Kuzu yanlış anlamazsan ismi sorsam kızarmısınBabam hayatta olsa muhtemelen bende yapamazdım ama yapıcam valla aklıma koydum avukatta buldum hatta bi vekalet 3 ay sonra rahatlık
Ah benim Adanalım bu katmak fiilini burda anlamayan vardır ama ben seni çok iyi anlarımAayy benimde en büyük korkum eşimin anne ve babası ismimizi kat derseönden hep saçma katmam şu bu dedim ama bilmiyorum eşimde istemiyorum Allah'tan ama iki isim güzel ya
yok canım neden yanlış anliyim muhteşem babaanne ismi Müyesser kullandığım ismim TuğçeKuzu yanlış anlamazsan ismi sorsam kızarmısın
en kolayı skype bence bi bak canım başka bilen varsa onlarda söyler zatenSkype o kadar zamandır kullanmıyorum aklıma gelmedı, inceleyeyim onu. Teamste var ama iş yerinde kullandığımızda var kendi özelimde aktif değil kayıt
Hahhaha evet katmakAh benim Adanalım bu katmak fiilini burda anlamayan vardır ama ben seni çok iyi anlarım
yok canım neden yanlış anliyim muhteşem babaanne ismi Müyesser kullandığım ismim Tuğçe
Yap kız arkandayımmmm vallaBabam hayatta olsa muhtemelen bende yapamazdım ama yapıcam valla aklıma koydum avukatta buldum hatta bi vekalet 3 ay sonra rahatlık
Ohh gözün aydın canım ne güzel bir ses degil miKızlaarrr 8+1 kese uyumu bebiş gayet sağlıklı kalp atışını gümbür gümbür duydum :) çok şükür
Bende Niğde'li olarak katmak fiilini çok iyi anlarımmmmAh benim Adanalım bu katmak fiilini burda anlamayan vardır ama ben seni çok iyi anlarım
yok canım neden yanlış anliyim muhteşem babaanne ismi Müyesser kullandığım ismim Tuğçe
Hahhaha evet katmakama gerçekten müyesserde katılmazmış Allah rahmet eylesin ama sildirmekle iyi düşünmüşsün Allah'ım nasıl bi gelenek değişik ya
Dimi kızlarYap kız arkandayımmmm valla
Ne yapalımBende Niğde'li olarak katmak fiilini çok iyi anlarımmmm
Gerçekten öyleDimi kızlarBide Tuğçe'yle ne alaka ah babacım nasıl bir hayal dünyan varmış neyseki Tuğçe var yoksa halim yamanmış
Aynen ama çözümü var yasal haklarımızı kullanalımGerçekten öylekatmak için katmışlar işte çok var böyle olan malesf
Aynen canmAynen ama çözümü var yasal haklarımızı kullanalım
Evet bak iyi ki Tuğçe varmış ya benim gibi olmasaydıDimi kızlarBide Tuğçe'yle ne alaka ah babacım nasıl bir hayal dünyan varmış neyseki Tuğçe var yoksa halim yamanmış
Evet aynen öyle ben isim seçerken en çok ona dikkat ettim zaten gerçi kız ismi uzun zamandır belliydi erkekte belli gibi bakalım. İnşallah sağlıklı olsunlar da biz daha bilinçliyiz yakmayalım çocuklarımızıAynen canmneyse herkese ders olsun çocuğa isim katarken çok çok iyi düşünmeli bu İslami olatakta çok önemli bir konu
Senin ismin ne mucizem döküülEvet bak iyi ki Tuğçe varmış ya benim gibi olmasaydı
Bence de dimi yaniNe yapalımherkes bizi anlasın
Aynen canım bizimde isimler kafada belli bakalım büyükler ne der ama bunca yıl ben çektim herşeyi istediğimi katarım artık şu babaanne dede isimleri bitsinEvet aynen öyle ben isim seçerken en çok ona dikkat ettim zaten gerçi kız ismi uzun zamandır belliydi erkekte belli gibi bakalım. İnşallah sağlıklı olsunlar da biz daha bilinçliyiz yakmayalım çocuklarımızı