- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 39
Ah benimm en buyuk sıkıntım isim işi çünkü bana babaannemin ismini koymuşlar çok sinirliyim bu yüzünden ana babam ismi koymayacagim dedim zamanında ,Öyle hayırla sağlıkla doğsun büyüsünler inşallah yoksa benim de özel bi talebim yok sadece içimden erkek geçiyor eşime soruyorum o bişey hissetmiyorum diyoro da kız çocuk delisidir normalde ama babasının ismini koyabilmek için bi yandan da erkek istiyor öyle ortadayız
Ayy çok pis gaza getirdin şu anya ne duruyorsun deli kız al yap gitsin bu gebelik testi degilki negatif cikinca moralimiz bozulsunne fazla tersi çıkar ama iki seçenekte bizim canimiza com com amac merakimiz gitsin ayy güzel oglum ya da güzel kızım diye sevebilelim
Bizim iki isim de hazır. Eşim babasını çok küçükken kaybetmiş aynı benim gibi ve şükür babasının adı da Ökkeş gibi bi isim değil ondan dolayı ben de tamam dedim. Benim babamın adı Ali çok severim aslında ama yeğenimin adı Ali zaten o yüzden eşime önceliği verdim.Ah benimm en buyuk sıkıntım isim işi çünkü bana babaannemin ismini koymuşlar çok sinirliyim bu yüzünden ana babam ismi koymayacagim dedim zamanında ,
Ya kıyamam ... Aslında isim konusu çok önemli benim icin herkes benim kadar yakılmaz zaten bende erkek olursa iki isim kiz olursa tek isim koymak istiyorum bakalım nasipte ne varsaBizim iki isim de hazır. Eşim babasını çok küçükken kaybetmiş aynı benim gibi ve şükür babasının adı da Ökkeş gibi bi isim değil ondan dolayı ben de tamam dedim. Benim babamın adı Ali çok severim aslında ama yeğenimin adı Ali zaten o yüzden eşime önceliği verdim.
Ayy ben çift isme karşıyım yaa zaten biri kullanılıyor sanki sürekli bir isim kargaşası yaratıyor çocuklarda. Çoğu zaman arkadaş arası farklı isim oluyor aile içi farklı isim. İkisini bir kullansa çok uzunYa kıyamam ... Aslında isim konusu çok önemli benim icin herkes benim kadar yakılmaz zaten bende erkek olursa iki isim kiz olursa tek isim koymak istiyorum bakalım nasipte ne varsa
Evet orası da doğruAyy ben çift isme karşıyım yaa zaten biri kullanılıyor sanki sürekli bir isim kargaşası yaratıyor çocuklarda. Çoğu zaman arkadaş arası farklı isim oluyor aile içi farklı isim. İkisini bir kullansa çok uzun
Ben çift isimliyim ve biri babaannemin yapma mucizeee yakma çocuğuEvet orası da doğruama kızlarda hepten bir kaos evlenince kendi soyismi de eklenince oooooo
Ben de tek isim seviyorum muhtemelen de öyle koyacağımAyy ben çift isme karşıyım yaa zaten biri kullanılıyor sanki sürekli bir isim kargaşası yaratıyor çocuklarda. Çoğu zaman arkadaş arası farklı isim oluyor aile içi farklı isim. İkisini bir kullansa çok uzun
Çok iyi yapmışsın bende Ailelerin videosunu çektim sürekli açıp izliyorum o şaşkınlığı çünkü süreci hiç bilmiyorlardı onları bize yarın transferim var gelin destek olun diye topladım ve hamileyim dedimAyy maşallah biz sabırsız davrandık hep söyledik ya video falan da bitek aileleri ve eşimi çekebildim
Kesinlikle katılıyorum iki isimli olarak çifti bırakıııın teke geçin tek candırBen de tek isim seviyorum muhtemelen de öyle koyacağım
Ben tek isimliyim, eşim iki isimli ama tek ismini kullanıyorum o yüzden gerek yokKesinlikle katılıyorum iki isimli olarak çifti bırakıııın teke geçin tek candır
Evet evet bence de ikinci çocuğa kalsın diğer isimlerBen tek isimliyim, eşim iki isimli ama tek ismini kullanıyorum o yüzden gerek yok
Ben zaten videolu görüşmeyle toplu açıklayacağım ekran kaydı alırımÇok iyi yapmışsın bende Ailelerin videosunu çektim sürekli açıp izliyorum o şaşkınlığı çünkü süreci hiç bilmiyorlardı onları bize yarın transferim var gelin destek olun diye topladım ve hamileyim dedimvideo işini yapabilen yapsın harika bir anı
Ben de tek isimliyim eşim de bi yerimiz de eksik değilBen tek isimliyim, eşim iki isimli ama tek ismini kullanıyorum o yüzden gerek yok
Ay harika oluuurBen zaten videolu görüşmeyle toplu açıklayacağım ekran kaydı alırım
Offf canım neler çekmişsin yaaaBen çift isimliyim ve biri babaannemin yapma mucizeee yakma çocuğubide ben ÖSS de kodlama dönemi çocuğuyum millet sınava başlardı ben hala isim kodluyorum Geçen sene pandemi de davaya hazırlık yaptım isim sildirmek için valla bıktım ama yükseliş oldu kaldı. Daha geçen hafta konuştuk eşimle bebeğimin kimlik ahengi bozulmasın kısa olana geçeyim diye okulda yasal işlerde falan hep uğraştırıyor
Sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah her şey gönlüne göre olsunHerkese merhaba ne güzel bir topik olmuş Herkese güzel bir hamilelik süreci diliyorum Benim riskli gebelik olduğu için henüz ailelere bile söylemedik Amniosentezi bekliyoruz Sayfadaki mesajları okuyunca içim açıldıSağlıklı olsun cinisyeti öğrenmek istemiyorum diyordum Amniosentez sonrası inşallah parti yaparım diyordum Ama bu hafta süpriz bir şekilde perinatoloji doktorumuz ön cinsiyet tahmini bile yaptı
Ah sorma bende travma o yüzden kendime geleyim sildiririm diyorum doğuma kadar 2/3 ay sürüyormuş dava da gerçi sonra ehliyet pasaport kimlik işi var ama değerOfff canım neler çekmişsin yaaabir de Amerikada hep tek isim kullanılıyor ikinci isim göbek adı gibi bişey sadece bazı resmi evraklarda kullanılır. Kullanmayacağı ikinci isme de gerek yok bence
canım bu arada tablomuzda yoksun ve grubun abisi ya da ablasını taşıyorsunHerkese merhaba ne güzel bir topik olmuş Herkese güzel bir hamilelik süreci diliyorum Benim riskli gebelik olduğu için henüz ailelere bile söylemedik Amniosentezi bekliyoruz Sayfadaki mesajları okuyunca içim açıldıSağlıklı olsun cinisyeti öğrenmek istemiyorum diyordum Amniosentez sonrası inşallah parti yaparım diyordum Ama bu hafta süpriz bir şekilde perinatoloji doktorumuz ön cinsiyet tahmini bile yaptı