2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

S_lidya S_lidya canım bebek kitabı sen mi almıştın ben bitane aldım ama bebekler ne ister die içeriğide baya güzl seninki neydi
Ben doğmamış bebeğin gizli yaşamıni bitirdim bitanem aslinda başlari guzeldi ama sonradan beni tribe soktu kitap 😂 oyuzden cok cok iyi diyemiyorum ama ince okunabilir. Senin dedigine bakayim birde

Ben zaten videolu görüşmeyle toplu açıklayacağım ekran kaydı alırım 😍😍😍
Ay firuze nasıl alacaksın kaydı? Kaç gündür erteliyoruz eşimin ailesine söylemeyi ekran kaydı yapmayı bir türlü beceremedik, yani kayıt alıyoruz iphonelarda varmış özellik ama kesinlikle sesi kaydetmiyor. Please helpp

Ay firuze nasıl alacaksın kaydı? Kaç gündür erteliyoruz eşimin ailesine söylemeyi ekran kaydı yapmayı bir türlü beceremedik, yani kayıt alıyoruz iphonelarda varmış özellik ama kesinlikle sesi kaydetmiyor. Please helpp
canım kişisel veri kanunu sebebiyle telefondan kayıt yapma şansın yok. uygulamalar var telefondan kayıt almak için ama onlara da çok güvenilmiyor. başka bir telefonu doğru açıyla ayarlayıp yapabilirsiniz en sağlamı o olur. bende denemiştim ama indireceğim uygulamalara hiç güvenemedim

skype kullanırsanız kolay ama onun kendi içinde kayıt opsiyonu var

Ben çift isimliyim ve biri babaannemin yapma mucizeee yakma çocuğu 😂 bide ben ÖSS de kodlama dönemi çocuğuyum millet sınava başlardı ben hala isim kodluyorum😏 Geçen sene pandemi de davaya hazırlık yaptım isim sildirmek için valla bıktım ama yükseliş oldu kaldı. Daha geçen hafta konuştuk eşimle bebeğimin kimlik ahengi bozulmasın kısa olana geçeyim diye 😅 okulda yasal işlerde falan hep uğraştırıyor
Keşke ben de çift isimli olaydım güzel olanı kullanırdım 😉 yani iki ablama modern isim koyup da sonuncu kıza babaanne ismi nedir yaaaa 😅 kıza değil de erkeğe cift isim olacak çünkü onun da biri ismi eski isimlerden olacak ilerde sorun ederse modern ismini kullanır cocugum 😁😁😁

Offf canım neler çekmişsin yaaa 😂 bir de Amerikada hep tek isim kullanılıyor ikinci isim göbek adı gibi bişey sadece bazı resmi evraklarda kullanılır. Kullanmayacağı ikinci isme de gerek yok bence 😂
Ama Allah'a dua ederken söz vermiştim hep çenemin kurbanı oluyorum zaten 😂😂 şimdi de çocuğum benim gibi eski bir ismi olup çile çekmesin diye ikinci isim istiyorum
Ah sorma bende travma o yüzden kendime geleyim sildiririm diyorum doğuma kadar 2/3 ay sürüyormuş dava da gerçi sonra ehliyet pasaport kimlik işi var ama değer 😄
Ah rubbycim ben öyle birşey yapsam sülale reddeder beniiii😅😅😅 en azından ikinci ismini kullanıp babaanne ismini kullanmıyorsun bu da ayrı bir güzel

Keşke ben de çift isimli olaydım güzel olanı kullanırdım 😉 yani iki ablama modern isim koyup da sonuncu kıza babaanne ismi nedir yaaaa 😅 kıza değil de erkeğe cift isim olacak çünkü onun da biri ismi eski isimlerden olacak ilerde sorun ederse modern ismini kullanır cocugum 😁😁😁
Aayy benimde en büyük korkum eşimin anne ve babası ismimizi kat derse 😱😱 önden hep saçma katmam şu bu dedim ama bilmiyorum eşimde istemiyorum Allah'tan 😑😑 ama iki isim güzel ya

Ama Allah'a dua ederken söz vermiştim hep çenemin kurbanı oluyorum zaten 😂😂 şimdi de çocuğum benim gibi eski bir ismi olup çile çekmesin diye ikinci isim istiyorum

Ah rubbycim ben öyle birşey yapsam sülale reddeder beniiii😅😅😅 en azından ikinci ismini kullanıp babaanne ismini kullanmıyorsun bu da ayrı bir güzel
Babam hayatta olsa muhtemelen bende yapamazdım ama yapıcam valla aklıma koydum avukatta buldum hatta bi vekalet 3 ay sonra rahatlık😊

X