İnşallah canım doktorum yasaklamadı zaten ben dikkat ediyorum ama artık birazda olsa büyüdük 8+2 yeter bence artık minik yürüyüşler gezmeler yapabilirizKesinlikle canim bence bizim icin en onemli sey moral ne iyi geliyorsa onu yapmaliyizdoktorun da bence serbest birakicak
Bu bilgi iyi oldu doğrudur bende bu fikirdeyim kucak dışında sallanması sağlıklı değil bence
Bu fotodakinden alırım ben çocuk bunda
Anladım kızlar yani benim attıgımın otomatik olmayanından ben de daha farklı bişey hayal ettim nedenseBoyle birsey cnm iste
Benim de 2 kişi dışında heeerkes kız diyor kız olacak herhalde yaAy diğer kızları bilmem ama ben buna amin derim erkek istiyorum bentüm bilen herkeste kız diyor Rabb'im hayırlısını versin bakalım ne olacak
Burdan atılıyor mu ya özelden deniyorumDenerim
Ben kız istiyorum aslında ama içime hep erkek doğuyorBenim de 2 kişi dışında heeerkes kız diyor kız olacak herhalde ya
Ya bu ara bende cinsiyete takildim kaldimBen kız istiyorum aslında ama içime hep erkek doğuyoraşırı merak ediyorum eşimden gizli cinsiyet testini yapıp ona sürpriz mi yapsam diyorum (burada kandan cinsiyet tespiti yapan yerler var). Hep hamileliği sürpriz yapmak istedim nasip olmadı birlikte öğrendik cinsiyeti erkenden haberi yokken öğrensem mi bu kan testini normalde konuştuk vaktinde öğrenelim ultrasonda dedi. Ama 20. haftayı bekleyecek sabır yok bende
Ya düşünüyorum da bazen bu yaşadığımız süreci elhamdülillah buralara geldik. Yok yumurtam büyüyecek mi yok embriyom yaşayacak mı, tutunacak mı, kese var mı, bebek var mı, kalbi var mı derken cinsiyete kadar geldik çok şükür ya, ama ben de eşimden önce öğrenmek istiyorum ya sğpriz olsun onaBen kız istiyorum aslında ama içime hep erkek doğuyoraşırı merak ediyorum eşimden gizli cinsiyet testini yapıp ona sürpriz mi yapsam diyorum (burada kandan cinsiyet tespiti yapan yerler var). Hep hamileliği sürpriz yapmak istedim nasip olmadı birlikte öğrendik cinsiyeti erkenden haberi yokken öğrensem mi bu kan testini normalde konuştuk vaktinde öğrenelim ultrasonda dedi. Ama 20. haftayı bekleyecek sabır yok bende
Hepimizin ayni duygularda oldugunu görünce nasil rahatliyorum anlatamamYa düşünüyorum da bazen bu yaşadığımız süreci elhamdülillah buralara geldik. Yok yumurtam büyüyecek mi yok embriyom yaşayacak mı, tutunacak mı, kese var mı, bebek var mı, kalbi var mı derken cinsiyete kadar geldik çok şükür ya, ama ben de eşimden önce öğrenmek istiyorum ya sğpriz olsun ona
Öyle valla bu bir de benim 4. Denemem. Hala temkinliyiz daha etrafa duyurmadık bile eşimin doğum gününü bekliyoruz duyurmak için o zamana hem 12 haftalık olucak inşallah. Evet ufak da olsa bi sürpriz yapmak ve videoyaya çekmek istiyorumYa düşünüyorum da bazen bu yaşadığımız süreci elhamdülillah buralara geldik. Yok yumurtam büyüyecek mi yok embriyom yaşayacak mı, tutunacak mı, kese var mı, bebek var mı, kalbi var mı derken cinsiyete kadar geldik çok şükür ya, ama ben de eşimden önce öğrenmek istiyorum ya sğpriz olsun ona
Hadi senin bi kaç hafta kaldı gene ama ben de hakkaten yapıcam bu testi bu gidişle benim kadın doğum doktoruyla ilk randevum ayın 17sinde gitmişken bi sorucam iyice bize de mi 20. Hafta daha erken söyler misin diyeYa bu ara bende cinsiyete takildim kaldim
Cokn aşırı merak ediyorumkeske burada da öyle testlerden olsa direk alir yapardim ben
Oyle birsey olsa Türkiye de en çok satin alinanlar arasında olurdu herhaldeYa bu ara bende cinsiyete takildim kaldim
Cokn aşırı merak ediyorumkeske burada da öyle testlerden olsa direk alir yapardim ben
ya ne duruyorsun deli kız al yap gitsin bu gebelik testi degilki negatif cikinca moralimiz bozulsunHadi senin bi kaç hafta kaldı gene ama ben de hakkaten yapıcam bu testi bu gidişle benim kadın doğum doktoruyla ilk randevum ayın 17sinde gitmişken bi sorucam iyice bize de mi 20. Hafta daha erken söyler misin diye
Ya bu ise mi girsem acaba napsamOyle birsey olsa Türkiye de en çok satin alinanlar arasında olurdu herhaldebasta da ben
Benim icime de hep erkek doguyor ve herkes erkek diyor sadeec yakin arkadaşım kiz dedi o bence kendi istedigini soyledi sankiBen kız istiyorum aslında ama içime hep erkek doğuyoraşırı merak ediyorum eşimden gizli cinsiyet testini yapıp ona sürpriz mi yapsam diyorum (burada kandan cinsiyet tespiti yapan yerler var). Hep hamileliği sürpriz yapmak istedim nasip olmadı birlikte öğrendik cinsiyeti erkenden haberi yokken öğrensem mi bu kan testini normalde konuştuk vaktinde öğrenelim ultrasonda dedi. Ama 20. haftayı bekleyecek sabır yok bende
Ahahahaha cok mantikli ama bizim sağlık bakanlığı buna izin vermez kesinYa bu ise mi girsem acaba napsambunu bir arastirayim
Ayy maşallah biz sabırsız davrandık hep söyledik ya video falan da bitek aileleri ve eşimi çekebildimÖyle valla bu bir de benim 4. Denemem. Hala temkinliyiz daha etrafa duyurmadık bile eşimin doğum gününü bekliyoruz duyurmak için o zamana hem 12 haftalık olucak inşallah. Evet ufak da olsa bi sürpriz yapmak ve videoyaya çekmek istiyorum
Hahahahahha illa comak sokarlarAhahahaha cok mantikli ama bizim sağlık bakanlığı buna izin vermez kesin
Öyle hayırla sağlıkla doğsun büyüsünler inşallah yoksa benim de özel bi talebim yok sadece içimden erkek geçiyor eşime soruyorum o bişey hissetmiyorum diyorBenim icime de hep erkek doguyor ve herkes erkek diyor sadeec yakin arkadaşım kiz dedi o bence kendi istedigini soyledi sankiama Allah'tan sağlıklı hayırlısını istiyorum ozel bi talebim yok açıkçası
Daha önce 7 haftalıkken düşük yaptığım için de biz dediğim gibi biraz ekstra temkinliyiz. Ablamları bu ara sık aramıyorum ağzımdan kaçırmayayım diyeAyy maşallah biz sabırsız davrandık hep söyledik ya video falan da bitek aileleri ve eşimi çekebildim