- 27 Mart 2015
- 652
- 517
- 34
Sağol kuzum amin güzel haberler bekliyoruz
Ne bileyim kuzum kimi erkekse erken hissedilir kizsa gec diyor ama gördük ki burda bir sürü teori çürüdü
İnşallah kuzucum cok heycanlıyımSağol kuzum amin güzel haberler bekliyoruz
Cevremde herkes ikinci el aliyor bunu çünkü ilk 3 veya 4ay kullanmislar kimi o kadar bile degil o yuzden pek para vermeyin dediler bana letgodan ikinci el bakarim herhalde eger almak istersemKızlar erken belki ama yavaş yavaş liste oluşturuyorum sonra da en ucuz nerde ona bakıcam. Bundan çevremde doğum yapmış hemen hemen herkes de gördüm otomatik sallanan bişey adı bebek salıncağı gibi bişey sanırım. Sizce alınmalı mı? Listeye eklesem mi bilemedim. Bir de artık doktorlar bebeği ayakta sallamayın diyorlar ya bu sallanan şeyler uygun mu anlamadım gerçi daha hafif bi sallantı bu anne karnı hissi de verebilir bilemedimEki Görüntüle 3108283
Canim hicbir sey olmaz Allah’in izniyle. Ben de surekli disardayim abimler yurtdisindan geldi hatta yigenlerim bende kaldi 2 gece, sehir disindan gelen arkadaslarla gorustum, annem yarim saat uzaklikta bana da haftada iki kez ona gidiyorum arabayla. Eylulde is de baslicak. Bence sakinan goze cop batiyor rahat olmak hareket etmek de lazim. Yorulunca farkedip 2-3 gun cikmiyorsun insan kendini hisseder zaten. surekli evde olmak psikolojik olarak da iyi degil bence.Çarşamba kontrol var muhakkak sorucam ben daha hiç çıkmadım kendi arabamız bu sefer yastıkta alıcam arkama Allah'ın izniyle bişey olmaz benimde doktor yarım saate yakın mesafede annemlerde hemen hemen aynı fitili şimdiden alayım diyorum bi saat erken ama bişey olmaz inşallah daha iyi olur mu erken almam etki eder mi
Benim de kafam karışık bu konuda zaten. Bir de şimdi bi yazı okudum bu tarz işte sallanan ana kucağı, puset (arabaya baglı değilse) gibi ürünlerde çocuğun uyumaması lazımmış tam yatar pozisyonda değil hafif oturur pozisyonda olduğu için kafayı iyi desteklemiyormuş Amerikan Sağlık bakanlığı uyarmış. Uykuya geçince bebeği düz zemine yatırın diye. Ama puset arabaya bağlıyken uyursa o problem değilmiş araba koltuğu bebeği stabil tutuyormuş.Bu sallanma işini ben pek desteklemiyorum ya uyuturken de normalde de. ben tercih etmem ama çevremde kullananlar var normal ana kucağı kesinlikle olmalı ama ben almayı düşünmüyorum canım
Evet onu da tahmin ettim ufak bişey zaten kolik anneleri çok faydasını görmüş inşallah kolik falan olmaz bebelerimizCevremde herkes ikinci el aliyor bunu çünkü ilk 3 veya 4ay kullanmislar kimi o kadar bile degil o yuzden pek para vermeyin dediler bana letgodan ikinci el bakarim herhalde eger almak istersem
Ayy aynı benim kayınvalidem bi tek o biliyor zaten hamile olduğumu her aramasında ben mutfaktaysam falan eşime kızıyor yorma Firuzeyi diyeeşim covid olduğunda her gün arayıp kontrol ediyordu maske takıyor mu diye hatta ben covid olunca söylemedik bile yoksa eşime baya kızardı dikkat etmedin bulaştırdın diye
Ay benimkide öyle her işi yapıyorum duyunca kızıyorHiç sorun olmaz canım Allahın izniyle. Ben günde 3 kez fitil kullanıyorum fakat 2-3 gün günde 2 kez almak zorunda kaldım hiç bişey olmadı şükür. Bi saat gecikmeden de olmaz. Ayy benim de pzt günü kontrolüm bakalım inşallah şu idrar yolu enfeksiyonum bitmiştirBir de doktor bi sonraki gelişinde ilaçları azaltabiliriz demişti. İnşallah fitil günde 2ye düşer çok da pahalı burda
Evet ben de sallamayı düşünmüyorum ama hafif kucakta sallamak da anne karnı gibi hissettiyormuş sanırım orada önemli olan ayarı tutturmak bir de kucakta o temastan dolayı da anne karnı gibi hissedebilir bebişler.Sallamayı bnde desteklemiyorm canım cocuk sallnfığı zaman uykusu geldiği için değil sersemlediği içi uyuyor beyin gelişimi için sallamayıda cok önermiyor doktorlar
Çok şükür canım. İşte annelik hep bir vicdan azabıdır diyorlar ya doğru galiba en ufacık şeyden şimdiden nem kapıyoruz endişeleniyoruzAy benimkide öyle her işi yapıyorum duyunca kızıyorgitik geldik elhamdülillah hiç bir sıkıntı olmadı
Cehaletimi mazur gör canım peki normal ana kucağı nasıl bişey oluyor bebeğin taşındığı çanta gibi bişey var o mu? Foto atarsan sevinirimBu sallanma işini ben pek desteklemiyorum ya uyuturken de normalde de. ben tercih etmem ama çevremde kullananlar var normal ana kucağı kesinlikle olmalı ama ben almayı düşünmüyorum canım
Aynen ya kaç defa kontrol ettim iç çamaşırını bide bu gün iğne batması gibi kasık ağrım diz ağrım varÇok şükür canım. İşte annelik hep bir vicdan azabıdır diyorlar ya doğru galiba en ufacık şeyden şimdiden nem kapıyoruz endişeleniyoruz
Aynen valla canm ben başta dikkat ediyordum şimdi hareket istiyroum çok üzerime titriyorlar boğuluyorum Çarşamba doktorumla konuşacağım bu konuyu evet yeğenlerimi ilk defa gördüm ikizler minicik ne güzeller maşallah çok iyi geldiCanim hicbir sey olmaz Allah’in izniyle. Ben de surekli disardayim abimler yurtdisindan geldi hatta yigenlerim bende kaldi 2 gece, sehir disindan gelen arkadaslarla gorustum, annem yarim saat uzaklikta bana da haftada iki kez ona gidiyorum arabayla. Eylulde is de baslicak. Bence sakinan goze cop batiyor rahat olmak hareket etmek de lazim. Yorulunca farkedip 2-3 gun cikmiyorsun insan kendini hisseder zaten. surekli evde olmak psikolojik olarak da iyi degil bence.
Video atayım sana sen bi bak en iyisiAyy bunun adı nub teorisi bunla ilgili herşeyi öğrendim bana cinsiyeti söylemezlerse kendim bulucam
Sen de cahilsen ben öleyim bacimCehaletimi mazur gör canım peki normal ana kucağı nasıl bişey oluyor bebeğin taşındığı çanta gibi bişey var o mu? Foto atarsan sevinirim
Boyle birsey cnm isteCehaletimi mazur gör canım peki normal ana kucağı nasıl bişey oluyor bebeğin taşındığı çanta gibi bişey var o mu? Foto atarsan sevinirim
Bu bilgi iyi oldu doğrudur bende bu fikirdeyim kucak dışında sallanması sağlıklı değil benceBenim de kafam karışık bu konuda zaten. Bir de şimdi bi yazı okudum bu tarz işte sallanan ana kucağı, puset (arabaya baglı değilse) gibi ürünlerde çocuğun uyumaması lazımmış tam yatar pozisyonda değil hafif oturur pozisyonda olduğu için kafayı iyi desteklemiyormuş Amerikan Sağlık bakanlığı uyarmış. Uykuya geçince bebeği düz zemine yatırın diye. Ama puset arabaya bağlıyken uyursa o problem değilmiş araba koltuğu bebeği stabil tutuyormuş.
Bu fotodakinden alırım ben çocuk bunda oyalanıyor bayaCehaletimi mazur gör canım peki normal ana kucağı nasıl bişey oluyor bebeğin taşındığı çanta gibi bişey var o mu? Foto atarsan sevinirim
Hepimizin erkek oluyormuş bide bu sene erkek patlamasıBunu bir yerde mi okudum, birisi mi anlatmıştı hatırlamıyorum tabi. Doğruluk payı nedir onu da bilmiyorum, ama bilimsel istatikler tüp bebekte erkek cinsiyetinin olasılığının daha yüksek olduğunu söylüyor
Ay diğer kızları bilmem ama ben buna amin derim erkek istiyorum benHepimizin erkek oluyormuş bide bu sene erkek patlaması
Kesinlikle canim bence bizim icin en onemli sey moral ne iyi geliyorsa onu yapmaliyizAynen ya kaç defa kontrol ettim iç çamaşırını bide bu gün iğne batması gibi kasık ağrım diz ağrım var
Aynen valla canm ben başta dikkat ediyordum şimdi hareket istiyroum çok üzerime titriyorlar boğuluyorum Çarşamba doktorumla konuşacağım bu konuyu evet yeğenlerimi ilk defa gördüm ikizler minicik ne güzeller maşallah çok iyi geldi