğuma ilk kez bugün gittim benden idrar testi almadı sadece kan testi alındı. Sizden neden alınma ihtiyacı duyduKızlar benim tahlilinde mac virüsü cıktı hamilelikte riskiymiş çok üzüldüm hemen kadın doğumdan randevu aldım yarın gidecem bakalım ne diyecek netten biraz bakınca çok kötü oldum o yüzden bakmıyorum da hayırlısı inşallah bebeğim sağlıkla gelebilir M mucizeOldu @TASUU ...hiç etrafında olan var mı
Canım ben hiç bilmiyorum ama dur bakayım biraz neymiş ki o ilk defa duydumKızlar benim tahlilinde mac virüsü cıktı hamilelikte riskiymiş çok üzüldüm hemen kadın doğumdan randevu aldım yarın gidecem bakalım ne diyecek netten biraz bakınca çok kötü oldum o yüzden bakmıyorum da hayırlısı inşallah bebeğim sağlıkla gelebilir M mucizeOldu @TASUU ...hiç etrafında olan var mı
Sağlık ocağında hem kan hem idrar testi verdim genel kapsamlı yapalım dedi bende tamam dedim bir neden yoktu yani troid vardı geçen hamileliğinde tek onu vurguladım gerisi kendi isteklerine göre yaptılar. Ve amin insallah bir şey olmaz bebeğimeNerde tahlil verdiniz sağlık ocağında mı? Geçmiş olsun inşallah bir şey yoktur. Ben Kadın doğuma ilk kez bugün gittim benden idrar testi almadı sadece kan testi alındı. Sizden neden alınma ihtiyacı duydu
Cano baktım şimdi bence korkacak bişey yok o salakların sana söyleme şekli korkutmuşturKızlar benim tahlilinde mac virüsü cıktı hamilelikte riskiymiş çok üzüldüm hemen kadın doğumdan randevu aldım yarın gidecem bakalım ne diyecek netten biraz bakınca çok kötü oldum o yüzden bakmıyorum da hayırlısı inşallah bebeğim sağlıkla gelebilir M mucizeOldu @TASUU ...hiç etrafında olan var mı
Canım klavye düzeltmiş cmv virüsü cıktı yarın doktora gidecem öğlen insallah bir sey olmaz derCanım ben hiç bilmiyorum ama dur bakayım biraz neymiş ki o ilk defa duydum
Ahhh inşallah canim ve demirde biraz düşük diye ilaç verdi.aynen soylemi o kadar korkuttu ki beni ve eşimi anlatamam. Eşim yarın doktora gidelim dedi hemen..Inşallah yarın doktorda senin gibi güzel haberler verir banaCano baktım şimdi bence korkacak bişey yok o salakların sana söyleme şekli korkutmuştur
Okuduğum kadarıyla hamilelikte normal olabilen bişey ve birde Demir eksikliğinde ortaya çıkarmış
Sen kalbini ferah tut canım lütfennn bebişi korkutma annesiii herşey yolundaAhhh inşallah canim ve demirde biraz düşük diye ilaç verdi.aynen soylemi o kadar korkuttu ki beni ve eşimi anlatamam. Eşim yarın doktora gidelim dedi hemen..Inşallah yarın doktorda senin gibi güzel haberler verir bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?