Belli oldu mu cinsiyet sizinikili tarama fln oldu mu simdi en buyuk bebis seninki oldu bizi aydinlat
Yaa ne güzel ilk sen öğreneceksinEvet 12.haftada ikili taramayi yaptirdim burun kemigimiz oluşmuş ense kalinligina baktı kan aldilar bi sıkıntı çıkmadı şükür kuzum 16. Haftada gel dedi günler geçmiyor sanki cinsiyete de gelisimden dolayi erkek demisti tahminde bulundu sadece haftaya hersey belli olacak
eklendiÇok şükür canım. Benim daha erken, kalp atışı dinlemedim, umarım onda da sıkıntı çıkmaz
İnsallah hepimiz sağlıcakla kucagimiza alalımYaa ne güzel ilk sen öğreneceksinsağlıkla kucağına alırsın inşallah
Oh çok şükürEvet 12.haftada ikili taramayi yaptirdim burun kemigimiz oluşmuş ense kalinligina baktı kan aldilar bi sıkıntı çıkmadı şükür kuzum 16. Haftada gel dedi günler geçmiyor sanki cinsiyete de gelisimden dolayi erkek demisti tahminde bulundu sadece haftaya hersey belli olacak
Hoş geldin canım hayırlı olsunEvet 12.haftada ikili taramayi yaptirdim burun kemigimiz oluşmuş ense kalinligina baktı kan aldilar bi sıkıntı çıkmadı şükür kuzum 16. Haftada gel dedi günler geçmiyor sanki cinsiyete de gelisimden dolayi erkek demisti tahminde bulundu sadece haftaya hersey belli olacak
Gerçekten bak yasadigimiz o kadar şeyi düşünüyorum rabbime şükürler olsun bi dogum kaldi onuda atlaticaz insallahOh çok şükürsaglikla gelsin inşallah bebiss cok az kalmis biz ne zamanlar bekledik bir hafta koyar mi bize
HosbuldumHoş geldin canım hayırlı olsunçok şükür sağlıklı sıhhatlisiniz inşallah kazasız belasız günlerimizi geçiririz hayırlı haberleri ilk senden duyucaz
Gerçekten bak yasadigimiz o kadar şeyi düşünüyorum rabbime şükürler olsun bi dogum kaldi onuda atlaticaz insallahsen nasılsın gecti mi bulantilarin yakinlarda kontrole gttin mi
İyi çok şükür kuzum igneyle aran nasılDimi nasil gecti bütün kış atlattik şükür benim bulantilarda bu hafta cok iyi ilaçları bile azalttim pzt kontrol var
Hepsine tam gaz devamİyi çok şükür kuzum igneyle aran nasılbıraktın mi
12. Haftada biraktircak sana hepsini aliskanlik olmus boslukda gibi hissedersin birakincaHepsine tam gaz devamama artik ustalasma oldu sanırım morarma yok sadece karnim delik desik pzt biraktircak galiba doktor oyle demiş eşime. Sen bıraktın mi hepsini var mi devam ettgiin
Yaa ilacsiz ignesiz hayat nasıldı unuttum12. Haftada biraktircak sana hepsini aliskanlik olmus boslukda gibi hissedersin birakincaben biraktim igneyi falan fitilim var decavit verdi 12. Haftadan itibaren kullaniyorum corasprin devam d vitamini verdi gunde 5 damla
Çok haklısın kuzumBana gen ve trombofili testi yapmalarının sebebi tekrarlayan gebelik kaybi olmasi, ben iki dogal gebeligimi kaybetmistim bu yuzden test sonuçlarına gore kan sulandırıcı kullaniyorum .. sen hic korkma kaygi yasamak iyi birsey degil kuzum
Bnde 6. Haftada keseyi gördüm daha gitmedim yarın duycam allahın izniyle dua etÇok şükür canım. Benim daha erken, kalp atışı dinlemedim, umarım onda da sıkıntı çıkmaz
Yaa ilacsiz ignesiz hayat nasıldı unuttumhastalıkli gibi tövbe yarebbim her saat basi ilac iciyormusum gibi geliyor neyse bebiklere saglik olsun azcik daha dayanırız bulantilarda gecince ama kendimi hic hamile gibi hissetmemeye basladim
Hoşgeldin BurcucummmHahahh onada alışırsın bu haftadan sonra cok rahatlarsin bulantilarada bebis aciktigi için bulanti yapiyomus annesi atistir öğün aralarinda hele ben bulantim yok hic biseyim yok bende hamile gibi degilim bak 4 aylik olcaz gobegim hic yok herkes gobegime bakiyo belli olsun diye göbeğimi sisiriym bel agrisi karın ağrım var bi de gecen hafta ilk defa hissettim bebisin hareketini elimin altinda kayiyo sanki
Hoşgeldin Burcucummm1. sirayi kaptin maşallah artik tecrübe detay aklına gelirse sorucaz sana yandınnn
Ayyy nasil duygulandimHahahh onada alışırsın bu haftadan sonra cok rahatlarsin bulantilarada bebis aciktigi için bulanti yapiyomus annesi atistir öğün aralarinda hele ben bulantim yok hic biseyim yok bende hamile gibi degilim bak 4 aylik olcaz gobegim hic yok herkes gobegime bakiyo belli olsun diye göbeğimi sisiriym bel agrisi karın ağrım var bi de gecen hafta ilk defa hissettim bebisin hareketini elimin altinda kayiyo sanki