- Konu Sahibi LadyMorganas
- #2.581
Ayyy kızlar çok fena sallandık ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ekletmistimde benimkide biraz muamma beta ilk 524 sonra ucgun arayla 734 arttı , 5 haftalıkken kese göründü ama çoğu kişi boş gebelik olabilir diyo, 2 Aralık'ta belli olcakAmin inşallah.Yarin benim kontrolüm var o yüzden kendimi listeye henüz ekletmedim.Kesin olsun diye bekliyorum uzaktan takipteyim suan.
Insallah sağ salim kucağınıza almak nasip olur,iyi düşünün insallah iyi olsunBende ekletmistimde benimkide biraz muamma beta ilk 524 sonra ucgun arayla 734 arttı , 5 haftalıkken kese göründü ama çoğu kişi boş gebelik olabilir diyo, 2 Aralık'ta belli olcak
Evet hemen çocuğumun yanına koştum , zaten deprem korkum var ağlama krizine girdim eşim sakinleştirdi , kasigimada bı ağrı girdi ya inşallah varsa bebeğe bişey olmazAyyy kızlar çok fena sallandık ya
İnşallah canım çok teşekkür ederimInsallah sağ salim kucağınıza almak nasip olur,iyi düşünün insallah iyi olsun
Cok kötüydüMerhaba ben Ankaradayım aynen hissettim
Kanama endişelendiriyo beni ama artık kanamadan da o kadar korkmam inşallah çok teşekkür ederim canımCok sevindim vucudun neye izin veriyosa onu yapicaksin bence hamilelikte cok abartip 0 harekette iyi degil kendini iyi hissettigin surece no problem
Kıyamam sana ya mümkün olduğunca dikkatli olBelimde duzlesme vardi canim. Belde sirtima dogru agri. Bende bu hep adet oncesi olurdu.
Rabbim olduruyorsa olduruyor cnm benmde ilk doktorum kese küçük sağlıksız boş gebelik gbi duruyor demşti kan tahlil hafta uygun çıkmıştı ama yinede görmeden birşey deyemeyiz diyordu ve çok şükür sonrasında kalp atışını duyduk...bnmde herzamann belirtilerim yok dış gebelik değil onu öğrendin en azından kese gözüktü 2 aralıkta bebişinide göreceksinDetaylı açıklamanız için çok teşekkür ederim, inşallah diğer kese içinde güzel haberleri alırsınız ...
benimde cuma akşam verdiğim Beta 524.6 idi.tekrar salı sabah verdim oda 734 çıktı sağlık ocağındaki sağlıklı bir artış değil dış gebelik olabilir dedi, sonra dayanamadım ağrım var diye kadın doğuma acile gittim çok şükür kese göründü 5 haftayla uyumlu dedi , kan takibine gerek yok kese göründü dedi.
Yinede huzursuzum randevum 2 Aralık'ta korkuyorum, günler gecmiyo sanki , bazen hamilelik belirtilerim tamamen kaybolmuş gibi oluyo kafam çok karışık...
5000 de gorunmesi lazım değil miArkadasin biri 5000 benım görünmedi yazmıs kafam karıştı
Benimde o an sıkarak uyandım hala agriyorDepreme bi an da sıcradım kaşığım agrıdı bide rahmım agrıdı
Ayy aynı benimde tam sağ orta kısım sanki kemiklerim ikiye bölünüyor gibi :) inşallah hemen geçer.Sırtın tam neresi? Üç gün boyunca sağ orta tarafta cooook kuvvetli bir ağrı yaşadım. Uyandığımda yoktu öğlen başladı ama inatla tutulduğuna inandım kimildasam acıyordu dogrulamadim bile üç gun
Bugün 6 hafta oldum acaba akşam gitsemmiki acile bı kalp atışını duysam veya orda olduğunu duysam çok rahatlicam, ben konu açmıştım oraya biri kesinlikle boş gebelik benimkide böyle artmıştı yazmış çok üzüldümRabbim olduruyorsa olduruyor cnm benmde ilk doktorum kese küçük sağlıksız boş gebelik gbi duruyor demşti kan tahlil hafta uygun çıkmıştı ama yinede görmeden birşey deyemeyiz diyordu ve çok şükür sonrasında kalp atışını duyduk...bnmde herzamann belirtilerim yok dış gebelik değil onu öğrendin en azından kese gözüktü 2 aralıkta bebişinide göreceksin
bende kullaniyorum oyle bi faydasini goremedim acikcasi aksam iki tane iciyordum kusmalar ayniydi sabahlar 2 tane iciyorum biraz daha rahatladim ama kusmalar ayniKızlar prilam dr kullanan var mı aranızda? memnun musunuz?
Maşallah canim normal benimde ilk gebelikte biri bostu ama bi hafta sonra yetisti kardeşine.Doktorum bugun bir kese daha gördü yani iki kese gördük ama birinin içinde kalp atışını alıyorduk umarım diğerindende ilerleyen haftalarda kalp atışını alırız
Canım ben dün 6+6 ydım. Kalbinin attığını gördü ama kalp atışı duyamadı çok küçük diye. Şimdi senin bebiş daha da küçüktür. Bu seferde sıymaz be görmezlerse daha da kötü hissedebilirsin kendini. Bence bir hafta daha bekle.Bugün 6 hafta oldum acaba akşam gitsemmiki acile bı kalp atışını duysam veya orda olduğunu duysam çok rahatlicam, ben konu açmıştım oraya biri kesinlikle boş gebelik benimkide böyle artmıştı yazmış çok üzüldüm
Canim.herkesin ki farkli kimseyi kendinle.kiyaslama. senin bebişin sadece biraz nazlı nazli nazli yükseliyor annesi endiselenme bebegin seninle Allahin izni ileBugün 6 hafta oldum acaba akşam gitsemmiki acile bı kalp atışını duysam veya orda olduğunu duysam çok rahatlicam, ben konu açmıştım oraya biri kesinlikle boş gebelik benimkide böyle artmıştı yazmış çok üzüldüm